Sizce kayinvalidemin bu hareketi ne anlama geliyor

Derya2348

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
2
-5
1
24
Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.

Ne anlama geliyor olabilir
Ne demek istiyorsunuz
Ne saçmalıyorsunuz
Oğlunun yatağında uyumuş sütyenini unutmuş bu kadar
Bir şey demek istemiyorum. Sadece bildiği halde eşyalarını toplamamış olması ve böyle özel bir şey mahremini oğlunun odasında bırakmış olması beni rahatsız etti

Acaba sapık olabilir misiniz?

Bundan anlam çıkarmaya çalışan insanın zihniyetinden korkarım ben.

Böyle her hareketin altında bir mana ararsaniz çok zor bir evlilik hayatınız olur
Kadının size karşı ters bir hareketi söylemi vs oldu mu ?
Bir anne eğer aklı melekelerini yitirmedi ise hangi köyü niyetle bunu yapsın ki ?

Kadının evi size mi soracaktı neyi nereye koyacağını? Ya allah aşkına herşeyden nem kapmayın. Oğlu taşınmış gitmiş “kendi evinde” istediği yere istediği eşyasını koyabilir.

Can sıkıntısı ile uydurup konu actıysanız hayal gücünüz kötü.

Eğer cidden kvnin evinde sutyenini nereye koyduğuna takılıyorsanız tedavi görmesi gereken ruhsal bir bozukluğunuz var demektir. Oğlu evden gitmiş orası onun odası değil. Kadın eski çocuk odasında üstünü değiştirmiştir, belki kıyafetlerini eski çocuk odasına koydu sizene.

Ne anlama geliyor olabilir
Ne demek istiyorsunuz
Ne saçmalıyorsunuz
Oğlunun yatağında uyumuş sütyenini unutmuş bu kadar
Bir de ne göreyim kısmını bu kadar vasat birşey beklemiyordum ne göreyim ne göreyim merakla okudum yok bişey çıkmadı ben orda birilerini gördü falan sandım nişanlısıyla

Bir de ne göreyim kısmını bu kadar vasat birşey beklemiyordum ne göreyim ne göreyim merakla okudum yok bişey çıkmadı ben orda birilerini gördü falan sandım nişanlısıyla
Belki sütyen kayınvalidenin değildir oğlu ailesi evde yokken bir halt çevirmis kadında zaten odaya giren çıkan yok diye dönüp bakmamış görmemiştir belki olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…