Özledim deyince ben de seni özledim diyip konuyu kapatmasını beklemiyorum en azından. Ben çok duygusal biriyim duygularımı da paylaşmak isteyen biriyim o yüzden birbirimize destek olalım istiyorumMesela ne paylaşarak özlemini yaşamak istiyorsun?
Haklisiniz..Eldeki imkanlar belli. Her seferinde surekli ozledim ben cok ozledim sen az ozledin imali muhabbete girmeyin. Bende aylarca esimden ayri kaldim evet cok ozledim geberircesineeee ozledim kendimi cok yalniz da hissettim ama sonunda kavusmak varsa bunlar gelip gecici duygular. Iliskiyi boyle konularla yipratmaya gerek yok. Ileriye donuk yapici konusmalar daha iyi olur.
Öyle bir imkanımız yok maalesef imkansız gibi bir şey bazı durumlardan dolayiZorlamaya hakkınız yok tabi ki , beni daha çok özle, daha çok belli et diye ama 3 aydır görüşmüyorsunuz ve 4 ay daha görüşmeyecekmişssinz, bu çok fazla, çok özleyen insan, 4 ay daha görüşmeyelim değil de, ortalık biraz daha düzelsin gelicem görmeye fln der.
Birkaç gün oldu bu konuşma yaşanali daha çok dikkat ediyorum umarım büyük bir soruna dönüşmezbiraz darlıyorsun adamı sanki
bu baskıyla söyleyeceği varsada söylemez
umarım dönüşmez .en azından bir süre ona sitem etmeden devam et belki kendiside duygularını daha iyi ifade ederBirkaç gün oldu bu konuşma yaşanali daha çok dikkat ediyorum umarım büyük bir soruna dönüşmez
Teşekkürler ..umarım dönüşmez .en azından bir süre ona sitem etmeden devam et belki kendiside duygularını daha iyi ifade eder
Haklısınız kendim de yipraniyorumBencede adam haklı böyle üstüne gidip kendinizi üzüyorsunuz ve ilişkinize zarar verebilir
Bunların aynısını söyledi desem... Şu an için bir sıkıntı yok hallettik ama ben bu konuda çok dikkat edicem artık.Adam haklı. Her telefon açışınız da karşılıklı ağlayın oldu olacak özledim de özledim diye. Sürekli aynı tatsız konuyu açıp moral bozmak istemiyormuş ne güzel. Her gün özledim derse buluşmak kolay hale gelmeyecek ki. Keyfinizi kaçırdığınızla kalacaksınız. Kaldı ki belli bi yerden sonra yine özleme konusu açılacak diye daha az konuşurken bile bulabilirsiniz kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?