- 23 Şubat 2023
- 113
- 44
- 28
- 26
- Konu Sahibi Kedigibi1453
-
3 farklı bankaya borcumuz varKredi faizleri yuksek. Biraz daha pazarlık yapın. Ödemek istiyorum ama şartlar böyle,kredi kartınıza taksit oluyorsa ,o sekilde mantikli.
Eşim asgari almıyor şirketi zam yapacak mı belli değil. Avukatlar pazarlığa pek yanaşmıyor artıkOcak zammı ile vs elinizde para kalmıyor mu? Avukatlarla yapabildiğiniz tüm pazarlığı yapın tabi ki.
Siz de çalışsanız, bu devirde tek maaşla çok çok zor zaten. Avukatlar da pazarlığa seve seve yanaşıyorlar. Konuştuklarınız avukat değil zaten hukuk bürosu çalışanları. Baskın olun ödemek istiyorum ama siz yapıcı değilsiniz vs diye üsteleyin. Genelde çoğu yardımcı oluyor.Eşim asgari almıyor şirketi zam yapacak mı belli değil. Avukatlar pazarlığa pek yanaşmıyor artık
Çalışmama da eşim olumlu bakmıyor kendisi 12 saat çalışıyor benim de kronik hastalığım var o yüzden hayır diyor.Siz de çalışsanız, bu devirde tek maaşla çok çok zor zaten. Avukatlar da pazarlığa seve seve yanaşıyorlar. Konuştuklarınız avukat değil zaten hukuk bürosu çalışanları. Baskın olun ödemek istiyorum ama siz yapıcı değilsiniz vs diye üsteleyin. Genelde çoğu yardımcı oluyor.
Sizin ve eşinizin aylık gelir toplamı nedir?Kızlar kısaca özet geçeyim, eşimin 250 bin tl kredi borcu var (200 bini icra dosyası)
Bizim toplam aylık giderimiz sadece kartlara 30 bin lira fatura vs saymıyorum bile
Sizce tüm bu borçlar için kredi çekmek ve aydan aya 20 bin ödemek mantıklı mı? 24 ay vade ile.
Yoksa avukatlarla pazarlığa oturup kendi kredi kartımdan taksit yapmak mı daha mantıklı? (avukatların da pek insaflı olduğu söylenemez)
Hani diceksiniz zaten ödeme yapmaya başlamışsınız neden krediye bulaşıyorsunuz. Sorun şu ki bize para kalmıyor artık sıkıntıya girmeye başladık yaklaşık 1 senedir böyleyiz.
Başka fikri olan varsa ya da borcu olup da kurtulan birileri varsa tavsiyesini bekliyorum.
Eşim 100 bin alıyor vergiler araç masrafları derken bize net kalan 60 bin bunun 13 bini kiraya 30 bini kartlara geri Kalanı da market ve faturalara gidiyorSizin ve eşinizin aylık gelir toplamı nedir?
Avukatlara aylık taksit işteKredi çekmezseniz, o borcu ödeme yönteminiz nasıl olacak?
Bu ne borcu ?Eşim 100 bin alıyor vergiler araç masrafları derken bize net kalan 60 bin bunun 13 bini kiraya 30 bini kartlara geri Kalanı da market ve faturalara gidiyor
Borç verebilecek kimse var mı etrafınızda?Eşim 100 bin alıyor vergiler araç masrafları derken bize net kalan 60 bin bunun 13 bini kiraya 30 bini kartlara geri Kalanı da market ve faturalara gidiyor
Maalesef o kadar parayı kimse borç vermez hele de bu zamandaBorç verebilecek kimse var mı etrafınızda?
Anlıyorum , tek bir kişiden değil her iki tarafın size güvenen elinizden tutmak isteyen bir kaç kişisi var mı anlamında sordumMaalesef o kadar parayı kimse borç vermez hele de bu zamanda
Her türlü eşit miktar ödeyecekseniz, faize hiç bulaşmayın bence.Avukatlara aylık taksit işte
Biz kendi çabamızla evlendik onun borcu.Anlıyorum , tek bir kişiden değil her iki tarafın size güvenen elinizden tutmak isteyen bir kaç kişisi var mı anlamında sordum
Neyin borcu bu miktar ?
Bir de kredi ile borç kapatmak ne kadar akıllıca olur bu faizi beslemekten başka bir işe yaramaz ve borcunuz daha da katlanır diye düşünüyorum
Anladım canımBiz kendi çabamızla evlendik onun borcu.
Ailelerin durumu da pek iyi değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?