Sizce hangisi hırsız?

Hırsız olduğunu düşündüğünüz annenizin otuz kırk senelik arkadaşları ile hala görüşüp burada arkalarından atıp,tutup bir de burada insanlardan acaba hangisi hırsız diye bulmasını istiyorsunuz.Bu nasıl bir paranoya,bu nasıl bir tutarsızlık hanımefendi?Bir de olayın üzerinden iki sene geçmiş,tövbe yarabbim..

2 yıl önceki olayı şimdi mi dedeftiflik yapıp ortaya çıkaracaksınız? Çok mu polisiye izliyorsunuz acaba. Şu anda ikisini de kanıt vs olmadan suçlayamayacağınıza göre amaç ne anlamadım.bu insanlarda müneccim mi çantadaki yüzüklerden haberleri olsun da elleriyle koymuş gibi çalsınlar gündüz vakti bulupta.. baya çantayı da aramaları lazım. Hem ne alaka anneniz yüzüklerini çantada taşıyor? Çantasını çarşı pazarsa çaldırsa ne olacaktı?

Geçen velim aradı, kolyesi kaybolmuş evin içinde. Konduramadım ama oğlumdan (öğrencimden) şüphelendim dedi. Gidip şikayet edeceğim parmak izi alsınlar evdeki herkesin parmak izini alsınlar babanın da benim de senin de diyince çocuk ağlayarak itiraf etmiş... Kadın da ağlayarak beni aradı.. Görsen hiiiiç beklemezsin dünya efendisi, çalışkan, saygılı bir çocuk.. Lise çağlarında kardeşiniz var mı? Bu yaşlarda kendilerini arkadaş çevresine ispat etmek için ne yapacaklarını şaşırabiliyor çocuklar..

arkadaş profiline mi şaşırayım
30 ve 50 yıllık olmalarına mı şaşırayım
Gelip şurada gömdüğüne mi şaşırayım
Mevzunun 2 yıllık olmasına mı?

Madem ömürlük arkadaş bunlar
her türlü başım üstüne diyip kabullenmişsiniz
vaktinde aksiyon da almamışsınız...neyin derdi şimdi bu?

Kimsenin günahını alamam valla

Illa ikisinden birini sececeksem bana ikincisi gibi geldi. Baska bisey oldu mu annenizle konusmamasi için? Hem birincisi zaten sizden faydalaniomus birseyler alarak o kadar da yedigi kaba pislemez herhalde. Alcak olsa gittiği evlerden de alir ve simdiye kadar yakalanırdi.

Biz itham edince, siz çoğunluğa göre "uygun bulduğunuz cezayı mı vereceksiniz?"

Altin dolu çantayı portmantoya asmak gibi bir sorumsuzluğu yapmışsınız.

Burada "şöyle hırsızlar, böyle arsızlar" diye aşağıladığınız insanlar evinize girip çikan ahbaplik ettiginiz insanlarmiş.

Her şey iyiyken canım cicim, sarpa sarınca hırsız arsız demek de çok samimiyetsizce.

Bakışını beğenmediğim insanı eşiğimden atlatmam. Hırsız dediğiniz insanları eve almışsınız, bir de altinlari uluortaya koymuşsunuz. Her sey bir yana 2 sene geçmiş. Belki de evdeki o 2 yabanci almadi, sizden biri aldi. Nasil eminsiniz?

Niye bu kadar hırsızı uğursuzu çevremde tutuyorum diye düşünürüm

Maşallah al birini vur ötekine. Yapacağınız tek şey bu insanlarla bir iletişiminiz kaldıysa kesmek. Üzerinden 2 yıl geçmiş, olay olduğunda da polise gitmemişsiniz zaten, bizim buradan "1. Kişi suça daha yatkın görünüyor" dememizle mi bulacaksınız? Geçmiş olsun diyorum çoktan nakite çevirmişlerdir altınları çok geç kalmışsınız

1. Madem bu kadar sorunlu insanlar neden görüşüyordunuz?
2. Gözümle görmedikten sonra asla bir insanin günahını alamam.
3. Bu sizin suçunuzmuş. Evinize güvendiğiniz birisi bile geldiğinde ortalıkta birsey bırakmayın. Anneciğimin söylediği bir atasözüdür: "Kapını kilitli tut, komsunu hirsiz tutma"
4. Enerjinizi baska şeylere verin.
5. Bir bardak su için, iki sene geçmiş, olan olmuş.

Bence ikisi yaptı anlaştılar ilk önce biri geldi birazini aldı 2.gun de diğeri gelip geri kalanı çaldı Yada siz çaldınız ne bilelim biz kim çaldı yahu

Hanımefendi kimse burada bunun günahını almak istemez.
Kolay mı ya ihtimaller üzerine bence bu hırsızdır demek ?

Son düzenleme:
Ben evime alacagim insana dikkat ederim.Anneniz bu konuda biraz kendini suclasin maşallah arkadaşlarında eli kısa kimse yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…