Sizce kaynanam neden böyle

Adami kiyafetleri ve saçı konusunda siz yönlendirdiginiz icin, kaynana da sizin yönlendirdiginizi bildigi için eleştirileri uzerinize almaniz normal.

Ama eşiniz annesine uymuyorsa cok dert edinmeyin. "Karişma" demek istiyorum demişsin ya de yani, karisma demekte birsey yok. Ha dinler mi bilmem olmadi kendi haline birakin konuşsun cevap vermeyin başka.

Ben çok büyük bi sorun görmedin anlattıklarınızdan çünkü hemen hemen her kv böyle. He he diyip geçin bunları takmayın. Çok detaya girerse de son cümlenizi söyleyin susturun.

Kendime karışılmasini hiç sevmem ama eşimin annesi eşimin saçına ,kıyafetine yorum yaparsada karışmam. Kalp kırmaya hiç gerek yok. o annesi ben eşiyim ve annesiyle rekabete girme gibi bir saçmalığa girmem. birde çocuk doğurduğumuzda onun mülkiyetine sahip olmuyorsak ,evlendiğimizdede kocalarimizin sahibi olmuyoruz. Yani bu koca denen şey kapanın elinde kalan birşey değil.
Ayrıca benimde 1 oğlum var. 5 gündür kabız oldu resmen klozete mıçtığı b-ku takip ediyorum. Ilerde oglumun saçına yorum yaptığımda gelinim bana tepki verirse çok kırılırım.

Kimi insan oyle yani art niyetleri yok bence annedir soylesin siz bildiginizi yapmaya devam edinsonucta kendi annelerinizede oyle yapmiyormuydunuz? Kendi annenizde illaki kiyafete ona buna kendi fikrini soylemistir nasil onu idare ediyordunuz kayinvalideyide idare edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…