• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız olan ben miyim?

Yani bu davranışların nedeni aslında onu sevmemen değildir tabi ki dimi?
İnsanın aklına olur olmaz geliyor ama ya sanki beni istemiyor gibi bi düşünce :50:

Kesinlikle sevgiyle alakasi yok... Benim arkadasim cuma günü akşamdan pazar geceye kadar gezer tozar eglenir bende tam tersi evde sakince uzanmak dizi film izlemek keyfime bakmak isterim ve bu sakinliği bozana sinir olurum:))

İstemiyor gibi düşünme sakin insanlar çeşit çeşit iste ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı insanlar böyledir maalesef kuzum erkekler daha detaycı falan düşünmediklerinden normal halleriyle çıkıyorlar evdeyken özellikle öyle bebegim bitanemler düşüyorum özellikle benim erkek arkadaşım gibi yoğun ya da farklı bir uğraşısı varsa onu yapmak için kısa bile kestirebilir ama dışarıda Allahım telefondaki neşesi neredeyse burada olacak o denli :60:anlaşılamıyor bu erkekler bir de biz bayanları anlaşılmaz derlerEki Görüntüle 1127769

Ahahah :9: Aynen öyle kuzum.
Pek dışarı çıkmayı sevmeyen biri.
Odasının biri sırf spor aletleri ile dolu onu çalışıyor ve takip ettiği yabancı diziler var full onu izliyor.
Sanırım tam ortasında arıyorum oda kapatmak için susuyor falan tepkisiz kalıyor :1:
Bunların hepsi aynı model ya :9:

Kesinlikle sevgiyle alakasi yok... Benim arkadasim cuma günü akşamdan pazar geceye kadar gezer tozar eglenir bende tam tersi evde sakince uzanmak dizi film izlemek keyfime bakmak isterim ve bu sakinliği bozana sinir olurum:))

İstemiyor gibi düşünme sakin insanlar çeşit çeşit iste ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet oda dışarı çıkmayı hiç sevmez canım.
Evde kaldığı zamanlar kafa dinlemek istiyor sürekli.
Ama bende bi hevesle arayıp karşımda o buz gibi sesi duyunca inanılmaz üzülüyorum elimde değil :50:

Canım bizim akrabalarda da polis var amcam, dayım falan. O nedenle cevap vereyim dedim. Onların da düzenleri yok ki. Yani bir gün gece bir gündüz eminim zordur. Sakince anlat, eminim seni anlatacaktır. Allah başka sıkıntı dert vermesiiiiin.

Ahahah :9: Aynen öyle kuzum.
Pek dışarı çıkmayı sevmeyen biri.
Odasının biri sırf spor aletleri ile dolu onu çalışıyor ve takip ettiği yabancı diziler var full onu izliyor.
Sanırım tam ortasında arıyorum oda kapatmak için susuyor falan tepkisiz kalıyor :1:
Bunların hepsi aynı model ya :9:

Bak böyle işte boşver sıkma canını onlar için çok normalEki Görüntüle 1127777 Eki Görüntüle 1127780

Eklentiler

• $jealous.gif
    $jealous.gif
    13,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Kendi izin günlerin gibi düşünme, polislerin izin günleri böyle geçiyor maalesef.

Biz izin günü daha mutlu, enerjik, gezmeye falan dönük oluyoruz yaa
Onlar o kadar yoğun çalışmanın ardından izin gününü tembel tembel yatış, pinekleme olarak
düşünüp, geçiriyorlar. Enerji falan olmuyor yani.

Tabi ki böyle gidecek diye bir şey yok..
Bu senin değiştirebileceğin bir durum.

Akşama doğru açılır o şimdi daha mesaide:27:
Git akşam açılmış haline naz yap bak nasıl gönlünü alıyor..

Ay bu eklediğin ifadelere bittim ya :52:

Keyfini yerine getiriyorum işte kız $2i8d4ao.gifmutlusun seviyorsun seviliyorsun evlilik hazırlığı yapıyorsun takma hiç kafanı polis sonuçta psikolojisini tahmin edebiliyorum sen aşkına odaklan $havaifisek.gif

Son düzenleme:
Evet kuzum öyle yapıyorum.
Bide size tavsiyem herşeyin çok güzel gittiğini çevrenizdekilere söylemeyin.
İnanın ki nazar deyiyor bunu gördüm yani ...

Ben hiç söylemem çok fazla göz önünde yaşamamak lazım zaten aşkımız bize özel olmalı gözlerine insanların sokarak yaşamayı zaten sevmem aşığız ölüyoruz çok mutluyuz olayları bana gelmez nazardan korkarım mutluysak bize mutluyuz kime ne nispet yapıyor gibi geliyor bana :27:

Ben hiç söylemem çok fazla göz önünde yaşamamak lazım zaten aşkımız bize özel olmalı gözlerine insanların sokarak yaşamayı zaten sevmem aşığız ölüyoruz çok mutluyuz olayları bana gelmez nazardan korkarım mutluysak bize mutluyuz kime ne nispet yapıyor gibi geliyor bana :27:

Evet tatlım en iyisini yapıyorsun allahım hepimizi nazarlardan korusun :16:

Kızlar Selam,
Erkek arkadaşımla bir problemim var.
Kendisi Polis bi gün sabah 10 akşam 11 e kadar çalışıyor ertesi günde bütün gün evde kalıyor.
Sorunumuz şu ki evde kaldığı günler bambaşka birine dönüşüyor.
Enerjisi düşük buz gibi bir insan oluyor ve bu bende benimle konuşmak istemiyor vs gibi bi izlenim bırakıyor.
Mesela bugün bütün gün diş ağrısı çektim.Dişimin ağrısından bütün yanağım uyuştu yani.
İşim yoğun ve stresliydi bugün.
Sesini duymak istedim bi hevesle aradım.
Bütün stresinden, diş ağrısından arınmış cıvıl cıvıl bi sesle askiiimm dedim.
Aldığım tek yanıt Efendim oldu.
Bi kere ondan -1'e düştü modum.
Arayasım geldi sesini duymak istedim diyorum neden diye aklınca espri yapmaya çalışıyor. -2 oldu modum.
Sonra baktım yine buz gibi konuşmaya devam ediyor artık patladım yani.
Bu seferde diyor ki her kelimem sana batıyor diyor.
Bütün gün evdeyim ve yalnızım nasıl bi enerji ile konuşmamı bekliyorsun diyor.
Ya gerçekten sorun bende mi acaba?
Hadi 1 kez olsa tamam diyeceğim ama her seferinde evde olunca bu moda giriyor ya.
Bi erkekte herşeyi çekerim ama ilgisiz buz gibi bir konuşmayı asla çekemem.
Ben mi sizce abartıyorum, yoksa onun yaptığı mı anormal?

Canım erkek arkadasın hangı burç?

İnşallah zamanla düzelir tatlım yoksa çok pis saldıracağım artık evde kalmasını istemiyorum ya

canım bence o yapıdan kaynaklı bısı benımde sınavlarım oldugu zaman streslıysem eger nısanlıma catıyodum bellı etmemeyı cok denedım ama olmayınca olmuyor canım sıkkınsa sınırlıysem hemen bellı ederım neselı konusamam herkesın yapısı farklı :31:

Back
X