- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Dün eşimle tartıştık konu ise sinek ilacı (çok komik ama konuya bakar mısınız
) her neyse eşim çalışıyor öğlen yemeğe geldi ve bana sinek ilacı almaya gitsene hem market alışverişinide yaparsın dedi bunlar bir gün önceden konuştuk bende bakarız demiştim neyse dün sabah tembihledi benimde hiç çıkasım yok öğlen geldiğinde sen git işte çalıştığın yerin biraz aşağısında benim hiç çıkasım yok vs dedim konu böyle git gel yapınca beyefendi en sonunda tavır aldı akşam geldi suratıma bakmadan üzerini vs değiştirip çıktı gece 12’yi geçiyordu geldiğinde ayrı yerde yattı yanımda bile yatmadı ve dün akşam mesaj attım sinirden böyle yaparsan hep kaybeden sen olursun vs diye çünkü bir kaç gün öncede ailesiyle tartışmıştı onlarlada konuşmuyor neyse bana daha yazma dedi bende neden gitmediğimi izah edicektim (ailesiyle tartıştığı için hak koydu annem gelirse ararsa açmayacaksın diye bende kadın geldi kapıyı açmadım çok ayıp oldu aradı bakmadım onlar da aşağıda bahçede yün dövüyorlar utandığımdan ötürüde aslında gitmek istemedim asıl gitmek istemememin nedeni buydu) ben yazacağım sırada aradı ilk kez ağır küfürler savurdu ve telefonu kapattı daha yazma diye şu an eşim haksız bende hiç konuşmuyorum ama ilk olayda kim? Çok küçük bir mesele ama nelere geldi...
Ayrıca dün mesaiye kalıcam o yüzden geç gelirim alamam vs dedi onada kalmadı ve bu sabah ilk kez iş kıyafetleriyle çıkmadı sinirden o işe gittiğinde ben kalkmadım ve uyandığımda baktım ne iş ayakkabısını giymiş nede kıyafetlerini kafam allak bullak

Ayrıca dün mesaiye kalıcam o yüzden geç gelirim alamam vs dedi onada kalmadı ve bu sabah ilk kez iş kıyafetleriyle çıkmadı sinirden o işe gittiğinde ben kalkmadım ve uyandığımda baktım ne iş ayakkabısını giymiş nede kıyafetlerini kafam allak bullak