Sizce kim haklı ?

MusMutlu00

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
283
250
18
Meraba kizlar ben 1 senelik evliyim ailemle ayni sehirde yasamiyoruz acikcasi pek fazlada gidemiyorum ama gittigim zamanlar 10 veya en fazla 15 gun kalıyorum. Esimin ailesi surekli diyor ki gidip cok kaliyorsun esini cok yanliz birakiyorsun daha yeni evlisiniz genc cocuk cahillik yapar kani kayniyor falan filan. Bu arada esim cocuk degil 27 yasinda yani. Benim ailemde tersini söylüyor biz biraz uzun bir aşamadan sonra kavusabildik cok sorunlar atlattik annemde kaynani bu konuda dusunme diyor esine guven o sana nasil guvenip buraya 10 gun gonderiyorsa sende ona orda guven. Ayda yilda bir gelip 10 gun kalman az bile. Evlendigimden beri sadece 4 kere gittim bu arada. Acikcasi esimede güveniyorum yani bu konularda ama bir ihtimal de birakiyorum sonucta cig sut emmiş insanoglu. Sorum su kizlar sizce kaynanam mi hakli yoksa annem mi ?

Eşinize bir sorun bakalım. Hayırdır annen neden hep böyle diyor, bildiği birşey mi var diye.

Eşine güveniyorsan kalmanda sorun yok ben de ailemden ayrı yaşıyorum eşim beni istediğim zaman gönderiyor istediğim kadar kalıyorum birbirimize güveniyoruz konuşup anlaşıyoruz sen evliliğin için mantıklı olanı yap dışarıyı dinleme

Annene bakma derim evet kal gör hasret gider ama uzatma bizzat tanıdıklarım var böyle olup işi nerelere getiren ki o da teyzesinin oğlu ile evlenmişti içine kurt düşürmek gibi olmasın ama git kocana sahip çık
O tanıdığım evli çift sonradan kocayı kızın anne babasının evinde iç güveysi yapmak zorunda bıraktı bunu da söylüyeyim şaşmaz dedikleri adamdı yani

Kaynana oğlunu tanıyorsa demekki ...
1 yıla 10 15 gün hemde 4 kez fazla bence , ben olsam kaynanamı dinlerdim çocuk onun çocuğu sonuçta , sizin annenizden daha iyi tanıdığı kesin yani .
Tabiki orasi oyle ama kaynanamla hic anlasamiyoruz beni hic istemedi ilk baslarda batili oldugum icin o yuzden baya sorunlarimiz oldu normalde de aramiz pek yok bi anda bunu soylemesi beni şaşırttı acikcasi

Kaynana şey düşünüyor olabilir mi çaba oğlum aç kalmasın işleri görülsün utu temizlik yemek falan? Aileniz uzakta ise 10 15 gün normal. O kadar yol masraf yapılıyor sonuçta.
Ben gidince zaten esim genelde kaynanamlar da kaliyor sadece 1 2 gun evde kalir sıkılır gider oraya bende o yüzden acaba esim ona agir mi geliyor diye dusundum. Cunku bir yıldır o ve kayinbabam tek yasiyor

Haklisiniz aslinda daha yeni evli sayilirim bu kadar uzaklik olmasin artik bide insanoglu sonucta

Tabiki orasi oyle ama kaynanamla hic anlasamiyoruz beni hic istemedi ilk baslarda batili oldugum icin o yuzden baya sorunlarimiz oldu normalde de aramiz pek yok bi anda bunu soylemesi beni şaşırttı acikcasi
Olsun , hiç birimiz kaynanamıza bayılmıyoruz sonuçta . Ama bence eşle ilgili konularda bi kulak verilmeli kv ye .

Ben gidince zaten esim genelde kaynanamlar da kaliyor sadece 1 2 gun evde kalir sıkılır gider oraya bende o yüzden acaba esim ona agir mi geliyor diye dusundum. Cunku bir yıldır o ve kayinbabam tek yasiyor
Yani aldatacagi varsa 7/ 24 yanında da olsanız aldatır .şu forumda neler okuyoruz.

Yapacak olan adam, siz yanınızdayken de yapar da asıl mesele sizin bu laflardan etkilenmeniz. Demek ki eşinize güvenmiyorsunuz. Hem kv ne münasebet sizin ailenize gidip kaldığınız süreye karışıyor? Neden bu kadar konuşma hakkı veriyorsunuz insanlara?

Farkettiyseniz cumlenin sonunda esime guveniyorum ama insanoglu cig sut emmis yazmisim. Kimler yapmaz diyoruzda bin katini yapiyorlar. Bu devirde insan golgesine bile guvenemiyor. Bide kaynanami bu konuda pek takmam ama suan bayram icin ailemin evine geldim aklima geldi takildi fikirlerinizi almak istedim

İkisi de haklı değil. .
1 sene de 4 defa Annenizin evine mi gittiniz?

Neden evlendiniz madem ?

Bir yillik evlilikte 4 defa gitmissiniz, en az 10 gun kalmissiniz her defasinda. Bana gore cok fazla bu. Ben esimi bu kadar uzun sure yalniz birakmazdim. Aldatacak diye degil, ama evlenip aile olmussunuz. Ortada hastalik vs gibi bir durum yoksa ailenizi bu kadar sik ziyaret etmenize gerek yok. Anneniz de yanlis dusunuyor, kv'niz de. 10 gun nasil az oluyor? Siz nasil dayaniyorsunuz esinizden uzakta?

İkisi de haklı değil. .
1 sene de 4 defa Annenizin evine mi gittiniz?

Neden evlendiniz madem ?
3 4 aya bir gitmen cok mu fazla. Yasadigim yerde esimin ailesinden baska kimse yok benim herseyim herkesim burda ailemin yaninda beni orada tutan tek sey esim. Ve esim cok bunaldigi mı hissedince beni getiriyor kendisi de 3 gun falan kalip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…