Sizce kayinvalidemin bu hareketi ne anlama geliyor

Böyleleri de kesin el üstünde tutuluyordur.

Oğlu evden gitmiş ama orda yaşamıyomuş. Kadın kendi evinde istediği gibi yatar.

Oğlunun odasında oğlu var mı
Ev onun evi değil mi
Kadın değil misiniz aileden değil misiniz
Ve alta yatan ima iğrenç ötesi diyeyim size
O tık tok tan sardılar buraya gibi gibi geliyor bana orda yorum yapılıyor ya komik absürt konu lazım ya aksiyon olsun diye bana öyle geliyor ya i o yüzden sinir olmuyorum bu konu için demiyorum da özellikle çoğu yeni üye konusunu ti ye alıyorum artık kışkırtma amaçlı gibi geliyor sende gül geç .

Bencede çünkü konuyu açıp hiç cevap vermiyorlar bir hikaye uydurup gidiyorlar bence bir süre yeni üyelerin hemen açtığı konuları sadece okuyup geçmek gerekiyor

Bilmiyorum nedir bu tiktok muhabbeti kullanmıyorum
Fake konuysa gerizekalı ahmaklar sürüsü izninle
Amaç ne bu eğlence mi aksiyon mu ne yani

Bilmiyorum nedir bu tiktok muhabbeti kullanmıyorum
Fake konuysa gerizekalı ahmaklar sürüsü izninle
Amaç ne bu eğlence mi aksiyon mu ne yani
Bilmiyorum son günlerde bu siteyi işte tık tokta bir abla yorumluyordu vs diye birçok konu açıldı tabiki bilemem net olarak hangisi gerçek hangisi değil çok absürt geliyorsa ona göre yorum yapılıyor zaten

Bende evlendim aile evinden ayrildim, babam benim odamda yatiyor bazen. Odaya girdigimde babamin donu yatagin üstünde olsa, ne anlam cikarmam gerekir mesela?

Farkindamisin konu sahibi kiz kadin anne hani catir çatır doğurdu, emzirdi altini yikadi banyosunu yaptırdi, daha neler neler, sütyenini oraya bırakınca senin nişanlında anasindan tahrik olacak kadar şerefsiz değildir ama senin zihniyetin kötü, bunu nişanlına anlatda adamda evlenmeden senin gerçek yüzünü görsün

Bilmiyorum son günlerde bu siteyi işte tık tokta bir abla yorumluyordu vs diye birçok konu açıldı tabiki bilemem net olarak hangisi gerçek hangisi değil çok absürt geliyorsa ona göre yorum yapılıyor zaten
Üşenmedim araştırdım makyaj yaparken bdv okuyan ecenur aydın adında bir zırtopoz var
Bdv deki nick ne acep
O nun sayesinde mi geliyor bu dengesizleri buraya
Allah var yaratıcı bir fikir

Üşenmedim araştırdım makyaj yaparken bdv okuyan ecenur aydın adında bir zırtopoz var
Bdv deki nick ne acep
O nun sayesinde mi geliyor bu dengesizleri buraya
Allah var yaratıcı bir fikir
Milletde burayı ilk elden okumak varken onumu dinliyor yani işte burası trajikomik altyazı geçiyor bize seslendirme yapıyor ünlü olduk desene dur yarın güneş gözlüğü takip çıkalım tanimasin bizi kimse

Düşünce yapın çok tuhaf gerçekten baya ön yargılı görünüyorsun böyle birseyi buraya konu diye yazmışsın senin geleceğini biliyorsa ne olmuş ki sende kadınsın o da kadın bi sutyen görmüşsün nerelere çekiyorsun anlayamadım gerçekten bence biraz daha ön yargıni kırmaya çalış

Ne anlama gelıcek. Sen gelıceb dıye kırmızı halı serip hazırolda mı beklemelıydı. Belkı tansıyonu düştü. Ya bu kadar değişik olmayın. Bı tedavi olun

Orası oğlu gitmiş olsada onun evi.. istediği odada yatar kadın..bunda ne gibi bir anlam olabilir ki..Allah Allah tuhafsiniz gerçekten..

"Oğlum benimdir, benim kalacak" mesajı nerede olsa tanırım.
Yahu anası oğlu yokken oğlunun yatağında yatamaz mı, yasak mı?

En katlanamadıgim Tiktok/YouTube içerik türü alakasız bi konu konuşurken makyaj/cilt bakımı videoları. Bunlardan keyif alanların ciddi zeka problemi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…