Sizce kaynanam neden böyle

Annesi olduğu için olabilir mi?
Anneler çocuklarına kaç yaşına gelirse gelsin karışır ya kimin annesi karışmıyor dürüst olalım birbirimize
Kişisel algılamayın
Evet hı hı filan deyin geçin işte

Klasik bir erkek annesi işte bi gariplik görmedim ben. Doğru ya da yanlış demiyorum ama kadın fıtratına uygun davranıyor. Çok rahatsızsa eşiniz zaten bir şey söyler size karıştığı durumlarda da hee hee deyip bildiğinizi okuyun enerjinizi buna sinir olarak tüketmeyin. Bir de neden eşinize bakıyorsunuz eşiniz koca adam kendine bakabilir hangi kıyafeti giymek istediğini kendi seçebilir ki sanırım kendi seçiyor o zaman kvniz karıştığında da cevap verecek olan yine eşiniz.

Ozaman laflarınıza dikkat edeceksiniz. Kafanı yorma sen ben kocama iyi BAKIYORUM
"Bakarak" kendinizi eş değil anne kategorisine koymuşsunuz. Adam da sizi eş değil ikinci anne olarak gördüğünden hanginizin annelik rolü, vasfı, yetkinliği ağır basıyorsa ona karşı gelemiyor işte. Doğal olarak eş annesinin değil, gerçek annesinin kıstaslarına kulak veriyor.
Yani böyle sözde ahkam keserek bize değil, kendi ilişkinizin içine ediyorsunuz.
Bilginize.
Ayrıca biraz ilişki danışmanı takip edin, ilişkiler üzerine okuyun, araştırın. Minik kuşuma saçımı süpürge ettim, besledim büyüttüm, o yapamaz kii yoyuluyyy kii moduna girdiğinizde erkekler kendisini sorumluluk sahibi ve erkek hissedemiyor, çocuk gibi hissediyor ve kendini daha erkeksi ve güçlü hissettiren kadın görünce ormanların kralıyım modunda tav oluyor, uyarayım.

İyi de bunları eşine söylüyor onun da fikri vardır. Annesi neden büyük beden almadın dediğinde eşin cevap veremiyor mu? Ben olsam ikili diyaloğuna dahil olmam. Eşinde neyi beğenip neyi beğenmediğini söylesin bir zahmet

Yav arkadaş kendinizi kv ile yarıştıracak (onun sizinle yarıştığını düşünmek de aynı kapıya çıkıyor) kadar boş beleş yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
Ömür bir tane hemşire huuu. Ne kv düşünecek kadar ne de koca bakacak kadar değersiz.
Hedef tahtanızın ortasında evlilik cüzdanı mı vardır, nedir...

Kayınbalidenizin yapısı öyle demekki . Her zaman bu hallerde oldugu için eşinize normal geliyor .. benim kayınvalidem de çok otariter dünya onun etrafında dönüyor kardeş eşlerine dahi kayınvalidelik yapıyor komsu gelinine bile düşünün . Ilk baslarda bana da kendi istegi dogrultusunda olmam icin ufak tefek imalarda bulunurdu daha renkli giyin bak bu sana çok yakisir vs. Yada esime direk alır getirir bak sana bunu aldım giy yada bunu kullan emirvaki sekilde . Misal saçını 3 numara yaptı bi ara covid 19 var berberler kapalı evdeyiz ugraşmıyım uzun saçla diye onu da begenmedi. Begenmemem sebebi yakışmadıgı degil haberinin olmadan yapması . Eşim anne ben cocuk muyum boyle istiyorum bòyle kestiriyorum karışma bize dedi başlarda bi kac kez sert bi sekilde sonra durdu . Sizin bisey yapmaniza gerek yok oglu o uyarıyı annesine yapacak

Esiniz rahatsiz olmamis sessiz kalmis,sizi ilgilendirmez ki? Niye her seye karisiyor kaynanam diye her seye karisiyorsunuz al sana yine bir tekerleme yani bu aksam her konuya bir tekerleme yazma geregi hissettim yani

Buna katilmiyorum. Tabiki anadir, ama ailelerde ebevynlerde bi müddet sonra geri cekilmeliler. Bu sirf evlenince demek degil. Este böyle herseye karisamaz. Herkes bir bireydir ve hosuna giden seyleri yapmakta özgürdür. Tabi herseyin dozaci vardir, lakin bazi analar ben dogurdum ölesiye kadar söz hakkim vardir zihniyetleri beni cokca rahatsiz ediyor. Hayir efendim . Öyle degil. 2 yasinda oglum var , ona bile zorla istemedigi seyleri giydirmiyorum veya gerekmedikce birseyi zorlamiyorum. Saygili olalim birbirimize karsi ama kimsenin kimseninüstünde es ana baba evlat dahi olsa böyle söz hakki yokdiye düsünüyorum.

Acik acik desenize ben kocami boyle seviyorum, begeniyorum kime ne ,
Benim esimde sakalsiz beni hic cezbetmiyor ,saclarini bi değişik herzamsnkinden farkli kestirdi bayildim adama ,evlisiniz diye aranizdaki cekim hep var olmuyor bazi seyler destekliyor tabiki

Eşim olacak insanın anası olacak kişi, eşimin külot ihtiyacı varmis (!) diye düşünerek gorumcek cadisina külot aldırıp bize yollamıştı on yıllık evliligimizde. Boyleleri de var.

Ozaman laflarınıza dikkat edeceksiniz. Kafanı yorma sen ben kocama iyi BAKIYORUM
Böyle devam ederseniz KV nize benzersiniz.

Başka bir konuda sizin yorumunuza benzer bir yorum yapmıştım siz daha güzel ifade etmişsiniz resmen linçe uğradım ( hoş benim yorumumu beğenmeyenler sizi beğenmiş olabilirler. Nedense burada linç edilecek biri bulununca asıl konu kaynıyor neyse bu ayrı bir konu). Dediğiniz gibi evlilikte kadın ve erkeğin rolleri var ama biz kadınlar eşlerimize karşı onlarında tüm sorumluluğunu alarak ya da burada olduğu gibi anne rolünü üstlenerek adamın ilgisini kazanmaya çalışıyoruz. Sonrada KV yi yok kardeşini yok arkadaşını suçluyoruz. Önce kendimizi eleştireceğiz. Dediğiniz gibi YouTube da milyon tane video var kitap var İnstagram da bir sürü uzman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…