Sizce kim haklı ?

Valla aldatıla konusunda size katılıyorum insan evladı bilemiyorsun ama olayın uzaklıkla ilgisi olmuyor görüyorsunuz forum bu tip konularla dolu yanı başında yapıyorlar. Olay uzaklık değil çiftler arası muhabbette ve kişinin ahlaki ölçütlerinde bitiyor. Eşiniz sorun yapmıyorsa bence gidin annenize özlüyordur onlarda sizi ama mümkünse bayramlarda birlikte gidin eğer işleri varsa eşiniz erken dönsün birazda sizin ailenizle vakit geçirsin bağlarınız daha da güçlenir. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah. canınızı sıkmayın böyle konularda en iyi yol eşle istişaredir.

Ben isterseniz 10 yıllık evli olun evli çiftlerin ki genelde kadınlar yapıyor annemlere gidip 10 -15 bazen bir ay kalayım mevzularina kesinlikle kesinlikle mantıkla bakamıyorum. O yüzden bir yıllık evlilikte hiç bir yere kıyamam bu tavrı. Ancak bunu kv nizi haklı bulduğum için değil.kac yaşında adam arkamı dönünce hemen aldatacaksa o evlilik zaten yürümez. Ben ailemle farklı şehirlerde yaşıyorum gittim mi bir gün ya da iki gün kalıyorum daha fazla değil eşimin ailesine gidince yine aynı sekildeyiz. Eşler arasında bir bağ var mahremiyet var bunun her zaman sağlam kalması gereklidir.
Elzem bir durum olur Allah korusun anne babanız da bir rahatsızlık olmuştur gidersiniz ihtiyaçlarını giderirsinjz bakımlarını yaparsınız ne kadar kalmanız gerekiyorsa kalırsınız eğer uzun süreli bir bakım ilgi gerektiriyorsa yakininizdan en tutarsiniz böyle devam eder ama ayrı ayrı olan yapmak ailemi çok özledim gidip bir iki hafta onlarla kalayım demek doğru değil .
Bu sonradan çok şeylere sebep olur bağlarınız zayıflar
Erkeklerin bekarlık alışkanlıkları var şu videolar falan bir süre sonra kendi işini kendi halletmeye başlarsa abes değil.
Ayrıca eşim aynısını bana yapsa inanılmaz kırılırdım onun önceliği ben olmalıyım diye düşünürdüm ben onun hayat eşiyim.
Ailelerinizi gidin görün mümkün mertebe ikiniz birlikte değilse bir iki gün kalıp geri dönün. Sizin yuvaniz daha önemli . Başlarda benim ailem de hiç gelmiyosun diyodu halbuki gidiyodum ama uzun kalmayınca gitmiyomusun gibi hissediyolardi şimdi alıştılar.
Bir buçuk yıllık evliyim eşimle aramız sevgimiz saygımız ilk gunkinden daha fazla. Eşim yemekten temizliğe utuye bir insanın yapması gereken her şeyi yapabilen biri onun yanında olma bedenim birbirimizi uzun süreli birakmama nedenimiz sadece birbirimize olan sevgimiz saygımız. Ailem çok güzel bi tatil planlamislar teyzemler kuzenler vs geçerken seni de alalım diyorlar bana bir ya da iki haftalık taş atıp da kolum yorulmicak eminim çok güzel vakit geciririm gidersem ama eşimi bırakmak istemedim . Eşim bazen işi gereği şehir dışına ya da yurtdışına çıkıyor eğer o tarihlere denk gelirse giderim olmazsa gitmem . Ha keza eşim git çok güzel vakit gecirirsin diyo ama ben gerçekten onu evde bırakıp eğlenmeye gidemiyorum lezzet alamıyorum.
İnanın hayat çok zor şartlara sürüklüyor çok zor imtihanlar var ve ben istiyorum ki eşimle güzel anılar biriktirelim , birbirimizi çok ince konularda gozetelim ....
Allah yaşatmasın ama ilerde sorunlar yasarsak eşim ya da ben pes etmeyelim . Malum artık evlilikler çok kolay sarsılıyor birbirinizin hayatında var olmaya devam etmek için birbirinize nedenler verin lütfen birbirinizden uzaklaşmayın. Siz düşünün evden anneniz 10 günlüğüne köye vs gidince evde nasıl bir boşluk oluşuyor ne kendiniz ne eşinize o boşluğu yasatmayin

Ben bu kadar uzun süre ailelerde kalınmasına karşıyım. En fazla 3 4 gün kalınmalı diye düşünüyorum. Kaldı ki yeni evlisiniz evinize alışmanız lazım sizin daha. Aldatma vs konularına gelirsek de yapan adam dizinin dibinde bilr olsa yapar .

Ne yapacaksın seni aldatmasın diye eşinin başını mı bekleyeceksin ? Dibinden ayrılmasan bile içinde varsa ruhun duymaz aldatır seni . Demek ki annesi oğluna güvenmiyor.
Kendimden örnek vereyim.
Benm de ailem çok uzakta. Sene de 1 kez çocuklarla 1,5 - 2 ay tatile gidiyoruz . Bu da benm en doğal hakkım. Arkamdan iş çevirir mi diye düşünmüyorum hiç. İş çevirecekse yüzüme söylesin zaten önünde durmam önüme bakarım. Onuda evli erkeklerle kırıştıran aşiftelerle bırakırım arkama bile bakmam. Eşime güveniyorum ama güvenmesem de başını beklemem. Acaba arkamdan iş çeviriyor mu diye düşünerek geçmez bir ömür. Ben geçiremem en azından. Kendisi de düşünce mi bilir. Layığı ile onu bırakır yoluma bakarım. Oda fazlasıyla hassas davranıyor yanlış anlaşılmalar yaşanmasın aramızda diye.
Arkamdan iş çevirir mi, sağa sola bakar mı diye kendinizi yiyip bitirip ezik bir hayat yaşamayın. Olacağı varsa önünde duramaZsın ki.

Haklisiniz aslinda daha yeni evli sayilirim bu kadar uzaklik olmasin artik bide insanoglu sonucta
8 yılı aşkın evliyim bende sizin gibi yılda üç defa gider uzun kalırım sürekli gitmem gittiklerimde en fazla on gün kaldım ve bir saat uzaklıktalar. Eşim gittikten birkaç gün sonra başlar ne zaman geliyorsunuz diye. Ben yokken gidebileceği ailesi yok belki bu yüzden ama olsa bile iki hafta kalamazdım galiba

hele hele 1 senelik evlilikte ben karşıyım böyle uzun kalınmasına.sonuçta siz türkiyede aileniz avustralyada yaşamıyor.her yer uçakla en fazla 2 saat.artık evlenmişsiniz kendi aileniz eviniz var sizin.ille ailende o kadar uzun kalacaksan eşin de seninle gelmeli.aldatma konusunda da görüyoruz yan odadan da yapar yapacaksa tutamazsın zaten.

Eşin sen uzaktayken onu aldatacağını, arkasından iş çevireceğini düşünüp gitmene izin vermese ne hissedersin? Bu çok onur kırıcı bir düşünce değil mi ?
Sen neden böyle şeyler düşünüp evliliğini en baştan zehir ediyorsun ? Aranızda ki fark nedir ?
“O yapabilir , peşini bırakma, başını bekle” Bu düşünce ile bekleyenler malesef eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar .

Ben olsam e ben de ayriyim şu an yalnızım kayinanneciiim hep oğlunu düşünüyorsun beni de düşün sen bence ben de gencim kanım kaynıyor derdim .

Bunu dusunen ben degilim annesi. Farkettiysen cumlenin sonunda esime guveniyorum ama insanoglu cig sut emmiş dedim

Yeni evlidiniz 1 haftadan fazla gitmeyin ,
Ayrıca 1 senede 4 kere gittim diyorsunuz bu 2 ay eder toplamda kayınvalide haklı ,sizdiz olmaya alıştırmayın ,arada anneniz gelsin

1 yıllık evliliğinizin nerdeyse 2 ayını annenizde geçirmişsiniz . Kayınvalideniz bundan rahatsız olmuş ve farklı bir yolla sizi uyarmaya çalışmış. Cahilce

Bunu dusunen ben degilim annesi. Farkettiysen cumlenin sonunda esime guveniyorum ama insanoglu cig sut emmiş dedim
Farkettim ve bu düşüncenin hastalıklı sağlıksız bir düşünce olduğunu izah etmeye çalıştım. İnsanoğlu çiğ süt emmiş dediğinde sende bu tezi doğruluyorsun kafanda. Genelleme yapıyorsun ve kafanı bulandırıyor, hayatını saçma sapan genellemeler üzerine zehir ediyorsun . Hayat senin . Eşinden seni aldatır düşüncesi ile korkma. Böyle bir durum olursa O seni kaybetmek için korksun

Ben kalmazdım o kadar uzun süre eşim olmadan. Ailem de “dön kızım hadi evine” derdi.

Mesela şuan babamla ayrı şehirdeyiz 2 saat mesafe var, sabah gider akşam dönerim hatta babam gideceğim zaman “kızım eşinle konuştun dimi onayı var mı?” diye sorar.

Aynı şekilde eşiniz gitse rahatsız olurdunuz bence.. aileniz size gelip kalsa biraz olmaz mı?

Sen esine de ki annen sana guvenmiyor bu konu hakkinda beni uyarip duruyor benide rahatsiz ediyor bu konuyu çöz de bakalm kaynanan ne dicek ogluna

Yapacak adam siz evinizde iken de yapar bunun annenin yanına 10 gün 15 gün gidip kalmanla alakası yok

Esimi birakip hic biryere gitmem guvensizlikten degil gitmem yani, giderim anneme ama 1 kere bile kalmadim daha. 4 yil olucak evleneli.
Kiz uzakmis ailesinden kalacak tabiki 1 senede 10 günlük 4 periyot biraz fazla ama sizin durumla bir değil yani demek siz yakınsıniz gidip dönüyorsunuz aynı gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…