Sizce kayinvalidemin bu hareketi ne anlama geliyor

Annem yıkadığı kıyafeti yatağın üzerine boşaltır ordan da yavaş yavaş katlayarak herkesinkini yerine koyar. Belki temiz bir kıyafetti belki kadın üstünü değiştirdi orada unuttu. İçiniz ne kadar fesat sizin yahu! İnsanlık hali, biraz anlayış. Hayatınızda hiç sütyen görmediniz mi?

D Derya2348 siz kayınvalide odaklı giderken arka tarafta büyük olaylar dönüyor olabilir dikkat edin derim bazı karakter yoksunu erkekler kadınları elti görümce kayınvalide odaklı tutup arka tarafta işlerini yürütüyor

Bende öyle yapıyorum yatağın üzerine koyup yatağa oturup katlıyorum ayaklarımda ağrı olduğu icin

haydaaa kadin belki kocasiyla yatmiyor koltukta uyuyor normalde odasi bosalinca o odaya gitmistir.
ya da evin daha havadar odasidir uyuyuvermistir.
takilacak mesele mi? sudyeni gördün de ne oldu? sanki acti memesini gösterdi.
ben de nefret ederim sudyenden genelde takmam. taktiysam da eve gelir gelmez atarim biryere, hatta yakin birine misafirlige gittiysem cikartirim hemen:)
ne var bunda?

Bence kesinlikle kendinizde art niyet arayın çocuğunun odası unutmuştur orada çıkarmıştır aklından gitmiştir ve siz geleceksiniz diye de evi komple toplamak zorunda değil belki sizi de samimi görüyordur bu nasıl bir sorun nasıl bir zihniyet

Bir şey demek istemiyorum. Sadece bildiği halde eşyalarını toplamamış olması ve böyle özel bir şey mahremini oğlunun odasında bırakmış olması beni rahatsız etti
Oğlunun odasında oğlu var mı
Ev onun evi değil mi
Kadın değil misiniz aileden değil misiniz
Ve alta yatan ima iğrenç ötesi diyeyim size

Bir de ne göreyim kısmını bu kadar vasat birşey beklemiyordum ne göreyim ne göreyim merakla okudum yok bişey çıkmadı ben orda birilerini gördü falan sandım nişanlısıyla
Nişanlısının yatağında annesinin sütyenini gördüğünü bunun ne anlama geliyor olabileceğini soruyor
Bu çok ayrı çirkin bişey
Evet kv bazen bazı konularda hadsiz davranabiliyorlar ama bu zihniyet hastalıklı nişanlısının başka kadınla görmesinden çok daha ağır bir ima

Oğlunun odasında oğlu var mı
Ev onun evi değil mi
Kadın değil misiniz aileden değil misiniz
Ve alta yatan ima iğrenç ötesi diyeyim size
Kaçacak üye şimdi dur belki diyoki annesi eşyasını kaldırmamış ogluda şimdi bizim biricik evimizi dağıtır ben bununla baş edemem nolamaz ayrilmalimiyim belki buna gelecek buradan çıkıp yoksa böyle bir dert konusu açacak kadar şaşırmıs mantık kurmuş olamaz yahu inanmamdemi konu sahibi bizi bı aydinlatsan

Ay sen canını ne sıkıyorsun yazarlar üyelere gerekeni

ben de dışarıdan gelip koltuğa uzanınca sütyeni orada çıkarıyorum bazen. kv de orda uzanırken bu şekilde çıkarmış olabilir. nasıl sapık bir hayal gücün var

Zihniyeti pis işte

Nasıl odayı dağıtır orası nişanlımın odası ise mevzu ev kimin o ev kimin bu ilk sorum ikincisi o kim onun annesi buda ikinci gerçeklik annesi istediği odada yatar istediğini istediği yere koyar sizin gelip ne gördüm ne gördüm diye şoktan şoka gireceginizi ve buraya yazacağınızi da hiç düşünmemiştir kim açar yahu bu konuyu ciddi soruyorum bdv ye ya dalga geçiyorsunuz ya erkek siniz var bı sepep yada bunlar değilse en vahimi geliyor acil ambulansı arayın gelip götürsünler hep sizin iyiliginiz için yorumum aramız bozulmasın tekrar hoşgeldiniz kk ne

Herkes gerekeni söylemiş zaten de bende şunu eklemek isterim. Fantazi giyim bir çamaşır olmadığı müddetçe iç çamaşırımı oğlumdan saklamam. Kendi evladım yahu. Darlanmışımdır salonda otururken çıkarıp koltuğa bırakmışımdır. Onun yatağında yatmışımdır orada çıkarmışımdır. Oğlumda sütyenimi görürse görsün. Ne var bunda? Altından ne çıkabilir? Siz geleceksiniz diye kaldırmaması da birsey ifade etmez. Unutmuştur kadın ya da yabancı değil gelen insan diye rahat davranmıştır.

zaten tuhaf olan şey kayınvaliden evdeyken anahtar verilmiş sana. yani evde biri varsa zaten kapıyı çalarak girebilirdiniz. burada anahtarın size verilmesini eleştirmek için söylemiyorum elbette aranızdaki ilişkiye göre o evin anahtarı sizde de olabilir. Anlatmak istediğim evde kimse olmadığı düşünülmüş anahtar verildiğine göre. Belki k.validenizinde sizin geleceğinizden haberi yoktu bir şekilde planı değişti ve tesadüfen o an evdeydi. Ayrıca diğer arkadaşların da dediği şeylerin tümüne katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…