• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kim yakışıklı ?

Valla bak öyle yoksa niye açayım gece gece. Nie bu kadar tepki verdiniz arkadaşlar anlamadım ki ne var bunda

yaşınız kaç ?
bu çocuklarda nerden baksan 20 varlar herhalde..
kimin daha yakışıklığı olduğunun ne önemi var..
insanı çekici kılan hali tavrı konuşması adabı kültürü vs vs dir..

bak bir kız vardı fatmagül mü ne acunun yarışmasında suratına baksan ne güzel ama herşey konuşana kadar..

kendini geliştirmedikten sonra dünya yakışıklısı olsan kimse beğenmez..

yaşınız kaç ?
bu çocuklarda nerden baksan 20 varlar herhalde..
kimin daha yakışıklığı olduğunun ne önemi var..
insanı çekici kılan hali tavrı konuşması adabı kültürü vs vs dir..

bak bir kız vardı fatmagül mü ne acunun yarışmasında suratına baksan ne güzel ama herşey konuşana kadar..

kendini geliştirmedikten sonra dünya yakışıklısı olsan kimse beğenmez..
Abla sen yanlış anladın herhalde arkadaşlar 23 yaşında bende öyleyim. Okuldan arkadaşım konu lagasına açılmış bir konu isterseniz sileyim kendileri istedi. Niye abarttınız bu kadar bu arada sizin yaş kaç

Konu sahibinin 2010 dan beri dış görünüşe takık mesajları olmuş, bilemedim:KK64:

2010 da 17 yaşında olan bir oğlan çocuğundan bahsediliyor sonra burun ameliyatı konusunda annesi babası belçikada yaşayan 19 yaşında bir kızım ameliyata ailem müsade etmedi ama yaptırdım diyor, şimdi de bunlar benim kankilerim diyor esasen kendisi 40-45 yaşlarında olması gerekirken bu bebeler 28-30 bile etmez... Mune Mune bence de bakmalısın...

Abla sen yanlış anladın herhalde arkadaşlar 23 yaşında bende öyleyim. Okuldan arkadaşım konu lagasına açılmış bir konu isterseniz sileyim kendileri istedi. Niye abarttınız bu kadar bu arada sizin yaş kaç

laganın ne olduğunu bilemeyecek kadar yaşlıyım onu anladım :KK70:
abartmadık komik bulduk sadece .. iki tane erkeğin kadınlar kulübünde kadınlara soralım bakalım hangimiz daha yakışıklı diye bir muhabbete girmeleri komik ve itici..
geyik sohbeti diye bir topic var orada açsaydınız bu konuyu keşke.. en azından yeri doğru olurdu..

Back
X