Sizce hangisi hırsız?

Keşke bana yazdığınız cevapta sadece benle ilgili olanları yazsaydınız yapacak bişey yok artık, polise gidip parmak izi aldırsaydınız kim olduğu çıkardı ortaya.Şimdi kime ne desek günahını almış oluruz.Belkide onlar bile değil hırsız, olmaz demeyin en güvendiğiniz kişilerden biri bile olabilir

Kaç tane yüzük çalındı ki hadi olsun olsuna 4 tane olsun. 2 senedir buna mı kafa yoruyorsunuz. Anneniz bile üstünde durmamış polisi aramamış.
İlginç olanda nokta atışı şeklinde çantanın içindeki çantayı bulup yüzükleri almak.

Gözlem ve tahlilinizin doğru olduğunu nereden bilebiliriz? Belki ortada hırsız yoktur da; yalancı vardır?
Siz böyle yazınca aklıma buradaki bir konu geldi. Bu konudan bağımsız yazıyorum yanlış anlaşılmasın. Bir karı koca tartışıyor, adam evden çıkıp gidiyor. Kadın koşup altınlar yerinde mi diye bakıyor. Düğün takıları yok. Kocasını ve polisi çağırıyor. Adam diyor ki üzülme, aynısını alacağım (!). Polis diyor ki kapıda zorlama yok, kendi aranizda çözün

Aynı gün gelmemişler.
Polise haber vermemişsiniz, yüzük çantası orada ama içi boşmuş parmak izi alınırdı ne güzel.
Üzerinden 2 yıl geçmiş.
Burada yazmadığınız, aklınıza dahi gelmeyen bambaşka bir şey de olmuş olabilir.
Çantanın astarı delik olabilir falan, hani böyle basit ve saçma bir şey bile olabilir.
Bunu biz bilemeyiz.
Burda bildik diyelim, siz ne yapacaksınız, gidip hesap mı soracaksınız buradan çıkan fikirle?
Giden gitmiş, biri aldıysa Allahından bulsun deyin kapatın. Tanımadığımız insanların günahına girmeyelim, siz de girmeyin.
Hırsızlık değil ama kısmen benzer bir durum da ben yaşadım. İki değerli insanla ilgili. Asla öğrenemeyeceğim... Öteki tarafa bıraktım, orada öğrenmek istiyorum gerçeği. Bazen olmuyor işte...
Bu da zaman aşımına uğramış bence.Çıkmaz bu saatten sonra. Anneniz iyi düşünmeliydi, kaçırdığı bir ayrıntı vardır mutlaka.

İnanın ikisi de olmaya bilir. Bir akrabamizin ayakkabıliklarından hirsizlar bunlar hiç farketmeden araba anahtarını alıp gitmişlerdi. Bunlar bir süre sonra farkettiler.
Adamlar balkondan girmiş iki kişi . Sonra kameradan gördüler. Sadece o anahtarı alıp çıkmışlar o kadar.

30 yıllık komşunun da 50 yıllık ilkokul arkadaşının da hakkında dediklerinize bak. yok ağlak, yok aç gözlü, yok samimi pozlar kesiyor. insan kaç yıllık dostları hakkında böyle mi konuşur ya ? üstelik suçlu oldukları bile meçhul.

hırsız siz ve anneniz olabilirsiniz, zaman hırsızı.

E belki daha önceden gelen birileri aldı ama fark etmediniz? Son günler bu iki kadın geldi diye neden onlar almış olsun ki. Eğer onlar gelmeden önce yüzüklerin orada durduğundan eminseniz; ilk okuduğumda x kişisidir kesin dedim ama y kişisinin olaydan sonra bir anda görüşmeyi kesmesi çok şüpheli. Ama x kişisi de ağzınızı aramak ve hedef şaşırtmak için iletişimini kesmemiş olabilir. Yani her şey olabilir bilmek mümkün değil o yüzden unutun gitsin ve güvenmiyorsanız x le de y ile de görüşmeyin.

2 sene önceki mevzuya ne diyelim yazıyla nasil hırsız diyelim o kdr kıymetli seylern evin girişinde ne işi var o zaman orada bırakmasaydıniz madem
Ne kuyumcu oglu kalmış ne ötekinin ketumlugu kalmış yahu
Polise haber verip parmak izi aldiracaktiniz olup bitecekti

okudukça sinirleniyorum gerçekten, demek ki 50 senelik dost da olsan iki yüzük çalma ihtimalin olabiliyor ve bunun için arkandan demedikleri kalmıyor. anneniz hiç kendine baktı mı? bilmem kaç senelik kapı komşusuna verdiği dandik bir krem setinin hesabını tutmuş.

Milletin günahını mi alalım?
genelde evdeki hırsızlıklar hane içinden cikar. Şaban oğlu Şaban filminde 'beni bile sorgulayacaksiniz' diye dedektif Tutan yaşlı adamın aslında kendisinin hırsız olması gibi, düğün günü evine hırsiz girdi diye ayilip bayılan komşunun aslında altinlarin ustune yatması gibi...
Belki de sen aldın. Evlat olarak ailesinin altınını vs çalan çocuk çok. Belki aldın, yedin kenarda.
Belki baban kumar oynuyor, çaktırmadan aldı, kumarda gömdü bir güzel.
Belki kardeşin uyuşturucu kullanıyor , o aldı.
Belki annen Babanın arkasından işler çeviriyor. Paraya ihtiyacı oldu, böyle bir yol buldu.

İftira mi?
Seninkiler kadar...

tam aynisini yazdim valla o kadinlara suc atmakla konu sahibine sen aldin demek arasinda hic fark yok. bence kendisinin baska sorunlari var.

tam aynisini yazdim valla o kadinlara suc atmakla konu sahibine sen aldin demek arasinda hic fark yok. bence kendisinin baska sorunlari var.
Aklın yolu bir çünkü yassy'cim. Böyle olaylarda genelde hep aile içinden çıkıyor,o yüzden polisler bile uğraşmak istemiyor.

Son düzenleme:
Ayrıca en azından yenGEnC ile siz konu sahibinin yüzüne söylemiş oldunuz. Konu sahibi arkalarından atıp tutuyor bir de bu süreçte ikisiyle de görüşüyor.

Ayrıca en azından yenGEnC ile siz konu sahibinin yüzüne söylemiş oldunuz. Konu sahibi arkalarından atıp tutuyor bir de bu süreçte ikisiyle de görüşüyor.
Ya bir de onca yüzüğü evinden caliniyor,kadın polise gitme zahmetine bile girmiyor. Oysa gitse parmak izinden ak koyun kara koyun belli olacak.
Bence hırsız anne, çoktan bozdurdu , yedi paraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…