Bence söyleyin.Kız kardeşim yaşadığımız yerde özel üni kazandı babam borcu olduğu halde bir şekilde hallederiz yaz dedi(devlet yazsa da çıkmayacaktı çıksaydı ds bölüm olarak güxel değildi) ama babam dört buçuk milyarı bir türlü denkleştiremiyor malesef anneme istersen eşime söyleyyim bir kısmını versin bir kısmını da babam buldu bir yerden tamamlasın dedim annem hayır dedi. (Ben çalışmıyorum şuan) sizce eşime yine de söylesemmi eşim ticaretle uğraşıyo öyle aman aman bir durumumuz yok ama borcumuz da yok. Sizce eşime söylemelimiyim lütfen akıl verin
Ya hemen keşke iş bulsa bunu rşime söylemem abes kaçar mı sizce oda böyle mi düşünür aslında öyle biri değilKardeşinizin babasının maddi durumu bildiği halde madem özel okulu kazanmış ve gitmek istiyor çalışıp maddi katkida bulunabilir. Bence aileniz maddi açıdan zorlanacaksa aksi takdirde başka okula yazılsın
Ya hemen keşke iş bulsa bunu rşime söylemem abes kaçar mı sizce oda böyle mi düşünür aslında öyle biri değil
Kardeşiniz bir yıl hazırlansınKız kardeşim yaşadığımız yerde özel üni kazandı babam borcu olduğu halde bir şekilde hallederiz yaz dedi(devlet yazsa da çıkmayacaktı çıksaydı ds bölüm olarak güxel değildi) ama babam dört buçuk milyarı bir türlü denkleştiremiyor malesef anneme istersen eşime söyleyyim bir kısmını versin bir kısmını da babam buldu bir yerden tamamlasın dedim annem hayır dedi. (Ben çalışmıyorum şuan) sizce eşime yine de söylesemmi eşim ticaretle uğraşıyo öyle aman aman bir durumumuz yok ama borcumuz da yok. Sizce eşime söylemelimiyim lütfen akıl verin
Kazandığı üniversite medipol biraz da suç babamda zamanında öderim öderim diyip kız kardeşime yazmasını söyledi ısrracı oldu bu konudakoç sabancı ya da sağlıkta medipol olmadığı müddetçe özelde okumak parayı çöpe atmak.senelik ücreti ödemekle de bitmeyecek ki özelde okumanın masrafı.hele bi de sene kaybı yaparsa.sağlık durumu , hayati bir aciliyet ya da ne biliyim okurken harçlık sıkıntısı vs olsaydı sorun sadece tabiki eşiniz versin derdim.ama bu biraz ayranı yok içmeye durumu olmuş, özel üni için 4500 lira ne ki daha bunu bile denkleştiremiyorlar.o parayı bir dershaneye versinler senelik masraf olarak, bi sene sıksın dişini adam gibi çalışıp kazansın.hala ihtiyacı varsa hazırlanırken de part time çalışabilir ya da okurken de.şu an eşinizden istemeyin bence , bi problem çıkar lafı yapılır borç ödenemez vs aileye para pul meselesi karışınca sıkıntı oluyor
Yüzde elli burs olduğu için evet kazanılıyor tamamen ücretli değilÖzel üniversite kazanılıyor mu?
hiç eşinizi katmayın.para girdi mi işin içine kardeş kardeşe saldırıyo yeri geliyor.yarınınızı düşünün, o para gider işler gider huzursuzluk çıkar.Kazandığı üniversite medipol biraz da suç babamda zamanında öderim öderim diyip kız kardeşime yazmasını söyledi ısrracı oldu bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?