Sizce hangisi doğru ben karar veremedim ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kizlar benim 1 aylık güzel giden bir ilişkim var. Uzaktan ama her şey yolunda. İlk olarak o geldi yanıma bu görüşme konularını konuştuk bi sen gel bi ben diye. İkimizinde kalma vs problemi yok. Hangisi doğru sizce bi o gelir bi ben giderim öyle mi yoksa erkeğin mi daha sık gelmesi lazım karar veremedim bu konuda düşüncelerinizi almak istedim.

Kizlar benim 1 aylık güzel giden bir ilişkim var. Uzaktan ama her şey yolunda. İlk olarak o geldi yanıma bu görüşme konularını konuştuk bi sen gel bi ben diye. İkimizinde kalma vs problemi yok. Hangisi doğru sizce bi o gelir bi ben giderim öyle mi yoksa erkeğin mi daha sık gelmesi lazım karar veremedim bu konuda düşüncelerinizi almak istedim.

Bi ben bi o olucaktır ama erkegin daha sık gelmesi makbuldürr

Daha önce yüzyüze görüşmeniz olmadıysa erkeğin gelmesi daha doğru olacaktır.

Hatta her koşulda ilk erkek gelmeli bana göre.

Ayrıca siz de arada gidin ama onun kadar sık değil:

Daha önce yüzyüze görüşmeniz olmadıysa erkeğin gelmesi daha doğru olacaktır.

Hatta her koşulda ilk erkek gelmeli bana göre.

Ayrıca siz de arada gidin ama onun kadar sık değil:

Daha önce görüşme oldu yani ilk o geldi şimdi ikinci görüşmede ben mi gitsem o mu gelse bi süre karar veremedim o yüzden.

İkiniz de öğrenciyseniz, aşıksanız, ailelerden pürüz çıkmıyosa eşit gidin derim. Yazık değil mi adama bir gelir iki gelir üçüncü de bu hafta ertelesek mi der yorulur çünkü:1:

Şu hesabı erkek öder saçmalığına dönmüş seviyosan düşünme bence ne güzel kim uygunsa o dönem o gider ucunda kavuşmak var sonuçta:21:

İkiniz de öğrenciyseniz, aşıksanız, ailelerden pürüz çıkmıyosa eşit gidin derim. Yazık değil mi adama bir gelir iki gelir üçüncü de bu hafta ertelesek mi der yorulur çünkü:1:

Şu hesabı erkek öder saçmalığına dönmüş seviyosan düşünme bence ne güzel kim uygunsa o dönem o gider ucunda kavuşmak var sonuçta:21:

İkimizde eşit durumdayız aslında her konuda. Bende dediğiniz gibi düşünüyorum eşit gitmek daha iyi o halde :)

henüz ilişkiniz yeniymiş, onun gelmesi daha doğru. sen ancak ilerleyen zamanlarda ona sürpriz yapmak adına gidebilirsin arada. hem böylesi daha değerli olur.benim fikrim bu yönde.

henüz ilişkiniz yeniymiş, onun gelmesi daha doğru. sen ancak ilerleyen zamanlarda ona sürpriz yapmak adına gidebilirsin arada. hem böylesi daha değerli olur.benim fikrim bu yönde.
Bende açıkçası eşitlikten yanayım ama bilmiyorum değerli olup olmamak konusu var.

bir kere erkek olarak bir sen bir ben kavramını onun kabul etmemesi gerekirdi. benim görüştüğüm insan böyle bir şeyi teklif etse ya da ben etsem o kabul etse -1 olur benim için. tamamen erkeklere yüklenelim demiyorum ama erkeğin daha çok yol alması makbuldür benim tarzımda..öğrenci dahi olsa kişiler.

hangi taraf dha müsaitse o gidip gelsin mesela bazen ben sevgilimin dediği yere gidiyorum bazen o. ama genelde ortak nokta oluyor

erkeğin gelmesi makbuldür sen 1 gidiyosan o 10 gelmeli, gelmiyosa hiç uzatma, Ankarayı bilenler vardır muhakkak ben okul çıkışı Batıkentteki arkadaşıma giderdim çıkmaya yakında o zamanki sevgilimi şimdiki eşimi arardım gel beni al diye, Elvankentten çıkar gelirdi mesafe uzak değil ama dolmuş otobüs sorunu var, gelirdi beni 15 dakikalık mesafede olan evime bırakırdı ordan geri eve dönerdi, o yolu kendimde yürüyebilirim ama yürümüyodum naz değil mi :35: geliyosa senindir mırın kırın ediyosa yol ver

İlk gelişler her zaman erkekten beklenir, ondan sonra kim müsaitseye döner :51: Bu şekilde bir süre ilişki yürütmüştüm bazen uçak biletim gelirdi telefonuma mesaj olarak, atlar giderdim ben de.. sonra o uçak biletini yollayan adam bir gün havaalanında beni çiçeklerle böceklerle karşılayarak herkesin içerisinde "evlen artık benimle" demişti :49:

bence çok yeni bi ilişki. görüşmek için görmek için o çabalasın şimdi sen sürekli gidersen olmaz ilerleyen zamanlarda gitmeye başlarsın

bir kere erkek olarak bir sen bir ben kavramını onun kabul etmemesi gerekirdi. benim görüştüğüm insan böyle bir şeyi teklif etse ya da ben etsem o kabul etse -1 olur benim için. tamamen erkeklere yüklenelim demiyorum ama erkeğin daha çok yol alması makbuldür benim tarzımda..öğrenci dahi olsa kişiler.

O ne düşünerek öyle dedi bilmiyorum bende onunla aynı fikirde olunca ters bi tepki göstermedim.

1 ay çok ama çokkkkk kısa bir süre.Bence hiçbiryere gitme derim.

Back
X