Bir şey demek istemiyorum. Sadece bildiği halde eşyalarını toplamamış olması ve böyle özel bir şey mahremini oğlunun odasında bırakmış olması beni rahatsız ettiNe anlama geliyor olabilir
Ne demek istiyorsunuz
Ne saçmalıyorsunuz
Oğlunun yatağında uyumuş sütyenini unutmuş bu kadar
Acaba sapık olabilir misiniz?Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Böyle her hareketin altında bir mana ararsaniz çok zor bir evlilik hayatınız olurMerhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Aynen artık nişanlısına ait değil ki o yatakÇocuk o evden taşınmış gitmiş ya annem!
Kayınvalidenin evinde normal sıradan bir yatak olmuş artık
Kadının evi size mi soracaktı neyi nereye koyacağını? Ya allah aşkına herşeyden nem kapmayın. Oğlu taşınmış gitmiş “kendi evinde” istediği yere istediği eşyasını koyabilir.Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Bir de ne göreyim kısmını bu kadar vasat birşey beklemiyordum ne göreyim ne göreyimNe anlama geliyor olabilir
Ne demek istiyorsunuz
Ne saçmalıyorsunuz
Oğlunun yatağında uyumuş sütyenini unutmuş bu kadar
Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Belki sütyen kayınvalidenin değildirBir de ne göreyim kısmını bu kadar vasat birşey beklemiyordum ne göreyim ne göreyimmerakla okudum yok bişey çıkmadı ben orda birilerini gördü falan sandım nişanlısıyla
Benim aklıma da o geldiSütyen insallah kvnindir aksi halde bunca kaos beklentisine kv az kalır
Oluuur olur hatta bence öyleBelki sütyen kayınvalidenin değildiroğlu ailesi evde yokken bir halt çevirmis kadında zaten odaya giren çıkan yok yine dönüp bakmamış görmemiştir belki olamaz mı
Olur niye olmasın eski kaynım çok çapkındi evli olduğu halde eşi memleket e gidince ya eve getirirdi ya kayınvalide evde yoksa oraya götürürdü kırıklarınıOluuur olur hatta bence öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?