- 20 Ocak 2010
- 49.883
- 196.663
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Sultannn34
İkincisi cıks görünce korktum nedense
2 side sevgilinmi yoksa seçim mi yapıcaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ayıp ediyorsunuz ya. Şurda gece gece bir konu açalım dedik lagasına getirdiğiniz noktaya bak.konu sahibi 2010 yılında 17 yaşında oğlun varmış
bunlar senin nasıl arkadaşın olabilir?
yoksa konudaki 17 yaşındaki oğlan sen misin?![]()
Valla bak öyle yoksa niye açayım gece gece. Nie bu kadar tepki verdiniz arkadaşlar anlamadım ki ne var bunda
Ne dediğini tam anlamadım . Ya yok arkadaşım diyorum ikiside normal kendileri dedi böyle bir konu aç diyede bende açtım okuldan arkadaşım :)İkincisi cıks görünce korktum nedense2 side sevgilinmi yoksa seçim mi yapıcaksın
Kelime haznem genişledi valla.Gerçekten ayıp ediyorsunuz ya. Şurda gece gece bir konu açalım dedik lagasına getirdiğiniz noktaya bak.
Abla sen yanlış anladın herhalde arkadaşlar 23 yaşında bende öyleyim. Okuldan arkadaşım konu lagasına açılmış bir konu isterseniz sileyim kendileri istedi. Niye abarttınız bu kadar bu arada sizin yaş kaçyaşınız kaç ?
bu çocuklarda nerden baksan 20 varlar herhalde..
kimin daha yakışıklığı olduğunun ne önemi var..
insanı çekici kılan hali tavrı konuşması adabı kültürü vs vs dir..
bak bir kız vardı fatmagül mü ne acunun yarışmasında suratına baksan ne güzel ama herşey konuşana kadar..
kendini geliştirmedikten sonra dünya yakışıklısı olsan kimse beğenmez..
Aman hemen çağır iki eglenmiyağ
1 laga ne demek ?Arkadaşlr konuyu lagasına açmıyorum o yüzden bazı arkadaşlar lagaya vurabilir.Bunlar erkek arkadaşım sorum size net sizce hangisi daha iyi
http://i.hizliresim.com/LQY0gZ.jpg#_=_
http://i.hizliresim.com/J37B4Q.jpg#_=_
He senin yazdığın lagalı lugalı konu anlaşılıyor benim yazdıklarımı mı anlamadınNe dediğini tam anlamadım . Ya yok arkadaşım diyorum ikiside normal kendileri dedi böyle bir konu aç diyede bende açtım okuldan arkadaşım :)
Birisi fofenk mi dedi????????????????????**Kelime haznem genişledi valla.
Laga fofenk vs. derken iyice jargon kültürüm oluşuyor he.![]()
Laga ne aga![]()
Laganın kelime anlamını bilmiyorsan benim suçum değil. Laga=dalga demek, bunu insanların bilmemesi şaşırtıcıHe senin yazdığın lagalı lugalı konu anlaşılıyor benim yazdıklarımı mı anlamadın![]()
Abla sen yanlış anladın herhalde arkadaşlar 23 yaşında bende öyleyim. Okuldan arkadaşım konu lagasına açılmış bir konu isterseniz sileyim kendileri istedi. Niye abarttınız bu kadar bu arada sizin yaş kaç
Sokak ağzını bilmiyorum be cicimLaganın kelime anlamını bilmiyorsan benim suçum değil. Laga=dalga demek, bunu insanların bilmemesi şaşırtıcı