• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kim haklı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Dün eşimle tartıştık konu ise sinek ilacı (çok komik ama konuya bakar mısınız🙄) her neyse eşim çalışıyor öğlen yemeğe geldi ve bana sinek ilacı almaya gitsene hem market alışverişinide yaparsın dedi bunlar bir gün önceden konuştuk bende bakarız demiştim neyse dün sabah tembihledi benimde hiç çıkasım yok öğlen geldiğinde sen git işte çalıştığın yerin biraz aşağısında benim hiç çıkasım yok vs dedim konu böyle git gel yapınca beyefendi en sonunda tavır aldı akşam geldi suratıma bakmadan üzerini vs değiştirip çıktı gece 12’yi geçiyordu geldiğinde ayrı yerde yattı yanımda bile yatmadı ve dün akşam mesaj attım sinirden böyle yaparsan hep kaybeden sen olursun vs diye çünkü bir kaç gün öncede ailesiyle tartışmıştı onlarlada konuşmuyor neyse bana daha yazma dedi bende neden gitmediğimi izah edicektim (ailesiyle tartıştığı için hak koydu annem gelirse ararsa açmayacaksın diye bende kadın geldi kapıyı açmadım çok ayıp oldu aradı bakmadım onlar da aşağıda bahçede yün dövüyorlar utandığımdan ötürüde aslında gitmek istemedim asıl gitmek istemememin nedeni buydu) ben yazacağım sırada aradı ilk kez ağır küfürler savurdu ve telefonu kapattı daha yazma diye şu an eşim haksız bende hiç konuşmuyorum ama ilk olayda kim? Çok küçük bir mesele ama nelere geldi...

Ayrıca dün mesaiye kalıcam o yüzden geç gelirim alamam vs dedi onada kalmadı ve bu sabah ilk kez iş kıyafetleriyle çıkmadı sinirden o işe gittiğinde ben kalkmadım ve uyandığımda baktım ne iş ayakkabısını giymiş nede kıyafetlerini kafam allak bullak

Bu kadar ufak sorunlardan buraya gelenlere imreniyorum vallahi hiç tartışmıyorsunuz normalde heralde 🙊

İlk başta çıkasım yok diyeceğinize sebebini söyleseydiniz belki olay bu kadar büyümezdi. Bu açıdan siz haksızsınız.

Eşiniz ailesiyle kavga etmiş olabilir, sizi ilgilendiren bir durum yoktu sanıyorum ortada. Buna rağmen kadına kapıyı açmamanız zaten çok ayıp bir şey. O konuda da söylenmişti zaten. Kendi kararlarınızı vermez, eşinizin dediklerini uygularsanız söylediğini yapmadığınız anda bu muameleye maruz kalırsınız.

Dün eşimle tartıştık konu ise sinek ilacı (çok komik ama konuya bakar mısınız🙄) her neyse eşim çalışıyor öğlen yemeğe geldi ve bana sinek ilacı almaya gitsene hem market alışverişinide yaparsın dedi bunlar bir gün önceden konuştuk bende bakarız demiştim neyse dün sabah tembihledi benimde hiç çıkasım yok öğlen geldiğinde sen git işte çalıştığın yerin biraz aşağısında benim hiç çıkasım yok vs dedim konu böyle git gel yapınca beyefendi en sonunda tavır aldı akşam geldi suratıma bakmadan üzerini vs değiştirip çıktı gece 12’yi geçiyordu geldiğinde ayrı yerde yattı yanımda bile yatmadı ve dün akşam mesaj attım sinirden böyle yaparsan hep kaybeden sen olursun vs diye çünkü bir kaç gün öncede ailesiyle tartışmıştı onlarlada konuşmuyor neyse bana daha yazma dedi bende neden gitmediğimi izah edicektim (ailesiyle tartıştığı için hak koydu annem gelirse ararsa açmayacaksın diye bende kadın geldi kapıyı açmadım çok ayıp oldu aradı bakmadım onlar da aşağıda bahçede yün dövüyorlar utandığımdan ötürüde aslında gitmek istemedim asıl gitmek istemememin nedeni buydu) ben yazacağım sırada aradı ilk kez ağır küfürler savurdu ve telefonu kapattı daha yazma diye şu an eşim haksız bende hiç konuşmuyorum ama ilk olayda kim? Çok küçük bir mesele ama nelere geldi...

Ayrıca dün mesaiye kalıcam o yüzden geç gelirim alamam vs dedi onada kalmadı ve bu sabah ilk kez iş kıyafetleriyle çıkmadı sinirden o işe gittiğinde ben kalkmadım ve uyandığımda baktım ne iş ayakkabısını giymiş nede kıyafetlerini kafam allak bullak
Zaten ailesiyle tartışmıştı sinirini sizden çıkarmış, sizde asıl sebebi söylemeyip tuz biber eklemişsiniz.
Buarada taşınma işi ne oldu?

Konunuzu hatirladim .Eşinizin misafiri vardı terasta ..kayinpederiniz de kızmışti buna.Esiniz de babası ile kavga edip evimi taşıyacağım ben çıkışı yapmisti.Esiniz kaç yaşında bilmiyorum ama çok olgun davranmiyor.Sinek ilacına kafayı takacagina gitsin ev baksın bence. Küfür ederek zaten konuyu sinek ilacını kimin alacağı , market alışverişini kimin yapacağınızı konustugunuz bir fikir ayrılığından farklı boyutlara sürüklemiş .

Çıkasım yok bana geçerli bir bahane gelmiyor. Sebebini en başta açıklasaydınız mesele by kadar büyütmezdi. İki tarafta hatalı. Üstüne eşinizi tehdit etmişsiniz o da abartmış ama ayrı yatma sebebi olamaz böylesine küçük bir olay

Küfür vs kötü olmuş da çalışan adama yazık değil mi? Kalkıp gideceğiniz yere asıl sebebi açıklamak yerine üşeniyor gibi konuşuyorsunuz.

Çıkasım yok bana geçerli bir bahane gelmiyor. Sebebini en başta açıklasaydınız mesele by kadar büyütmezdi. İki tarafta hatalı. Üstüne eşinizi tehdit etmişsiniz o da abartmış ama ayrı yatma sebebi olamaz böylesine küçük bir olay
Eşimi tehdit etmedim ki ben orayı pek anlayamadım şahsen.. bencede ayrı yatma sebebi değil büyütme sebebi de değil pireyi deve ediyor işte ben ona nedeninide söyleseydim bir şey olmaz senlik bir durum yoktu vs dicekti

Kimin haklı olduğunun ne önemi var?
Asıl mesele haklı olmak mı?
Aranızdaki anlaşmazlığı çözmek mi?
Krize dönüşmüş anlaşmazlıkların ve tartışmaların hiç bir zaman tek taraflı olmadığını düşünüyorum.
Özetle ikiniz de haksız ve hatalısınız.

O değilde ben annem ararsa açma eve alma demesine takıldım bazıları bazılarının hayalini yaşıyor ehehe

Eşimi tehdit etmedim ki ben orayı pek anlayamadım şahsen.. bencede ayrı yatma sebebi değil büyütme sebebi de değil pireyi deve ediyor işte ben ona nedeninide söyleseydim bir şey olmaz senlik bir durum yoktu vs dicekti

Böyle yaparsan kaybeden sen olursun yazmışsınız ya onu söylüyorum. Madem sizlik bir durum yok anne babasıyla eşiniz arasında bir mesele o zaman siz neden eşiniz gibi tavır aldınız? Kendi söyleyeceğini kendisi çürütmüş olurdu eşiniz bu durumda

Kızmayın ama derdiniz beni güldürdü ☺️ Umarım tek derdiniz sinek ilacı olur. Kar tanesini kartopuna dönüştürmeyin çünkü hayat bunun için çok kısa

Eşiniz haksız

Diğer konunuzu hatırlıyorum. Neden eşinizin dediklerini yapıyorsunuz? Ailesiyle konuşmuyor, sizi de zor duruma sokuyor ama şöyle de bir şey var; yarın öbür gün onlar barışırlar, neticede evlatları, insan evladına kin gütmez genelde ama sizin kapıyı açmamanızı, konuşmamanızı öyle kolay affetmeyebilirler. Eşiniz rahatça, çekinmeden evine girip çıkmaya devam eder ama siz bugün bir markete gitmeye çekindiğiniz gibi devamında da tedirgin olabilirsiniz. Çocuk gibi eşinizin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz (gerçi çocuklar bile yapmıyor ya her dediğimizi). Etrafınızdaki insanlarla nasıl bir ilişki kuracağınıza bir yetişkin gibi kendiniz karar vermelisiniz. Zaten anlattıklarınızdan anlaşılan eşiniz ve ailesi arasındaki tartışmada sizin hiçbir rolünüz yok. Neyse... Bu kısmı bir düşünün bence.

Markete gitmeme sebebinizi direkt söylemeliydiniz. Açık iletişim kurmazsanız, böyle olaylar alakasız yerlere gider, büyür. Eşinizin saygısız, dengesiz tavırlar içinde, siz de fazla pasif ve kapalı kutusunuz ama. Bunları aşmanız gerekiyor karşılıklı, yoksa hır gür bitmez aranızda.

Çıkasım yok diyeceğinize neden sebebini söylemediniz o zaman anlamadım ayrıca başka yerde oturan kaynanan neden bahçenizde yün dövüyor. Ya duymamışım der geçer giderdiniz işim var deyip acil işiniz olsa çıkmayacak mıydınız bahaneniz olmuş kayınvalideniz kaldı ki eşiniz eve gelince de açıklayabilirdiniz ne dertler var gerçekten çözülmeyecek sorun mu yani ne var bunda bu kadar büyütecek

Çıkasım yok diyeceğinize neden sebebini söylemediniz o zaman anlamadım ayrıca başka yerde oturan kaynanan neden bahçenizde yün dövüyor. Ya duymamışım der geçer giderdiniz işim var deyip acil işiniz olsa çıkmayacak mıydınız bahaneniz olmuş kayınvalideniz kaldı ki eşiniz eve gelince de açıklayabilirdiniz ne dertler var gerçekten çözülmeyecek sorun mu yani ne var bunda bu kadar büyütecek
Konu sahibi, kayınvalide ile aynı apartmanda oturuyordu diye hatırlıyorum.

Back
X