- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Belkide haklisiniz bende esimi özlüyorum fakat yasadigim yerde hic kimsem yok sadece esimin ailesi var onlarla da hic anlasamiyoruz daha ilk bastan batili oldugum icin beni istemediler. Cok sıkılıp bulanıyorum ne yapmaliyim bende bilmiyorumBir yillik evlilikte 4 defa gitmissiniz, en az 10 gun kalmissiniz her defasinda. Bana gore cok fazla bu. Ben esimi bu kadar uzun sure yalniz birakmazdim. Aldatacak diye degil, ama evlenip aile olmussunuz. Ortada hastalik vs gibi bir durum yoksa ailenizi bu kadar sik ziyaret etmenize gerek yok. Anneniz de yanlis dusunuyor, kv'niz de. 10 gun nasil az oluyor? Siz nasil dayaniyorsunuz esinizden uzakta?
Gerçekten çok fazla..Siz annenizi bu konuda dinlemeyin.3 4 aya bir gitmen cok mu fazla. Yasadigim yerde esimin ailesinden baska kimse yok benim herseyim herkesim burda ailemin yaninda beni orada tutan tek sey esim. Ve esim cok bunaldigi mı hissedince beni getiriyor kendisi de 3 gun falan kalip gidiyor
Bir yandan o kadar cok haklisiniz ki iste bu ozlem ve aile birligi beni boyle yapiyor. Aile olarak cok sıkı bir aileyiz cok samimi masallah diyeyim mukemmel bi aile hayati ve bazen cok asiri özlüyorum esim sabahlari ise gidince yanlix kalınca oturuo agliyoruk bazen dayanamiyorum ama sonra kalkip sevdigij yaninda falan deyip kendimi teselli ediyorumGerçekten çok fazla..Siz annenizi bu konuda dinlemeyin.
Evli olduğunuzun farkında olmalısınız. Çekirdek bir aileniz var..
Artık kendinize orda bir çevre edinmelisiniz.
Bu eşe güvenip güvenmeme olayı değil.
Senede en fazla 2 defa ziyaret etmek en sağlıklısı. .
Siz böyle senede 4 bunalıp baba evine giderseniz. .
Ne evinize ne eşinize alisamazsiniz.Anneniz bu konuda vurdum duymaz davranmış ama siz çizgilerinizi belirteceksiniz.Günah değil mi 4 kere git gel ..masrafı bir yana aile birliğiniz bozulur.
Eşinizi sizsizliğe alıştırmayın.
Tabiki esimi cok ozluyorum fakat burda cok bencilce davraniyorsunuz sonucta aileniz ve esime defalarca sormama ragmen hayir seninde bir ailen var gidip kalmak en dogal hakkin diyor. Cunku yaşadığım yerde esimden baska kimsem yok bazen cok zorlaniyorum oturup ağlıyorum dayanamiyorumKayınvalidenize katılıyorum.
10-15 gün evli çiftler için çok fazla.
Hadi herşeyi geçtim, siz özlemiyor musunuz yahu???
Ben bile bayram için anneme gidip 6 günde geri döndüm. Sevgilimi özledim o da beni özledi diye.
Mesele aldatıp aldatmama meselesi değil. Araya zaman girerse aldatır olayı da değil.
Ayrıca sadece 4 kez gittim deyip azmış gibi yazmışsınız ama zaten 1 senelik evlisiniz. En az 40 gün eder.
Ben evli çiftlerin 4-5 günden fazla ayrı kalmasını uygun bulmuyorum. İş için olur amenna. Ama anamı özledim, babamı görücem vs vs. No.
Siz daha büyümemişsiniz keşke biraz daha olgunlaşıp evlenseydiniz..Bir yandan o kadar cok haklisiniz ki iste bu ozlem ve aile birligi beni boyle yapiyor. Aile olarak cok sıkı bir aileyiz cok samimi masallah diyeyim mukemmel bi aile hayati ve bazen cok asiri özlüyorum esim sabahlari ise gidince yanlix kalınca oturuo agliyoruk bazen dayanamiyorum ama sonra kalkip sevdigij yaninda falan deyip kendimi teselli ediyorum
Eşin tabi ki git diyecek.Siz daha büyümemişsiniz keşke biraz daha olgunlaşıp evlenseydiniz..
Sizin artık çekirdek aileniz var..Bir eşiniz var ,eviniz var!
Zamanla bu adam git birazda ailen sana baksın diyecek..Eşin tabi ki git diyecek.
Bide ayni sehirde olup ailesinde yiyip icen kesim var
Kizinin tektasini babasi alanlar taniyorum. Bana gore cok cok anormal herkesin yeri ayri tabi ki anne baba herkes ozluyor eskisi gibide degip artik herkesin elinde akilli telefon internet var.Zamanla bu adam git birazda ailen sana baksın diyecek..
Gerçekten böyle bir çifti tanıyorum. .Kız gide gele kocası öyle alıştı ki artık karısı için evde para bile harcamak istemiyor.
Biraz fazla kal ailende durumum iyi değil diyorAile de kızlarının gidip gelmesinden uzun süre kalmasından bıktı.
Zamanında çok uyarmıştım ama ailemi özlüyorum napim diyordu. Şimdi sığacak yer bulamıyor.
Eşi olacak adam da alıştı karısının yokluğuna. .
Hayir ayni sehirde yasamiyoruz ayni sehirde yasasak esim yatuya kalmama bile izin vermez 20 saat yolculuk suruyor uzaktayizAnnenizde kayinvalidenizde yanlı düşünüyor ikiside haksız ama aynı şehirde yaşıyoruz yazmışsınız hastalık yok bisey yok bu kadar çok kalmak bana göre de doğru değil eşiniz bisey yapacak diye değil kendinizi çekirdek ailenize yuvanıza alistirmazsaniz daha çok ağlarsınız
Sabahtan akşama kadar boş oturup sıkılıp aglayacaginiza bi ise girin çalışın coluk cocuk derdi de yok ben 11 yıllık evliyim ailem çok uzakta bana ŕ rağmen bu kadar sık ve uzun kalmadım bu eşime güvenmediğim için değil zaten sabahtan akşama kadar dışarıdalar sanki biliyormuyuz her saniye neler 4 , aldatacak olan her türlü yapar zaten
Tavsiyem kendi aileniz olduğunu kabullenin ve benimseyin
Ailemden 20 saat uzaklikta bir mesafe de kaliyorum benEsimi birakip hic biryere gitmem guvensizlikten degil gitmem yani, giderim anneme ama 1 kere bile kalmadim daha. 4 yil olucak evleneli.
Hayir ayni sehirde yasamiyoruz ayni sehirde yasasak esim yatuya kalmama bile izin vermez 20 saat yolculuk suruyor uzaktayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?