"Bakarak" kendinizi eş değil anne kategorisine koymuşsunuz. Adam da sizi eş değil ikinci anne olarak gördüğünden hanginizin annelik rolü, vasfı, yetkinliği ağır basıyorsa ona karşı gelemiyor işte. Doğal olarak eş annesinin değil, gerçek annesinin kıstaslarına kulak veriyor.Ozaman laflarınıza dikkat edeceksiniz. Kafanı yorma sen ben kocama iyi BAKIYORUM
Erkeklerin de eli ayağı var, kendileri de yapabiliyorlar bu işleri, bakıma muhtaç değiller özetle.Ne alaka siz kocanıza bakmıyormusunuz ? kiyafetini üstünü başını siz yıkatıp ütülemiyormusumuz ? Bakmak o manada
MazurKaynana henüz oğlunu doğuramamış mâruz görün bence
Bende evcil hayvan mi diyecektim ama benden önce davranmışsinizKocanıza siz mi bakıyorsunuz? Neden? Engelli filan mı kendisi?
Buna katilmiyorum. Tabiki anadir, ama ailelerde ebevynlerde bi müddet sonra geri cekilmeliler. Bu sirf evlenince demek degil. Este böyle herseye karisamaz. Herkes bir bireydir ve hosuna giden seyleri yapmakta özgürdür. Tabi herseyin dozaci vardir, lakin bazi analar ben dogurdum ölesiye kadar söz hakkim vardir zihniyetleri beni cokca rahatsiz ediyor. Hayir efendim . Öyle degil. 2 yasinda oglum var , ona bile zorla istemedigi seyleri giydirmiyorum veya gerekmedikce birseyi zorlamiyorum. Saygili olalim birbirimize karsi ama kimsenin kimseninüstünde es ana baba evlat dahi olsa böyle söz hakki yokdiye düsünüyorum.Dün bir bugün iki acep yarim yolda mıki. Sen 3 günlük eşinin herşeyini değiştimişsin de onu doğurup büyüten ANASI karışınca neden sıkıntı patdon da. Size mi karışıyor OĞLU na karışıyor OĞLU na. Size müdehale ediyorsa o başka ama oğul ana arasına karışamazsınız.
Sorunuz bana değil ama evliyken Bir kere bile ütüsünü yapmadım ben. Herkesin eli ayağı tutuyor kendi yapsın. Yapan da kıymet görmüyor bu memleketteNe alaka siz kocanıza bakmıyormusunuz ? kiyafetini üstünü başını siz yıkatıp ütülemiyormusumuz ? Bakmak o manada
Ayyyy evet yaa bende diyorum nerede yanlış yaptım acaba, teşekkür ederim
Böyle devam ederseniz KV nize benzersiniz.Ozaman laflarınıza dikkat edeceksiniz. Kafanı yorma sen ben kocama iyi BAKIYORUM
Başka bir konuda sizin yorumunuza benzer bir yorum yapmıştım siz daha güzel ifade etmişsiniz resmen linçe uğradım ( hoş benim yorumumu beğenmeyenler sizi beğenmiş olabilirler. Nedense burada linç edilecek biri bulununca asıl konu kaynıyor neyse bu ayrı bir konu). Dediğiniz gibi evlilikte kadın ve erkeğin rolleri var ama biz kadınlar eşlerimize karşı onlarında tüm sorumluluğunu alarak ya da burada olduğu gibi anne rolünü üstlenerek adamın ilgisini kazanmaya çalışıyoruz. Sonrada KV yi yok kardeşini yok arkadaşını suçluyoruz. Önce kendimizi eleştireceğiz. Dediğiniz gibi YouTube da milyon tane video var kitap var İnstagram da bir sürü uzman var.Yani böyle sözde ahkam keserek bize değil, kendi ilişkinizin içine ediyorsunuz.
Bilginize.
Ayrıca biraz ilişki danışmanı takip edin, ilişkiler üzerine okuyun, araştırın. Minik kuşuma saçımı süpürge ettim, besledim büyüttüm, o yapamaz kii yoyuluyyy kii moduna girdiğinizde erkekler kendisini sorumluluk sahibi ve erkek hissedemiyor, çocuk gibi hissediyor ve kendini daha erkeksi ve güçlü hissettiren kadın görünce ormanların kralıyım modunda tav oluyor, uyarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?