• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisini almalıyım?

sizce hangisini almalıyım?

• Ankete Katılan
    26
iphone hakkında pek bir fikrim yok hiç kullanmadım ama yeni note 3 aldım çok memnunum.ekranı azıcık büyük mesaj yazarken arada elim ağrıyor ama gene de mutluyum:KK48:. fotoğrafları çok net.çoğu uygulama ücretsiz. bu arada eğer iç ekranı kırılırsa yenisi 900 küsür liraymış. bu sebeple sigorta yaptırdım 170 liraya. internette herhangi bir sayafda okuma güçlüğü çekmiyorsun çok yakınlaştırmaya gerek kalmıyor. onu aldığımdan beri pek bilgisayarımı elime almıyorum. ıphone un görüntüsü çok şık ama bunun da fena değil güzel. zaten telefonlara bakınca ı phıne un ekranı ufacık geliyor bunların yanında.
Iphone'nun ekranı biraz daha küçük diye bende ikilemede kaldım malesef note3 'üde çok beğeniyorum bakalım artık :KK51:

Kızlar ben telefon alıcam ama ikilemede kaldım yardım edersiniz çok sevinirim note3 mü ıphone 5s mi daha iyidir? aranızda bu telefonları kullanan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim
aylar önce ben de aynı ikilemde kalmıştım 5s aldım neden derseniz apple olduğu için. samsung'un donma yaptığını ve virüslere açık olduğunu söyledi kullananlar. telefonumdan memnunum lakin ekranı küçük.

ben şimdi alacak olsam iphone 6yı bekler alırım.

aylar önce ben de aynı ikilemde kalmıştım 5s aldım neden derseniz apple olduğu için. samsung'un donma yaptığını ve virüslere açık olduğunu söyledi kullananlar. telefonumdan memnunum lakin ekranı küçük.

ben şimdi alacak olsam iphone 6yı bekler alırım.
ekranı küçük olduğu için ikilemediyim ıphone 6 da ekimde çıkıcakmış bakalım artık, teşekkür ederimm :KK51:

ben samsung note ve iphone 5s kullanıyorum.hangisi daha iyi diye sorarsanız iphone derim.gerçi whatsap,internet gibi şeyler için note uygun büyüklüğü açısından ama fotoğraf çekme,şarj ve hızlılık açısından kesinlikle iphone diyorum.note fazlasıyla donuyor,kendinden geçiyor.
diyelim ki allah korusun birşey olduğunda doktor falan çağırmak gerektiğinde telefonla aramalı olduğumuzda note kendine gelemiyor.en az 3 4 dakika öyle donuyor sonra kendine geliyor.belkide benimki öyle.başkalarında normal çalışıyorda olabilir.

teşekkür ederim bunları bildiğim çok iyi oldu :KK49:
Canım ama telefon kullanırken özgür olayım dersen Samsungu öneririm. Programa ihtiyacın olmadan müzik resim falan ekleyebilirsin bilgisayarından. Ama Iphone da itunes gerekiyor, onuda biraz çözmen lazım kullanımını..
Ama dediğim gibi Iphone daha sağlam bir telefon.

Kızlar ben telefon alıcam ama ikilemede kaldım yardım edersiniz çok sevinirim note3 mü ıphone 5s mi daha iyidir? aranızda bu telefonları kullanan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim
ay keşke benimde derdim bu olsa :) 5s bence tasarımı falan harika kullanımı da güzel ama samsungda çok rahat gerçi

Herkes note icin donuyo falan demis
NOte kullaniyorum hic donma yok
Ayrıca yolda giderken falan film izliyorum
Ekranın buyyk olmasi cok avantaj
Bende arada kalmistim note sectim pişman değilim

Back
X