• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisini almalıyım?

sizce hangisini almalıyım?

• Ankete Katılan
    26

petitoooo

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
36
4
13
Kızlar ben telefon alıcam ama ikilemede kaldım yardım edersiniz çok sevinirim note3 mü ıphone 5s mi daha iyidir? aranızda bu telefonları kullanan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Kızlar ben telefon alıcam ama ikilemede kaldım yardım edersiniz çok sevinirim note3 mü ıphone 5s mi daha iyidir? aranızda bu telefonları kullanan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Bir samsung galaxy s4 kullanıcısı olarak samsung'un kullanımının çok rahat olduğunu söyleyebilirim, note serileri biraz büyük boyut olarak ama bence çok hoş, telefonunu android olması ve bluetooth bulunması büyük kullanım kolaylıgı bence, kamerası falan da zaten cok iyi note 3 ün. Iphone görünüm olarak çok elit bir telefon ama donanımsal olarak bilemeyeceğim, arkadaşım iphone kullanıyor appstore un genelde paralı oldugunu ve pc ye veri aktarırken itunes kullanmakta zorluk cektigini anlatmıştı, ama yine de bence görünüm olarak iphone çok hoş,kibar bir telefon =)

İphone 5s kullaniyorum. Cokk memnunum
Note 3 bana gereksiz buyuk geliyor
Afterdarkmoon ununda dedigi gibi apple candir :D

Samsung kullaniyorum ama iphone tavsiye ederim. Çünkü samsung kendi telefonunu kendi çürütüyor, Nerdeyse her ay bir ust modelini çıkartarak..

Note 3 kullaniyorum. Ekrani o kadar buyuk ki bilgisayari aramiyorum bile. Sarji da iphone lara gore daha iyi gidiyor.

Bir samsung galaxy s4 kullanıcısı olarak samsung'un kullanımının çok rahat olduğunu söyleyebilirim, note serileri biraz büyük boyut olarak ama bence çok hoş, telefonunu android olması ve bluetooth bulunması büyük kullanım kolaylıgı bence, kamerası falan da zaten cok iyi note 3 ün. Iphone görünüm olarak çok elit bir telefon ama donanımsal olarak bilemeyeceğim, arkadaşım iphone kullanıyor appstore un genelde paralı oldugunu ve pc ye veri aktarırken itunes kullanmakta zorluk cektigini anlatmıştı, ama yine de bence görünüm olarak iphone çok hoş,kibar bir telefon =)
ıphone fotoğrafları net çekme bakımından çok hoşuma gidiyor ama dediğin gibi çoğu paralı malesef, teşekkür ederimm :KK6:

Iphone 5s kullanıyorum. Bir bayan için en uygun boyutlarda telefon. Aldığım için hiç pişman olmadım şimdiye kadar. Değiyor gerçekten.

Bende iphone 5 kullanıyorum ve harika bi telefon ama senin tarzına hangisi daha cok uyarsa onu sec ben cok seviyorum telimi appstory diye bi mağzası var mesela telefon hersey olabiliyo anında atesini bile ölçüyosun tansiyonunu ne biliyim kumanda bile oluyo televizyon resim görüntü kalitesi cok güzel müzik dinlerkende ses mükemmel cıkıyo kk nın bile özel uygulamasını indirdim ben appstory dan cok rahat bi sekilde giriyorum bisürü sey yani cok güzel telefon sen bilirsin ama

Iphone 5s kullaniyorum. Iphone un diger versiyonlarindan pek farki yok. En guzel ozelligi goruntusu. Cok SIK olmasinin disinda diger markalara bir ustunlugu olmadigini dusunuyorum.

Yalniz sunu da belirtmek isterim, iphoneumu spor salonun 2. Katindan 1. Katin zeminine dusurdum. Almaya giderken kesin cam paramparca olmustur diye dusunuyordum. Cunku su elagonun slim case lerinden kullaniyorum. Cok sukur hic bisey olmadi sapasaglam calisiyor. Ama bu benim sansimdan da olabilir. Cok dusurup camini catlatan biliyorum.

Sevgilim Iphone 5s kullanıyor. Fotoları cam gibi net çekiyor, video kalitesi çok iyi. Ama burada önemli olan ekran boyutu. Büyük telefon seviyorsan Samsung derim ama bende Iphonenin eski modelinden var. Camını bildiğin göcerttim ama kullanmaya devam ettim. Bildiği kadarıyla Samsunglarda ekrana zarar gelince kullanımında sorun oluyor.

iphone hakkında pek bir fikrim yok hiç kullanmadım ama yeni note 3 aldım çok memnunum.ekranı azıcık büyük mesaj yazarken arada elim ağrıyor ama gene de mutluyum:KK48:. fotoğrafları çok net.çoğu uygulama ücretsiz. bu arada eğer iç ekranı kırılırsa yenisi 900 küsür liraymış. bu sebeple sigorta yaptırdım 170 liraya. internette herhangi bir sayafda okuma güçlüğü çekmiyorsun çok yakınlaştırmaya gerek kalmıyor. onu aldığımdan beri pek bilgisayarımı elime almıyorum. ıphone un görüntüsü çok şık ama bunun da fena değil güzel. zaten telefonlara bakınca ı phıne un ekranı ufacık geliyor bunların yanında.

yaklaşık 7 yıldır iphone kullanıyorum şu andada 5s modelini ve inanılmaz memnunum..Kesinlikle tavsiye ederim.Samsung hiç kullanmadım fikrim yok.Ben kesinlikle iphone diyorum

Sevgilim Iphone 5s kullanıyor. Fotoları cam gibi net çekiyor, video kalitesi çok iyi. Ama burada önemli olan ekran boyutu. Büyük telefon seviyorsan Samsung derim ama bende Iphonenin eski modelinden var. Camını bildiğin göcerttim ama kullanmaya devam ettim. Bildiği kadarıyla Samsunglarda ekrana zarar gelince kullanımında sorun oluyor.
teşekkür ederim bunları bildiğim çok iyi oldu :KK49:

Back
X