Sizce kim yakışıklı ?

Bu arada konu sahibi, bu arkadaşlarından izinlisin ya, o arkadaşlar burayı okuyorlardır.. İkiside ı ııhh.. :olamaz:

laganın ne olduğunu bilemeyecek kadar yaşlıyım onu anladım :KK70:
abartmadık komik bulduk sadece .. iki tane erkeğin kadınlar kulübünde kadınlara soralım bakalım hangimiz daha yakışıklı diye bir muhabbete girmeleri komik ve itici..
geyik sohbeti diye bir topic var orada açsaydınız bu konuyu keşke.. en azından yeri doğru olurdu..
Tamam sanırsam yeri yanlış oldu. Kusura bakmayın ama abartılacak tepki gösterilecek ne var bunda

Aldım aldım sorun yok. Ben 6 yıllık üyeyim burda

Aynen valla bak,kayıtları atıyım istersen :KK70:

Canım sen yanlış anladın olayı. Aslında üstteki arkadaşa açıkladım bunlar normal arkadaşım kendileri dedi

Gerçekten ayıp ediyorsunuz ya. Şurda gece gece bir konu açalım dedik lagasına getirdiğiniz noktaya bak.

Abla sen yanlış anladın herhalde arkadaşlar 23 yaşında bende öyleyim. Okuldan arkadaşım konu lagasına açılmış bir konu isterseniz sileyim kendileri istedi. Niye abarttınız bu kadar bu arada sizin yaş kaç

6 yıllık üyeyseniz ve 23 yaşındaysanız şu konuyu açan kimdi:http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vilceleri-kisa-surede-gecti-bir-bakin.383197/

Ayrıca burada "laga"sına konu açılmaz, lügatımıza yeni bir sözcük daha kattığınız için teşekkür ederiz lakin üyeliğin kime ait olduğu belli olmadığından en azından şimdilik üyeliğinizi iptal ediyorum, durumu yöneticilerle görüşürsünüz.

Back
X