Sizce istemeli miyim?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Kız kardeşim yaşadığımız yerde özel üni kazandı babam borcu olduğu halde bir şekilde hallederiz yaz dedi(devlet yazsa da çıkmayacaktı çıksaydı ds bölüm olarak güxel değildi) ama babam dört buçuk milyarı bir türlü denkleştiremiyor malesef anneme istersen eşime söyleyyim bir kısmını versin bir kısmını da babam buldu bir yerden tamamlasın dedim annem hayır dedi. (Ben çalışmıyorum şuan) sizce eşime yine de söylesemmi eşim ticaretle uğraşıyo öyle aman aman bir durumumuz yok ama borcumuz da yok. Sizce eşime söylemelimiyim lütfen akıl verin

Bence söyleyin.

Ya hemen keşke iş bulsa bunu rşime söylemem abes kaçar mı sizce oda böyle mi düşünür aslında öyle biri değil

Eğer ailenizin eşinizden aldığı parayı odeyebilecegini düşünüyorsanız söyleyin bence

Ya hemen keşke iş bulsa bunu rşime söylemem abes kaçar mı sizce oda böyle mi düşünür aslında öyle biri değil

Eşiniz sizin hayat arkadaşınız. Fikir almak için, veya imkani varsa maddi yardımını istemek neden abes kaçsın ki. Benim eşim benim kardeşimin okul parasına yardım etti mesela. Kardeşim okulun yanında çalışıyor, ama bazen yine yetmiyor parası. Başkalarından istemektense bizden istesin istiyoruz. Bende şu an çalışmıyorum. Ama söz konusu esimin kardeşi olsaydı ve ben çalışmış olsam yine yardım ederdim. Korkmaya gerek yok. En fazla hayır der

Müdahale etmeyin ,eşinize söylemeyin sonuçta babanızın halletmesi gereken bi durum ölüm kalım sorunu değil

Okurken ablamın eşi destek oldu bana, sayesinde paşalar gibi okudum sağolsun, hakkını ödeyemem. Enişte demek abi demek. Siz neden bu kadar tedirginsiniz ki sormak konusunda? İnsan eşinden bir şey isterken bu kadar arada kalmamalı bence.

Kardeşiniz bir yıl hazırlansın

koç sabancı ya da sağlıkta medipol olmadığı müddetçe özelde okumak parayı çöpe atmak.senelik ücreti ödemekle de bitmeyecek ki özelde okumanın masrafı.hele bi de sene kaybı yaparsa.sağlık durumu , hayati bir aciliyet ya da ne biliyim okurken harçlık sıkıntısı vs olsaydı sorun sadece tabiki eşiniz versin derdim.ama bu biraz ayranı yok içmeye durumu olmuş, özel üni için 4500 lira ne ki daha bunu bile denkleştiremiyorlar.o parayı bir dershaneye versinler senelik masraf olarak, bi sene sıksın dişini adam gibi çalışıp kazansın.hala ihtiyacı varsa hazırlanırken de part time çalışabilir ya da okurken de.şu an eşinizden istemeyin bence , bi problem çıkar lafı yapılır borç ödenemez vs aileye para pul meselesi karışınca sıkıntı oluyor

Kazandığı üniversite medipol biraz da suç babamda zamanında öderim öderim diyip kız kardeşime yazmasını söyledi ısrracı oldu bu konuda

Ben soylemezdim. Esinizin boyle bir yukumlulugu yok. Esinize karsi bu durum sizi hep boynu bukuk yapar. Ileride bir tartismada kardesinin okul parasini ben veriyirum olur. Esinizle iliskiniz bozulur.

Kazandığı üniversite medipol biraz da suç babamda zamanında öderim öderim diyip kız kardeşime yazmasını söyledi ısrracı oldu bu konuda
hiç eşinizi katmayın.para girdi mi işin içine kardeş kardeşe saldırıyo yeri geliyor.yarınınızı düşünün, o para gider işler gider huzursuzluk çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…