Sizce kırmadan nasıl yaparım?

Bade2235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
6
3
1
32
Kızlar selam daha önce annemin davranışlarıyla alakalı konu açmıştım.

Annem hala bende ve ben çıldırmak üzereyim. Daha iyilesemediğim için Kızımı annem uyutuyor üstünü annem değişiyor. Ve geceleri çoçuğumu uyuturken bir kızıp bağırıyor görmelisiniz. Eşimde çok sinirleniyor ben deliriyorum. Ağzında afedersiniz salak kelimesi. Çocuğuma salak diyor. Ben cocukken bana da öyleydi. Uyarıyorum gene aynı. Bana ne biçim çocuğun var ne biçim kocan var. Çocuğun uyumaz eşin umursamaz der. Eşim geceleri çocuğu ben uyutayım demiyormuş. Ben kendi işimi görüyorum. Hatta kızımın yemeklerini ben yapıyorum. Kendine yemek yap diyorum aman uğraşamam diyor. Eşimin işleri kötü her gün bana süt al bana ekmek al bana peynir al su 2 haftada eşimin anneme aldıklarını yiyor üstüne kızıma aldığı peynirleri bitiriyor çocuk sabah isteyince bitmiş yemişsin diyor. Çocuk 1 kilo peyniri 2 haftada nasıl bitirsin ben görüyorum aptal yerine koymasına deli oluyorum. Annemin 2. Evliliği eşi gelicem diye arıyor yemek yoksa gelmem yemek yapın diyor. Hep böyle. Annemin zaten kapı dinlemeleri cabası.Annem artık evine gitsin istiyorum. Ama nasıl göndercem bilmiyorum

Ne rahatsızlığınız var bilmiyorum ama canınızı dişinize takın , kendi işinizi kendiniz yapın.

Arada sağol anne sayende topladım kendimi diyip . ‘İyileştiğiniZi’ gösterin .
görünce gider herhalde .
Yardım etmese daha hayırlı

2 hafta önce ameliyat oldum. Kendimi zorluyorum ama yığılıp kalıyorum yoksa çok istiyorum görsün gitsin diye. Evide batırdı çok pasaklı odamın biri hep sigara külü rüzgardan hep uçmuş. Asla temizlik yapma huyuda yok

E gönderin gitsin madem.
Anneniz böyle muamele ediyorsa çocuğunuza eşiniz diğer odadan trip atacağına öz ve öz kızını babası olarak kendi giydirsin, uyutsun.
En azından çocuğunuzun psikolojisi sağlam kalsın.
Ikinizin canını dişine takip yetişemediği yerde anneniz devreye girsin.

Yediği lokmayı saymanız ise kim olursa olsun ayıp, anneye daha ayıp.

Katılıyorum, ebeveyn olan anne/babadır. Sizin müşkülünüz varsa eşiniz ilgilenecek. Eve bir süpürge tutamıyorsanız anneniz değil, yine eşiniz el atacak. Akşam kolay halli bir yemek hazırlayacak yada hazır söyleyecek vs vs. Anneniz içinden gelip yaparsa eline sağlık dersiniz, yapmazsa laf etme hakkınız yok.

İhtiyacım olunca gelsin çalışsın beğenmezsem gitsin. Böyle davranabilmek için yardımcı tutmanız gerekirdi. Oda iki haftada 1 kg peynirden daha pahalıya gelirdi size.

İki haftada yenen 1 kg peyniri sadece annenizmi yedi, eşiniz siz?? Çocuğun peynirinden yese ne olacak? Siz büyüyene kadar onun elinden daha mı az yediniz?

Öylesine yorum yapmak çok kolay sanırım. Eşim sabah 6’da evden çıkıyor gece 12-1 eve geliyor Pazar günü bile çalışıyor. Sizce ne yapmalı iş yerinden izin alıp eve gelip süpürge çekip yemek yapmalı sanırım. Dikkatli okursanız Ben eşime yemek yapmıyor diye bir cümle kurmadım eşim zaten yiyip geliyor. Kendine yemek yap diyorum ugrasamam diyor. Sürekli kahvaltı yapıyor ve kızımın aparatiflerini gizli gizli yiyor ben görünce saklıyor bu normal sanırım. Kızım 2.5 yasında bir çocuk ne kadar yiyebilir fikriniz var mı? ve ben ameliyatlıyım sıvı besleniyorum. Kaldı ki kayınvalidem ben bakarım dediğinde annem asla ben bakacağım dedi. Ben yalvar yakar gel sen bak demedim. Çocukken de elinden birşey yemedim ve ya beni beslemedi hep ayrıydım.

Başta Allah’a sana bağışlasın çocuğunu canım bence karsına alıp konus en iyisi o cnm allah kolaylık versin

keşke benim annem de öyle bir kadın olsaydı, dunyanın en fedakar annesine sahibim ve en ufak bir hatamda vicdan azabından ölup bitiyorum. cidden şu vicdan azabını şu kalp ağrısını çekeceğime şu ultra fedakarlıkları için, keşke böyle davransaydı da ağzıma geleni saysaydım.
kısacası anneni göndermelisin zerre vicdan azabı duymadan.
çok alttan alttan iş yapan, sinsimsi geldi bana.

Varsa yıllık izni, neden olmasın?
Burada öncelik çocuğunuz.
Anneannesi tarafından bağırıp, hakarete maruz kalarak, kalbi kırık bir şekilde uyumayı hak etmiyor.
Siz o çocuğu korumak zorundasınız.
Gerekirse baba izin alır.
Gerekirse anneanne evden gönderilir, babaanne gelir.
Gerekirse de 2 hafta olmuş artık, sürünerek de olsa idare edersiniz.
Çocuğunuzun yemeğini yapıyormuşsunuz zaten.
Tabağa koyup getirirsiniz de.
Yanina yatıp uyutursunuz da.

Annenizi dizginleyemiyorsanız, seçenekler bunlar

Eşiniz yan odadan sesi duyup sinirleniyormuş ya kusura bakmasın müstehak. Ne diye kalkıp ver anne çocuğu bana sinirlerine hakim olamıyorsun herhalde ben uyuturum çocuğumu demiyor? Size bir şey olursa ben çalışıyorum deyip annenize verecek herhalde çocuğunu?
Eşinizden hariç diğer yorumum anne sende çok yoruldun bende biraz daha iyiyim. Biraz dinlen sende bir hafta da kvmi çağırdım der gönderirdim.

Ne hyatlar var valla tikandim okurken.Gitsin arkadasim evine.ondan gelecek hayir allahtan gelsin.

Son düzenleme:
Kırmadan mı? Çocuğuma bagirani kırarım arkadaş kusura bakmasın gitsin evine.

Ama siz de az değilsiniz yani. İnsan bir kilo peynirin lafını eder mi?

Şimdi 1 kilo peynir 1000 g olduğuna gore, iki hafta da 14 gun olduğunu hesaplarsak, 200 gr peyniri kızınız yedi desek, kalıyor 800 gr. 800 u de 14 güne bölersek günlük 57 gr peynir düşüyor. Kadıncağız bir kahvaltı da 50 g peynir yemiş onun hesabını mi yaptınız gerçekten. Bu arada 40 g bir kibrit kutusu yapar. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki 2 gun de 1 kilo peynir yemiş kadın.

Evlada bak anasının yediği yemeği görüyor. Demissiniz ya beslemedi hic, arkadslar ağzınıza yemek beslemekten bahsetmemiş yalnız. Herhalde siz 15 yaşına kadar ac yaşadınız. Bu kadın sizi emzirmedi, bu kadın sizi yedirmedi içirmedi herhalde. Anne yani ne kadar kötü de olsa. Tamm çocuğa salak demesi kotu ama O yaştan sonra huyunu nasil değiştireceksin.
Bilemiyorum çocuğunuzla iyi veya kötü ilgilenen hele de annenizin yediğini içtiğini görmek ayıptan cok günah bence.

Anne ciddi sıkıntılı. Anne sen çok yoruldun Allah razı olsun. Git biraz dinlen kv gelecek deyip yolla. Bi de böyle anne mi olur. Ya hu çok ilginç. Kim ne derse desin bizim anne profilimize uygun değil. Hangimizin annesi ameliyatlı kızının evine gelip k.çını devirip yatar üste Evi kirletir ve bi çorba bile pişirmez ve küçücük çocuğu azarlar. Garip. Anneye yol ver. Peynir konusunda da konu sahibi diyor ki paramız yok çocuğa zaten alamıyoruz. Allah aşkına yine hangimizin annesi kızının torununa zar zor aldığı peyniri yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…