- 3 Eylül 2025
- 18
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi tombik_papatya
-
Güya yetemiyormusum kendine bilmem neeKonu neydi tam anlayamadım cinsellik derken sorun ne
Beklentisi neymiş ?Güya yetemiyormusum kendine bilmem nee
Şuan yazamıyorum banlanirim belkiBeklentisi neymiş ?
Çok iyi olmuş. Birlikte sorunu çözmek yerine, aklı s..den yukarı çıkamayan bir öküze gerekeni yapmışsın.Arkadaşlar ben 35yasindayim benim eşim cinsellik yüzünden benden ayrılmak istedi bende gurur el vermeden ben karşı tarafa dava açtım sizce iyi yaptimmi bilmiyorum bosanirsam pişman olurmuyum sizce.
Özelden yazabilirsin istersenŞuan yazamıyorum banlanirim belki
Benim evlahim yok zatenÇok iyi olmuş. Birlikte sorunu çözmek yerine, aklı s..den yukarı çıkamayan bir öküze gerekeni yapmışsın.
Sorununuz tam olarak nedir?Arkadaşlar ben 35yasindayim benim eşim cinsellik yüzünden benden ayrılmak istedi bende gurur el vermeden ben karşı tarafa dava açtım sizce iyi yaptimmi bilmiyorum bosanirsam pişman olurmuyum sizce.
Çocuk meselesini sende var sorun diyip cemkirmisdi bende gidelim doktora dediğimde gelmediKendisinde vardır sorun, iyi yapmışsınız bence.
Al işte, sorun kendinde belli ki. Tipik suçu karşı tarafa atan erkek modeli.Çocuk meselesini sende var sorun diyip cemkirmisdi bende gidelim doktora dediğimde gelmedi
Önce çözüm aramak gerekir, boşanmak sonraki iş.Gayet haklı bir sebep
Cinsellik evliliğin ev önemli dinamiğidir taraflardan bir yetemiyorsa boşanmak gayet haklı bir sebep
Çözüm neÖnce çözüm aramak gerekir, boşanmak sonraki iş.
Çözüm aramak istemiyor da olabilir insanlar. Ya da çözülecek bir sorun değildir.Önce çözüm aramak gerekir, boşanmak sonraki iş.
Derdinizi doğru düzgün anlatmayı dener misiniz? Böyle sağlıklı bir iletişim kurulamıyor.Çocuk meselesini sende var sorun diyip cemkirmisdi bende gidelim doktora dediğimde gelmedi
niye banlanasiniz, herkes neler yaziyor.Şuan yazamıyorum banlanirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?