- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
ben 1.5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum ilk girişte borç takip servisine girdim. 5-6 ay sonra çok istediğim satın almaya geçtim 5 ayda orda çalıştıktan sonra işe yeni giren ne müdür ne patron ama sürekli iş veren sözü geçen bi adam bana taktı benimle çok uğraştı ve beni yerimden etti tekrardan borç takibe verdi ben hiç sesimi çıkarmadım çalışmaya devam ettim. bildiğiniz üstümde yıldırma politikası uyguladı. yerime geçirdiği diğer kızda sürekli şikayet ediyodu çok zor yetişemiyorum falan diyodu ama yapıyodu işten çıkıcaktı en son istifasını yazdı ama bu arkadaşın o adamla arası çok iyi birbirlerinin çıkarları doğrultusunda çok iyi anlaşıyolar ve o adam o kızı işten çıkarmıyor çünkü çıkardığında işi bilen tek insan benim ve benim geçmem gerekiyor tükürdüğünü yalamak istemiyo.ben o kızla bazı sebeplerden ötürü şu an konuşmuyorum. bugün moladayız ikisi konuşuyorlar beni çağırdı i. bey gittim b. yıllık izine çıkıyormuş dedi iyi banamı soruyosunuz yıllık izine çıkarırken dedim onun yerine geçiceksin dedi. istemiyorum i. bey dedim patron benim -ki değil istediğim yere geçiririm dedi. içerde birsürü kız var onlardan birini geçirin dedim maazallah boş kalırım gözünüze batar ortalık gerilmesin ben böyle mutluyum dedim. beni yönlendirmeye çalıştığınız zaman ben daha çok geriliyorum dedi. ben orta eleman değilim i. bey oordan oraya ordan oraya dedim istersem seni orta elemanda yaparım dedi!!! sonra ben istemiyorum dedim ben söyledim sölicemi dedi bende söledim sölicemi dedim orda bitti. şimdi o kız işten çıkmıcak bunu dillendirmiyo herkesede çıkıcam diyor sonrasında onla konuştum dedimki o adam dedim benim oraya geçmemi istemiyor neden başkasına öğretmiyosun işi dedim benim çıkmama izin vermiyor işten dedi.bende sen ona göremi karar veriyosun işten çıkıp çıkmayacağına dedim.yıllık izinden sonra çıkacakmış haber vermeden ki kesinlikle inanmıyoruum. en son yemekten önce yanıma geldi eğer dedi oraya geçmek istemiyosan i beye söyliyim yeni eleman alsınlar dedi söyle ben istemiyorum dedim. şu an işten çıkmayı düşünüyorum ama onlar beni çıkmaz gözüyle bakıyolar tam o kızın yıllık izne çıktığı gün bende işten çıkıcam ben daha öncede bugünde sinirden çok ağladım sizce haklımıyım haksızmıyım? boş yerede işten çıkmak istemiyorum iş yerindeki arkadaşlar adam tükürdüğünü yalıyo o utansın boşver deselerde ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve özgüvenimi kaybediyorum bu şekilde oldukça
(