Alınacak şeyler ihtiyaç olan olmazsa olmaz şeyler çok ayrıntı vermiyorum tanınmamak için. Ben her sene ikisine de alırdım normalde ama bu sene annesine hediye almayı hiç düşünmemiştim bile bir kaç aydır aşırı masraf olduğu için. Ama eşimin böyle düşünmesi normal değil bence de. Tamam annesine düşkün bir adam değil annem annem demez annesi de oğluna düşkün değil bize karışmaz. Zaten uzaktayız ama eşim maddi olarak hiç esirgemez parası oldu mu yok demez sadece ailesine değil ihtiyacı olan herkese bu şekilde. Bende karışmam bizden kısmadığı için ama bu sene masraf çoğaldı hem bizim hem o tarafın kira %150 zamlandı. 2025 e girdigimizden beri her ay maaş geldiği gibi bitiyor.Tabiki de siz haklısınız. O zaman gelecek ay kayınvalidenize alınacak 40-50 binlik eşyalardan sizin annenize de alınacak. Madem eşitlik diyor eşitlik bunu gerektirir. Senin annene her gün anneler günü canım benim deyin kocanıza da. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış valla. Ağzı da iyi laf yapıyor demek ki sizi bile şüpheye düşürmüş
Benim ailemin durumu iyi çok şükür ama annesinin tek geçimi bize bağlı aslında değil ama bekarken anneye bakma konusunda tartışma çıkmış esiminde maaşı yüksek olunca ben bakarım demiş sorumlulugu üstlenmiş.Eşitlik istiyorsa gelecek ay, siz de annenize 50 binlik esya alın. O zaman anlar fütursuzca para akitmanin ne olduğunu ve eşitliği.
Bence biraz psikolojik sıkıntısı olabilir yani ben iki üç gündür düşünüyorum hani kötü bir niyetimde yoktu. İstediğimiz her şeyi hala hemen alır bizden kesinlikle kısmaz ama ben işte bir kaç aydır çok masraf oldu diye fuzuli şeyler almıyorum zor duruma düşmesin diyeKalksın kendi hatırlasın da alsın anasına deli midir nedir. Ne tuhaf adamlar bunlar ya. Hiç utanma falan da kalmamış. Karımı çocuğumu darda bıraktım bari biraz alttan alayim, mahcup olayım da demiyor.
Ben her sene ikisine birden alırdım sadece bu sene almadım o da onu düşündüğüm için yoksa ben karttan alırım zaten kartı ödeyen yine kendisi50 bin gönderilmiş işte geçen ay. Daha ne alınacaktı? Bir çiçeği de eksik kalıversin, 50 binin yanında çiçeğin esamesi mi okunur?
Ayrıca neden siz almak zorundasınız? Sizin anneniz değil, çok istiyorduysa eşiniz kendi alsaydı.
Şimdi evlensem 30 yaşımdan sonra yeni bir annem mi olacak? Yooo! Kaç gün annelik etmiş bana da ben hediyeler falan alıp kutlama yapıyorum? Aşırı saçma geliyor bana.
Ya zaten siz bakıyormuşsunuz, durumlar da sıkışıkmış. Sizin annenize senede bir alınan ufak bir hediyeyle koskoca kadının masrafları hiç bir mi? Bu seferlik de hediye alınmayıversin, zaten yeterince destek olunmuş yeter yani.Ben her sene ikisine birden alırdım sadece bu sene almadım o da onu düşündüğüm için yoksa ben karttan alırım zaten kartı ödeyen yine kendisi
İyi ki annem annem demiyor, iyi ki annesine düşkün değil. Bir de düşkün olsa ne olurdu acaba?Alınacak şeyler ihtiyaç olan olmazsa olmaz şeyler çok ayrıntı vermiyorum tanınmamak için. Ben her sene ikisine de alırdım normalde ama bu sene annesine hediye almayı hiç düşünmemiştim bile bir kaç aydır aşırı masraf olduğu için. Ama eşimin böyle düşünmesi normal değil bence de. Tamam annesine düşkün bir adam değil annem annem demez annesi de oğluna düşkün değil bize karışmaz. Zaten uzaktayız ama eşim maddi olarak hiç esirgemez parası oldu mu yok demez sadece ailesine değil ihtiyacı olan herkese bu şekilde. Bende karışmam bizden kısmadığı için ama bu sene masraf çoğaldı hem bizim hem o tarafın kira %150 zamlandı. 2025 e girdigimizden beri her ay maaş geldiği gibi bitiyor.
Ay çok güldüm mesajınıza çok haklısınız gerçekten ben kendim istedim hazırlanmayıİyi ki annem annem demiyor, iyi ki annesine düşkün değil. Bir de düşkün olsa ne olurdu acaba?
Siz neden sınavlara hazırlanıyorsunuz? Kayınvalidenize daha çok para göndermek için mi?
Kusura bakmayın biraz sert çıkıştım ama çok üzüldüm durumunuza. Ben asla kabul etmezdim bu şartlar altında evliliğiAy çok güldüm mesajınıza çok haklısınız gerçekten ben kendim istedim hazırlanmayı
Annesine bakması başka fütursuzca yardım etmesi başka. Bir zahmet diger cocuklarda ellerini ceplerine atsınlar. Sizin ailenizin durumu iyi olabilir. O zaman 50 binlik altin kolye alın ne bileyim.Benim ailemin durumu iyi çok şükür ama annesinin tek geçimi bize bağlı aslında değil ama bekarken anneye bakma konusunda tartışma çıkmış esiminde maaşı yüksek olunca ben bakarım demiş sorumlulugu üstlenmiş.
Bizim eşimin eski tayin yerinde bir evimiz var. Bir de arabamız var ama ekstra bir gelir yok maaş ta her ay geldiği gibi bitiyor artık eskisi gibi değil ki kendi evimizin kira geliri olmasına rağmen ( onu soylemeyi unutmuşum ). eşimin de hiç bir şeyin farkında olmadan böyle demesi psikolojik rahatsızlığı olabileceğini düşündürdü kreş te bile bu kadar zorlaniyorsak bunun okulu var kursları var. Gözüme batmiyorsa bile artık bu haksızlık lafından sonra batmaya başladı.Ay yok daha neler siz bu sekilde nasil gelecek kuracaksiniz cocugunuza ne birakacaksiniz ne kdr kira vermeye devam edeceksiniz bugun esiniz issiz kalsa ne olacak onu dusunun bence, bu nasil duzen hem bu duzeni kabul etmissiniz ustune trip yemeyin yani
Haksızlıkla sizin ailenize de haksızlık. O zaman yapılan yardımlar sizin annenize de yapılsın. Tek evlat değil ki bu adam neden kimse yardım etmiyor utanmazlarBizim eşimin eski tayin yerinde bir evimiz var. Bir de arabamız var ama ekstra bir gelir yok maaş ta her ay geldiği gibi bitiyor artık eskisi gibi değil ki kendi evimizin kira geliri olmasına rağmen ( onu soylemeyi unutmuşum ). eşimin de hiç bir şeyin farkında olmadan böyle demesi psikolojik rahatsızlığı olabileceğini düşündürdü kreş te bile bu kadar zorlaniyorsak bunun okulu var kursları var. Gözüme batmiyorsa bile artık bu haksızlık lafından sonra batmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?