sizce işten çıkmalımıyım?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
ben 1.5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum ilk girişte borç takip servisine girdim. 5-6 ay sonra çok istediğim satın almaya geçtim 5 ayda orda çalıştıktan sonra işe yeni giren ne müdür ne patron ama sürekli iş veren sözü geçen bi adam bana taktı benimle çok uğraştı ve beni yerimden etti tekrardan borç takibe verdi ben hiç sesimi çıkarmadım çalışmaya devam ettim. bildiğiniz üstümde yıldırma politikası uyguladı. yerime geçirdiği diğer kızda sürekli şikayet ediyodu çok zor yetişemiyorum falan diyodu ama yapıyodu işten çıkıcaktı en son istifasını yazdı ama bu arkadaşın o adamla arası çok iyi birbirlerinin çıkarları doğrultusunda çok iyi anlaşıyolar ve o adam o kızı işten çıkarmıyor çünkü çıkardığında işi bilen tek insan benim ve benim geçmem gerekiyor tükürdüğünü yalamak istemiyo.ben o kızla bazı sebeplerden ötürü şu an konuşmuyorum. bugün moladayız ikisi konuşuyorlar beni çağırdı i. bey gittim b. yıllık izine çıkıyormuş dedi iyi banamı soruyosunuz yıllık izine çıkarırken dedim onun yerine geçiceksin dedi. istemiyorum i. bey dedim patron benim -ki değil istediğim yere geçiririm dedi. içerde birsürü kız var onlardan birini geçirin dedim maazallah boş kalırım gözünüze batar ortalık gerilmesin ben böyle mutluyum dedim. beni yönlendirmeye çalıştığınız zaman ben daha çok geriliyorum dedi. ben orta eleman değilim i. bey oordan oraya ordan oraya dedim istersem seni orta elemanda yaparım dedi!!! sonra ben istemiyorum dedim ben söyledim sölicemi dedi bende söledim sölicemi dedim orda bitti. şimdi o kız işten çıkmıcak bunu dillendirmiyo herkesede çıkıcam diyor sonrasında onla konuştum dedimki o adam dedim benim oraya geçmemi istemiyor neden başkasına öğretmiyosun işi dedim benim çıkmama izin vermiyor işten dedi.bende sen ona göremi karar veriyosun işten çıkıp çıkmayacağına dedim.yıllık izinden sonra çıkacakmış haber vermeden ki kesinlikle inanmıyoruum. en son yemekten önce yanıma geldi eğer dedi oraya geçmek istemiyosan i beye söyliyim yeni eleman alsınlar dedi söyle ben istemiyorum dedim. şu an işten çıkmayı düşünüyorum ama onlar beni çıkmaz gözüyle bakıyolar tam o kızın yıllık izne çıktığı gün bende işten çıkıcam ben daha öncede bugünde sinirden çok ağladım sizce haklımıyım haksızmıyım? boş yerede işten çıkmak istemiyorum iş yerindeki arkadaşlar adam tükürdüğünü yalıyo o utansın boşver deselerde ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve özgüvenimi kaybediyorum bu şekilde oldukça :((

ben 1.5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum ilk girişte borç takip servisine girdim. 5-6 ay sonra çok istediğim satın almaya geçtim 5 ayda orda çalıştıktan sonra işe yeni giren ne müdür ne patron ama sürekli iş veren sözü geçen bi adam bana taktı benimle çok uğraştı ve beni yerimden etti tekrardan borç takibe verdi ben hiç sesimi çıkarmadım çalışmaya devam ettim. bildiğiniz üstümde yıldırma politikası uyguladı. yerime geçirdiği diğer kızda sürekli şikayet ediyodu çok zor yetişemiyorum falan diyodu ama yapıyodu işten çıkıcaktı en son istifasını yazdı ama bu arkadaşın o adamla arası çok iyi birbirlerinin çıkarları doğrultusunda çok iyi anlaşıyolar ve o adam o kızı işten çıkarmıyor çünkü çıkardığında işi bilen tek insan benim ve benim geçmem gerekiyor tükürdüğünü yalamak istemiyo.ben o kızla bazı sebeplerden ötürü şu an konuşmuyorum. bugün moladayız ikisi konuşuyorlar beni çağırdı i. bey gittim b. yıllık izine çıkıyormuş dedi iyi banamı soruyosunuz yıllık izine çıkarırken dedim onun yerine geçiceksin dedi. istemiyorum i. bey dedim patron benim -ki değil istediğim yere geçiririm dedi. içerde birsürü kız var onlardan birini geçirin dedim maazallah boş kalırım gözünüze batar ortalık gerilmesin ben böyle mutluyum dedim. beni yönlendirmeye çalıştığınız zaman ben daha çok geriliyorum dedi. ben orta eleman değilim i. bey oordan oraya ordan oraya dedim istersem seni orta elemanda yaparım dedi!!! sonra ben istemiyorum dedim ben söyledim sölicemi dedi bende söledim sölicemi dedim orda bitti. şimdi o kız işten çıkmıcak bunu dillendirmiyo herkesede çıkıcam diyor sonrasında onla konuştum dedimki o adam dedim benim oraya geçmemi istemiyor neden başkasına öğretmiyosun işi dedim benim çıkmama izin vermiyor işten dedi.bende sen ona göremi karar veriyosun işten çıkıp çıkmayacağına dedim.yıllık izinden sonra çıkacakmış haber vermeden ki kesinlikle inanmıyoruum. en son yemekten önce yanıma geldi eğer dedi oraya geçmek istemiyosan i beye söyliyim yeni eleman alsınlar dedi söyle ben istemiyorum dedim. şu an işten çıkmayı düşünüyorum ama onlar beni çıkmaz gözüyle bakıyolar tam o kızın yıllık izne çıktığı gün bende işten çıkıcam ben daha öncede bugünde sinirden çok ağladım sizce haklımıyım haksızmıyım? boş yerede işten çıkmak istemiyorum iş yerindeki arkadaşlar adam tükürdüğünü yalıyo o utansın boşver deselerde ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve özgüvenimi kaybediyorum bu şekilde oldukça :KK43:(
ayy ben calışmadıgım için su an gene cok mutlu oldum...Entrikalar entrikalar..sen işten çıkma. cok istiyorsa o çıkarsın seni...

ayy ben calışmadıgım için su an gene cok mutlu oldum...Entrikalar entrikalar..sen işten çıkma. cok istiyorsa o çıkarsın seni...

adam çıkarmıyor beni işte yıldırma uyguluyo kendim çıkayım diye. birde güya ekmek paramla oynamak istemiyomuş çok duygulandımm..

Iyi de ben mi anlamadım

Işi bilen sadece sen isen kız izindeyken yerine sen bak demesi normal değil mi

Sekreterimiz muhasebeye geçti bir yıl orada çalıştı

Sonra sekreterlerden biri izinde iken diğerinin Kv si vefat etmiş tel etti gelemiyorum dedi ben de eskiden sekreter olan kızı aradım gel buraya tellere bak dedim geldi baktı

Bırak patronu amir vs de değildim ama o ortamda telefona bakmayı o sistemi bilen tek o kişi idi o da geldi çalıştı diğer sekreter gelinceye kadar izinden

Sen niye çıkacaksın da tamam o deprt.da çalışma ama işten de çıkma yani!!

başka şansım yok eğer o kız yıllık izne çıkarsa ya ben oraya geçicem yada işten ayrılıcam işime hangisi gelirse yani ki ben o işi artık yapmak istemiyorum onların yüzünden

Iyi de ben mi anlamadım

Işi bilen sadece sen isen kız izindeyken yerine sen bak demesi normal değil mi

Sekreterimiz muhasebeye geçti bir yıl orada çalıştı

Sonra sekreterlerden biri izinde iken diğerinin Kv si vefat etmiş tel etti gelemiyorum dedi ben de eskiden sekreter olan kızı aradım gel buraya tellere bak dedim geldi baktı

Bırak patronu amir vs de değildim ama o ortamda telefona bakmayı o sistemi bilen tek o kişi idi o da geldi çalıştı diğer sekreter gelinceye kadar izinden

sizin arkadaşınızı oraya zorlamı geçirdiler istemeye istemeye yoksa kendi isteğiylemi gitti oraya geçirirken onunla uğraşan birileri varmıydı yoksa memnunmu geçti? benim durumum daha farklı sizin anlattığınız durumlar bizim iş yerindede oluyo tabiki ama bu farklı bişey

Adam size izne gidiyor demiş

Izinde diye geçti izin bitince döndü size de o izinde olacak diyor temelli geç demiyor ki

Siz kendinizi geriyorsunuz

Bîr de madem patron başkası neden baştan ben satışta kalayım orayı seviyorum ve iyiyim demediniz

Kîşileri boş verin siz üzülürsünüz kurumsal düşünün

sizin arkadaşınızı oraya zorlamı geçirdiler istemeye istemeye yoksa kendi isteğiylemi gitti oraya geçirirken onunla uğraşan birileri varmıydı yoksa memnunmu geçti? benim durumum daha farklı sizin anlattığınız durumlar bizim iş yerindede oluyo tabiki ama bu farklı bişey

Îster misin diye sormadım aradım sekretaryada kimse yok gel dedim

Sekreter izinden gelince de döndü birimine

canim ordan sonra garantiyse isin at kazigini da vazgecilmez olmadiklarini anlasinlar. ama onenli olan ordan sonra is kisa zamanda ya da hemen olacak mi. ama tazminat icin onlarin cikarmasi daha mantikli sanki. cok canin sklmis bu konuya ama bazi seyleri takmamak gerekiyor bazen..

adam çıkarmıyor beni işte yıldırma uyguluyo kendim çıkayım diye. birde güya ekmek paramla oynamak istemiyomuş çok duygulandımm..
direnebildiğin kadar diren.
yada ver istifanı zaten yasal zorunluluk 15 gun calışıcan zort diye çıkamazsın.. o sürede belki farklı şeyler gelişir kalırsın... ???

Adam size izne gidiyor demiş

Izinde diye geçti izin bitince döndü size de o izinde olacak diyor temelli geç demiyor ki

Siz kendinizi geriyorsunuz

Bîr de madem patron başkası neden baştan ben satışta kalayım orayı seviyorum ve iyiyim demediniz

Kîşileri boş verin siz üzülürsünüz kurumsal düşünün

haklısınız ama orda temellide klabilirim o kız çıkmayacaı için yanına birini daha verebilirler oda ben olabilirim.
ben dedim ama dinletemedim çünkü o adamla hiç anlaşamadım

çıkma canım işten bırak isteyen adam çıkartsın tazminatını da paşa paşa ödesin

canim ordan sonra garantiyse isin at kazigini da vazgecilmez olmadiklarini anlasinlar. ama onenli olan ordan sonra is kisa zamanda ya da hemen olacak mi. ama tazminat icin onlarin cikarmasi daha mantikli sanki. cok canin sklmis bu konuya ama bazi seyleri takmamak gerekiyor bazen..

direnebildiğin kadar diren.
yada ver istifanı zaten yasal zorunluluk 15 gun calışıcan zort diye çıkamazsın.. o sürede belki farklı şeyler gelişir kalırsın... ???

eğer işten çıkarsam 2 ay kadar çalışmayı düşünmüyorum kardeşimin düğünü var çok şükür eşimin maaşıyla zorlansakta geçiniriz. ama ben artık çok sıkıldım telefon yasak içerde dolaba koyuyoruz kullanamyoruz en son damacana suyu kaldırdılar kendi suyumuzu kendimiz getiriyoruzzz 15 gün çalışmak falanda istemiyorum eğer işten çıkacaksam hemen çıkmak istiyorum

Mutsuz olduğun bir yerde çalışma derim sinirlerin yıpranır çevrendekilere zarar verirsin kendimden biliyorum çok pişmanım geçen senelerde işten çıkmadığım için neyseki az kaldı kurtulucam Allah kolaylık versn

Kizin isten cikicam demesine guvenip isyeri sorun yasasin diye istifa edeceksin sen de gidince onu ozellikle cagiracak kiz isi birakamayacak sen bosa istifa etmis olacaksin.. memnun degilsen kendin icin birak baska bi nedenden degil

Back
X