Sizce kim haklı ?

Hakli.Sen gibi düşünmek hissetmek ya da sen gibi dile getirmek zorunda mi?Adami bunaltma bence

Bunaltıcı bi ilişki

Onu cok hayatinin merkezine koymussun. Hayatinin merkezinde sen olmalisin, onu da merkeze yakin bir yerlere koymalisin. Yoksa kaybedersin.

Bacim erkeklere ne istediğini nasil davranmasi gerektiğini ölsen yaptiramazsin onlar isterlerse anca yaparlar

Bu kadar duygusal olmayın. Karşınızda ki erkek neticede. Sizin kadar duygularını derin yaşamaz ve yansıtamaz.

aşırı ilgi beklentisi ilişkileri tüketiyor bence.
tamam her kadın ilgilenilmekten, sevilmekten, şımartılmaktan hoşlanır ama bunu erkeğe bu kadar belli etmek darlamak oluyor artık.
öncelikle o da bir insan, duygularını gösterme ve yaşama şekli kendine göre. ve bunun doğrusu yanlışı yok. herkesin kendi iç dünyası ile alakalı.
sonra da sizin yaptığınız onun özgürlük alanına müdahale.

Belki tavırlarınız onun boyle düşüncesine sebep oluyor olabilir hakli haksiz aramayın boyle basit bir konuda onun bu sekilde sevgisini gösteremeyen bir insan olduğunu kabul edin ilgisizlik icin aglamaksa bana çok yanlış geliyor ben kimseye benimle ilgilen demem ilgilenilecek konu çıkarırım ortak payları arttırdım mesela benim alakadar olmadığım bir konuya ucundan kıyısından bakıyorum hoşuma giderse ortak bir noktamız oluyor sadece özledim özledim muhabbeti sıkıyor bir süre sonra

Kendinizi bu kadar yıpranmanın anlamı ne canım. Hadi beni özle demekle özlenilmez ki. Bende eşimle bir sene ayrı yaşadım üniversite okudum çok uzakta özledim demezdi hiç ya da ben ona özle beni demezdim çünkü bilirdim ki özlerdi . Yani özleyen adamın söylemesine gerek yok hissettirir. O his bittiyse ne yaparsan yap tek kişinin çabalamasıyla bir yere kadar

Ben gerçekten tam olarak erkek arkadaşınızdan ne beklediğinizi anlayamadım. Nasıl tepki verse mutlu olursunuz mesela?

Ben gerçekten tam olarak erkek arkadaşınızdan ne beklediğinizi anlayamadım. Nasıl tepki verse mutlu olursunuz mesela?
Şunu soylemeli demiyorum sadece kendimizi kötü hissederken birbirimize destek olmalıyız diyorum. Aynı durumu o yaşasa ben hemen kestirip atmazdim mesela

Seni özledim diye telefonda ağlasa sevgilim gülme krizine girerim muhtemelen. Özlemiş olmanızı anlıyorum ama herkes böyle uzunn uzun duygu paylaşımı yapmayı sevmez ve saçma bulabilir. Siz fazla duygusalsınız yıpratır sizi bu duygusallık

zamanında sevgilimle aynen böyleydik bizde...
o çok belli etmiyordu dile getirmiyordu ama en sonunda o böyle yapınca bende özlemimi dile getirmemeye başladım. kendi içimde düşünüyorum ona en fazla seni çok özledim diyorum ve şuan durum tam tersine dönmüş durumda özlediğini söyleyip sevgisini belli eden taraf daha çok o...
erkeklere sevgimizi özlemimizi dile getirince bizim açımızdan her zaman iyi olmuyor bence..
onlar kovalamayı seviyor. kendi içinde yaşa bence bazı şeyleri ve kendini geri çek...
durumun nasıl tersine döndüğünü göreceksin

Haklısınız bundan sonra böyle davranmaya karar verdim ben de

Duygusal açlıkları sevgilinizin doldurmasını bekleyemezsiniz. Bence duygusal açıdan doğru bir tutum içinde değilsiniz. Sevgiliniz size açık hissettiklerini söylemiş zaten

Ben diğer arkadaşların görüşlerine katılmıyorum ben açıkçası seni haklı buluyorum çünkü 3 aydır özlemle evimizde oturuyoruz birbirinize destek olmanız lazım ve bende özledim aşkım deyip kapatmasını ben doğru bulmuyorum en azından sana destek olabilir bu günler geçecek 4 ay da hızlıca geçer gibi sozlerle destek olmalı sana evet sevgililer için 3 ay kısa bi süre değil Yani bunu bende özledim e sigdirmasi bence güzel değil

Haklısınız bundan sonra böyle davranmaya karar verdim ben de
Siz uzak ilişki insanı değilsiniz sevgiliniz de tam bir türk erkeği. Anlaşmazlık burdan kaynaklı. Bi süre kaçan kovalanır taktiği uygulayın. Eğer yine sallamazsa yol verin gitsin siz yapamazsınız bu adamla. Düzelirse adamın pin kodunu buldunuz demektir ömür boyu burdan devam edersiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…