Sizce hangisi ????(resimli )

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
86
53
31
Kızlar yakında kuzenimin düğünü var siyah bir elbise arıyorum ama kilo aldım yanlarım var (simit dediğimiz ) çok çok aşırı değil ama rahatsız edici :) Sizce nasıl bir elbise kullanmalıyım önerilerinizi rica ediyorum ben kafamdaki modelleri ekleyeceğim sizin aklınıza gelirse ya da gözünüze çarpan olursa eklerseniz sevinirim ortam gereği dekolteli olmamasına özen gösteriyorum Önerilerinizi bekliyorum birde eklediğim resimlerden hangiisi daha uygun olur ?

ortadakini beğendim ben, hem klasik hem şık. sırt dekoltesi de var sanırım. çok kibar duruyor

ortadakini beğendim ben, hem klasik hem şık. sırt dekoltesi de var sanırım. çok kibar duruyor
2. bencede şık duruyor ama yanlarım var bende bu şekilde durmayacak çok belli edermi acaba bilemedim bu tarz vücudu saran elbiseleri tercih etmesem mi

Hepsi çok hoş. Fazlalıkların olduğu için 3. Elbise diyorum. Diğerlerinden belli olur. Gerçi çok fazlalığın yoksa lazer kesim korselerle diğerlerini de giyebilirsin.

hımm simit olayını şimdi okudum:)) başka seçenekler eklemelisin bence

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

ortadaki çok güzel

ama fiziğinizle birleşince sizi rahatsz ederse üçüncü yü seçin derim...simitleri daha kapatıcı ve birinciden daha güzel bence..

Yanlarınız varsa 2. resimdeki elbise olmaz size. Fazla kilolarınızı kapatması açısından 1 ve 3 daha uygun. Eğer göğüsleriniz büyük değilse 3 büyükse 1 daha uygun. Ama 1. resimdeki elbisenin üst kısmını çok beğenmedim.

Bence bu elbiselerin formunda dene bi bakalım belki çok rahatsız etmezse ama edersede sondaki elbisede çok şık

2. eklediğiniz güzelmiş yanlarınızda fazla yok dediğinize göre bel korsesiyle kapatabilirsiniz belki.

Vücut yapınız da önemli bu noktada ?
Bende o noktada sıkıntı yaşıyorum vücudu saran bir elbise giymedim hiç giydiğim de zayıftım yani böyle bir sorunum olmamıştı. Yanlarım var şimdi göbeğim yok bu tür elbiselerde nasıl durur bilemedim açıkcası

Üst tarafınız alta göre daha iri ise 3 bence sizi daha ince ve zarif gösterecektir .

2. bencede şık duruyor ama yanlarım var bende bu şekilde durmayacak çok belli edermi acaba bilemedim bu tarz vücudu saran elbiseleri tercih etmesem mi

kusurlarınızın belli olmasını istemiyorsanız 3. elbiseyi tercih edin , göğüs altından sonrası daha geniş olduğu için kapatır kilolu bölgenizi :)

İyice kafam karıştı ilk önce 1. resimdeki elbiseyi çok beğenmiştim sonra göğüs kısmı çok yukarda gibi geldi 2. elbiseyi gördüm çok şık buldum ama yanlarım falan çok mu belli olur bilemedim birde ilk ressme göre fiyatı daha cazip geldi . 3. resimde yanlarımı kapatır diye düşündüm ama daha ince mi kalın mı gösterir onu bilemedim açıkcası pek elbise de giymiyorum düğün için hangisi daha uygun olur benim vücut tipime hangisi olur çok kararsız kaldım 3 ü nü de alıp deneyip geri mi yollasam beğenmediklerimi napsam :)

Mağazalara bakma imkanınız yok mu? hafta sonu bir dolaşın derim. çok daha içinize sinen elbiseler bulacağınıza eminim hem denemiş olursunuz.

Mağazalara bakma imkanınız yok mu? hafta sonu bir dolaşın derim. çok daha içinize sinen elbiseler bulacağınıza eminim hem denemiş olursunuz.

Pek evden çıkma imkanım olmuyo haftaiçi çalışıyorum haftasonuda evde yemek bulaşık çamaşır derken aksam oluyor 1.5 ay vaktim daha var bir boşluk bulursam mağaza dolasıcam biraz pekte sevmiyorum gidip kıyafet denemeyi ama uğrasıcaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…