- 23 Ağustos 2025
- 1.216
- 2.110
- 48
Bende öyle yapıyorum yatağın üzerine koyup yatağa oturup katlıyorum ayaklarımda ağrı olduğu icinAnnem yıkadığı kıyafeti yatağın üzerine boşaltır ordan da yavaş yavaş katlayarak herkesinkini yerine koyar. Belki temiz bir kıyafetti belki kadın üstünü değiştirdi orada unuttu. İçiniz ne kadar fesat sizin yahu! İnsanlık hali, biraz anlayış. Hayatınızda hiç sütyen görmediniz mi?
Olabilir yani gidip incelemesi gerekirdi konu sahibinin niye olmasınBelki sütyen kayınvalidenin değildiroğlu ailesi evde yokken bir halt çevirmis kadında zaten odaya giren çıkan yok diye dönüp bakmamış görmemiştir belki olamaz mı
Bence kesinlikle kendinizde art niyet arayın çocuğunun odası unutmuştur orada çıkarmıştır aklından gitmiştir ve siz geleceksiniz diye de evi komple toplamak zorunda değil belki sizi de samimi görüyordur bu nasıl bir sorun nasıl bir zihniyetMerhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
haydaaa kadin belki kocasiyla yatmiyor koltukta uyuyor normalde odasi bosalinca o odaya gitmistir.
ya da evin daha havadar odasidir uyuyuvermistir.
takilacak mesele mi? sudyeni gördün de ne oldu? sanki acti memesini gösterdi.
ben de nefret ederim sudyenden genelde takmam. taktiysam da eve gelir gelmez atarim biryere, hatta yakin birine misafirlige gittiysem cikartirim hemen:)
ne var bunda?
Oğlunun odasında oğlu var mıBir şey demek istemiyorum. Sadece bildiği halde eşyalarını toplamamış olması ve böyle özel bir şey mahremini oğlunun odasında bırakmış olması beni rahatsız etti
Nişanlısının yatağında annesinin sütyenini gördüğünü bunun ne anlama geliyor olabileceğini soruyorBir de ne göreyim kısmını bu kadar vasat birşey beklemiyordum ne göreyim ne göreyimmerakla okudum yok bişey çıkmadı ben orda birilerini gördü falan sandım nişanlısıyla
Kaçacak üye şimdi durOğlunun odasında oğlu var mı
Ev onun evi değil mi
Kadın değil misiniz aileden değil misiniz
Ve alta yatan ima iğrenç ötesi diyeyim size
Ay sen canını ne sıkıyorsun yazarlar üyelere gerekeniNişanlısının yatağında annesinin sütyenini gördüğünü bunun ne anlama geliyor olabileceğini soruyor
Bu çok ayrı çirkin bişey
Evet kv bazen bazı konularda hadsiz davranabiliyorlar ama bu zihniyet hastalıklı nişanlısının başka kadınla görmesinden çok daha ağır bir ima
Zihniyeti pis işteNişanlısının yatağında annesinin sütyenini gördüğünü bunun ne anlama geliyor olabileceğini soruyor
Bu çok ayrı çirkin bişey
Evet kv bazen bazı konularda hadsiz davranabiliyorlar ama bu zihniyet hastalıklı nişanlısının başka kadınla görmesinden çok daha ağır bir ima
zaten tuhaf olan şey kayınvaliden evdeyken anahtar verilmiş sana. yani evde biri varsa zaten kapıyı çalarak girebilirdiniz. burada anahtarın size verilmesini eleştirmek için söylemiyorum elbette aranızdaki ilişkiye göre o evin anahtarı sizde de olabilir. Anlatmak istediğim evde kimse olmadığı düşünülmüş anahtar verildiğine göre. Belki k.validenizinde sizin geleceğinizden haberi yoktu bir şekilde planı değişti ve tesadüfen o an evdeydi. Ayrıca diğer arkadaşların da dediği şeylerin tümüne katılıyorum.Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?