öncelikle iyi akşamlar kızlar, benim çokca üzüldüğüm bir konum var ve artık içinden çıkamıyorum. Bana objektif olarak yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
Diyelim ki siz egitimli, kendini geliştirmiş , kendine yatirim yapmis bir kadinsiniz ancak yasadiginiz yer asgari ucretli kasiyerlik dışında bir is bulamayacaginiz bir yer.
Bu durum caniniza tak edip isten cikiyor ve atama için ders calistiginiz donemde biriyle evlenme karari aliyorsunuz.
Evleneceginiz kisi de lise mezunu ve ailesi ona bir ev vermiş, o evi garanti olarak görüyor ve onun evini gecindirebilmesi için de destek olacaklarini soyluyorlar ve aileniz ve siz buna guvenerek atanmadan evlenmeyi okeyliyor ve evleniyorsunuz.
Ancak onlar 5 kardes ve babanin 3 evi var. Biri buna verilmis oluyor.
Siz evlenme surecindeyken tüm kardesler bu evin esinize verilmesinde hemfikir ve onun bu evde maddi ve manevi hakki olduğunu düşünüyor ve destekliyorlar.( ev yada arsa alinip ev yapildigi donem maddi sıkıntıları sebebiyle universiteyi birakmis)
Evlendikten sonra sizin atanma durumunuz oldugu için ve pandemi dolayisiyla bir sure calisamiyorsunuz, maddi sorunlar yaşıyorsunuz, kimse size destek olmuyor.
Hatta tam tersi Evlenirken o evin size verilmesi için en cok destek olan 2 kardes eşleriyle beraber size verilen evin aslinda verilmemesi gerektiğini söylüyor.
2 kardesin esi hatta kayinpeder ölürse o evi bize birakmayacaklarini, mirasin helal olduğunu, kendilerine de ev verilmesi gerektigini soyleyip sizi darliyorlar.
Siz de simdi atandiniz ve o evden ciksaniz dahi kirada ev tutabilecek duruma geldiniz. Ancak kayinbaba ve kayinanne o evi size vereceklerini kimsenin karismaya hakki olmadigini söylüyor. Ve tapuyu esime verecegini söylüyorlar.
Siz de bu süreçlerden çok yipranip artık herkesi sildiniz, çünkü kimse size destek olmadigi gibi sürekli maddi zorluklar icindeyken dahi o evi almakla tehdit eder gibi üzerinize geldiler ve her gidip geliste bu konuyu actilar.
Siz olsaniz şimdi kayinbabam bu evi esime verdi der, tüm herseyi yutar o evde oturur musunuz yoksa kiraya mı cikarsiniz?
Kusura bakmayin ellerim titriyor dusundukce ve cumleleri toparlayamadiysam affola