Sizce kim haklı :(

Bence ikinizde de haksızlık var.
O sizin tribinizden sonra "günaydın" demekle hatalı.
Siz ise birkaç günlüğüne dayanamamakta hatalısınız.
Kaçmıyor adam sonuçta.. :ssz:

benimkisi bir kaç değildi lovefairy tam 15 günden bahsediyorum canım ve yaptığı şeyler normal şeyler değillllll ben bi kız olrak ailemin yanında bile telefonum çaldğında odama çekilip konuşabiliyorsam ve ona karşı sorumluluklarımı yrine getiriyorsam onunda bunu yapması lazım ki türk toplumu bilirsiniz erkekler bize göre daha şımarık daha pohpohlanmış insanlardır benden daha rahat hareket etmesi gerekirsen 2 haftadır sergilediği bu tuaf davranışlar bana yanlış geliyor...

Tatlım öncelikle sevgilinin yaptığını çok sorumsuzca buldum çoğunlukla sen haklısın, ablası beni istemiyor olabilirmi demişsin açıkçası bu konu ablasını hiç ilgilendirmez böyle bir durum olsa bile sevgilin sana bunu aksettirmemeli çünkü onun en önemli sorumluluğu sana iyi bakmak seni mutlu etmek endişelendirmek değil...

İkinci olarak senin yaşadığın telefon durumuna çok benzer bir durumu bende yaşadım ve sonu çok çok çok güvendiğim 4 yıllık erkek arkadaşımı ve onun kankasını yine çok çok çok güvendiğim ve sevdiğim çok samimi olduğum erkek arkadaşımın ablasının aralarını yaptığı 2 kızla bildiğin basmamla bitti... :S

Seni üzmek istemem, tabiki herkes aynı değil ben sadece başımdan geçenleri anımsadım he şunu da bil ben bu olayları yaklaşık 7 yıl önce yaşadım ve şu an nişanlıyım çok mutluyum yani acım taze falan değil hatta iyiki yaşamışım bunları ki onu tanıyıp ondan kurtulabilmişim ve şu an bi'tanecik kara gözlümleyim...

Bana kalırsa dönünce al karşına konuş gözlerine bak anlarsın zaten sonuçta 3 yıldır tanıdığın kişi karşındaki!

teşekkürler angelius şuan döndü memleketinde annelerinin yanında canım konuşyoruz sıkıntı yok ama yanına gidip yüz yüze konuşmak istiyorum bu hafta içi Allah nasip ederse ve oda uygunsa gidip konuşucam bakalım nedir bu huyun esas sebebi önceden böyle yapmış olsaydı derdim huyu böyle ama bu değişiklik bana normak gelmiyo şuan yine eskisine döndü ama beni 2 hafta boyunca çok üzdü bakalım gerçek sebepleri neler bende konuşyorum onunla telefondan ailemin yanından kalkıp odama gidiyorum veya yanlarında mesajlaşıyorum bu ayıp veya saygısızca birşey değil diye düşünüyorum ama o olayları çok abartıyor yada benlik farklı bir durumu var bilemiyorum umarım yüz yüze gelince daha anlayışlı olur ve beni anlar :( durumunada üzüldüm ama üzerinden baya geçmiş yaşanması gerekiyomuş ve yaşanmış değilmi tatlım sana çok mutluluklar diliyorum nişanlınla Allah utandırmasın dilerim evlilik masasınada oturduğunuz günleri gösterir Allahım

böyle durumlarda aynen laale nin dediği gibi kendini çek. sen de aynı şekilde davran. başka şekilde seni anlamayacak. aynı şekilde davran kesinlikle.

öyle yapıyorum jooker döndü zaten eski haline ama o yaşattığı durum hiç iyi değildi bana karşı bakalım yüz yüze görüşmek istiyorum nasipse sorun neymiş öğrenicez

benimkisi bir kaç değildi lovefairy tam 15 günden bahsediyorum canım ve yaptığı şeyler normal şeyler değillllll ben bi kız olrak ailemin yanında bile telefonum çaldğında odama çekilip konuşabiliyorsam ve ona karşı sorumluluklarımı yrine getiriyorsam onunda bunu yapması lazım ki türk toplumu bilirsiniz erkekler bize göre daha şımarık daha pohpohlanmış insanlardır benden daha rahat hareket etmesi gerekirsen 2 haftadır sergilediği bu tuaf davranışlar bana yanlış geliyor...

Bak ben de aynısını diyordum zamanında..
Ben sana zaman ayırıyorsam ailemin yanından ayrılıp konuşuyorsam sen de yapabilirsin falan.
Ama sonradan anladım ki ben fedakarlık yapıyorum diye o da yapmak zorunda değil.
Yani onların mantığı bu..
Ben de ona göre hareket ettim ailemleyken açmadım vs.
Sonra o neden açmadın dediğinde ailemleydim bu benim hakkım dedim.
Kısasa kısas yani bizim de 10 gün görüşemediğimiz oluyordu sinirleniyordum.
Tabii sonra ben böyle yapınca o bol bol vakit ayırmaya başladı.
Erkekleri süründüreceksin tatlı dilden malesef anlamıyorlar.
Şimdi aramız bal dök yala ne zamandır tartışmıyoruz maaşallah.:nazar:

bence bu olayda sen haklısın canım bakma o kız kardeşide seni kıskandığı için öyle diyo. eniştesinin ablasının yanında niye ayıp olsun asıl onların yanında rahat olması lazım onlar geçmedi mi bu yollardan yanii....

Ben sana zaman ayırıyorsam ailemin yanından ayrılıp konuşuyorsam sen de yapabilirsin falan.
Ama sonradan anladım ki ben fedakarlık yapıyorum diye o da yapmak zorunda değil.

Çok haklısın valla onun yaptığını sende ona yapacaksın anlıcak biraz . kendi yaptıkları normal senin ki ona anormal gelir kaldıramazlar hemende. surat yaparlar kızarlar kendi çaplarınca erkek ya onlar hıhh:33: =)

bence bu olayda sen haklısın canım bakma o kız kardeşide seni kıskandığı için öyle diyo. eniştesinin ablasının yanında niye ayıp olsun asıl onların yanında rahat olması lazım onlar geçmedi mi bu yollardan yanii....

Çok haklısın valla onun yaptığını sende ona yapacaksın anlıcak biraz . kendi yaptıkları normal senin ki ona anormal gelir kaldıramazlar hemende. surat yaparlar kızarlar kendi çaplarınca erkek ya onlar hıhh:33: =)

Aynen ya ama sonunda sürüne sürüne tıpış tıpış geliyorlar tabii ki sözümüze :34::9:

maşallah tatlım ne güzel hep böyle gidersiniz inşallah şuan o kadar moralim bozukki bu adamı nasıl adam edicem bilmiyorummmm çıldırmak üzereyim sizlerde olmasanız ben burada paylaşmasam nasıl rahatlayacağım bilemiyorum hergün yeni bişeyiyle karşılaşıyorum son günlerde ama haklısın ilgilenmemek lazım çekmek lazım kendini bende kendimi birgün öyle bir çekicem ki ne oluyoruz diyecek kalıcak :(

maşallah tatlım ne güzel hep böyle gidersiniz inşallah şuan o kadar moralim bozukki bu adamı nasıl adam edicem bilmiyorummmm çıldırmak üzereyim sizlerde olmasanız ben burada paylaşmasam nasıl rahatlayacağım bilemiyorum hergün yeni bişeyiyle karşılaşıyorum son günlerde ama haklısın ilgilenmemek lazım çekmek lazım kendini bende kendimi birgün öyle bir çekicem ki ne oluyoruz diyecek kalıcak :(

İnşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. :17::nazar:
Balım ilişkide her şey kadına bakıyor.
Kadın adama ne kadar taviz veriyor nasıl davranıyor bu ilişkiyi belirliyor.
Sen de ilişkini değiştir.
Bu senin ilişkin yönetici sensin merak etme..
Erkekleri de tanıyorsun, kendini çekince geleceğini biliyorsun.
Bence harekete geçme zamanın geldi. :34:

Back
X