- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Hanımlar merhabalar;
Sorunum şu sevgilimin ablası kocaelide oturuyor.Ve sevgilimde geçen hafta çarşamba günü oraya yanına gitti ablasının.gittiğinden beri bana karşı bi ilgizi bi alakasız doğru düzgün mesaj atmıyor sürekli vaktim yok diyor sonra ablam laf çarpıtıyor sen bizi görmeyemi geldin yoksa mesajlaşmayamı gibisinden diyor liseli aşıklar gibi ne o öyle demiş oda demiş birbirimizi haberdar ediyoruz o yüzden demiş sevgilim ablasına ancak ablası neden böyle bişey diyor ki kafam karıştı sonuçta 25 yaşına gelmiş adam neden laf çarpıtıyor bugün kavga ettim en sonunda senin oraya gitmen benimle ilgilenmene engelmi dedim bana diyor her anı bir tutma uzun zamandır görüşmüyoduk ayıp oluyor dedi bende sürekli mesajlaşalım veya konuşalım demiyorum ancak öyle çok abartıyor ki neredeyse hiç konuşmuyoruz diyebilirim buda beni üzüyor annesinin yanındayken konuşrken oraya gidince değişmesi beni çok düşündürüyor
ablası sanki beni istemiyor gibi hissediyorum kızlar
ayrıca dün denize gittiler bu daha sabahtan denize giderken aşkım günaydın telefonumun şarjı az kalmış her an kapanabilir biz şimdi çıkıyoruz yola merak etme emi dedi bende sorun etmedim artık nasılsa geldiğinde yazar dedm ama nerdeeee bekliyorum gece saat oldu 12-1-2 saat böyle gidiyor ama hala adamın telefon kapalı bende evham ettim endişelendm gece hiç uyumadım buna mesaj attım teşekkür ederim sorumluluklarını yerine getirdiğin için hayatında sadece ailen yok bende varım dedim sabah oldu adam hiç bişey yok gibi günaydın aşkım nasılsın diyor bende sinirliyim uykusuzum ve uyumaya çalşıyorum dedim bana yazdığı cevap aşkım ben seni müsait olunca arıcam sende rahatla o zamana kadar emi dedi ama 6 saat geçmesine rağmen hala aramadı ben daha çok deli oldum
deli olmakta haksızmıyım hatunlar yaaa kavga ettik baya yazmadıysam ne olmuş ya dedi sen bana hesap soramazsın dedi bi dünya şey saydı kızlar müsait olamıyorum yazamaıyorum ya diyo neymiş gece geldiğindede çok yorulmuş teli şarja takmış hemen uyumuş ama benim onu beklicemi biliyo ve bile bile yazmadı çok üzüldüm kızlar baya tartıştık ben mi haksızım yoksa o mu bana diyor ki ben atmıyorsam sana mesaj ablama enişteme olan saygımdan diyor benimle olman veya konuşman onlara yapılan bir saygısızlıkmıdır diyorum bu sefer daha çok kızdı işin içinden çıkamıyorum o diyor ben haklıyım ben diyorum ben haklıyım sizce kim haklııııı 
Sorunum şu sevgilimin ablası kocaelide oturuyor.Ve sevgilimde geçen hafta çarşamba günü oraya yanına gitti ablasının.gittiğinden beri bana karşı bi ilgizi bi alakasız doğru düzgün mesaj atmıyor sürekli vaktim yok diyor sonra ablam laf çarpıtıyor sen bizi görmeyemi geldin yoksa mesajlaşmayamı gibisinden diyor liseli aşıklar gibi ne o öyle demiş oda demiş birbirimizi haberdar ediyoruz o yüzden demiş sevgilim ablasına ancak ablası neden böyle bişey diyor ki kafam karıştı sonuçta 25 yaşına gelmiş adam neden laf çarpıtıyor bugün kavga ettim en sonunda senin oraya gitmen benimle ilgilenmene engelmi dedim bana diyor her anı bir tutma uzun zamandır görüşmüyoduk ayıp oluyor dedi bende sürekli mesajlaşalım veya konuşalım demiyorum ancak öyle çok abartıyor ki neredeyse hiç konuşmuyoruz diyebilirim buda beni üzüyor annesinin yanındayken konuşrken oraya gidince değişmesi beni çok düşündürüyor

Son düzenleme: