Ne rahatsızlığınız var bilmiyorum ama canınızı dişinize takın , kendi işinizi kendiniz yapın.
Arada sağol anne sayende topladım kendimi diyip . ‘İyileştiğiniZi’ gösterin .
görünce gider herhalde .
Yardım etmese daha hayırlı
Kocana bayağıdır hasret kaldın git de vuslata erin derdim.
AminYa bu halde beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün
E gönderin gitsin madem.
Anneniz böyle muamele ediyorsa çocuğunuza eşiniz diğer odadan trip atacağına öz ve öz kızını babası olarak kendi giydirsin, uyutsun.
En azından çocuğunuzun psikolojisi sağlam kalsın.
Ikinizin canını dişine takip yetişemediği yerde anneniz devreye girsin.
Yediği lokmayı saymanız ise kim olursa olsun ayıp, anneye daha ayıp.
Katılıyorum, ebeveyn olan anne/babadır. Sizin müşkülünüz varsa eşiniz ilgilenecek. Eve bir süpürge tutamıyorsanız anneniz değil, yine eşiniz el atacak. Akşam kolay halli bir yemek hazırlayacak yada hazır söyleyecek vs vs. Anneniz içinden gelip yaparsa eline sağlık dersiniz, yapmazsa laf etme hakkınız yok.
İhtiyacım olunca gelsin çalışsın beğenmezsem gitsin. Böyle davranabilmek için yardımcı tutmanız gerekirdi. Oda iki haftada 1 kg peynirden daha pahalıya gelirdi size.
İki haftada yenen 1 kg peyniri sadece annenizmi yedi, eşiniz siz?? Çocuğun peynirinden yese ne olacak? Siz büyüyene kadar onun elinden daha mı az yediniz?
Başta Allah’a sana bağışlasın çocuğunu canım bence karsına alıp konus en iyisi o cnm allah kolaylık versinKızlar selam daha önce annemin davranışlarıyla alakalı konu açmıştım.
Annem hala bende ve ben çıldırmak üzereyim. Daha iyilesemediğim için Kızımı annem uyutuyor üstünü annem değişiyor. Ve geceleri çoçuğumu uyuturken bir kızıp bağırıyor görmelisiniz. Eşimde çok sinirleniyor ben deliriyorum. Ağzında afedersiniz salak kelimesi. Çocuğuma salak diyor. Ben cocukken bana da öyleydi. Uyarıyorum gene aynı. Bana ne biçim çocuğun var ne biçim kocan var. Çocuğun uyumaz eşin umursamaz der. Eşim geceleri çocuğu ben uyutayım demiyormuş. Ben kendi işimi görüyorum. Hatta kızımın yemeklerini ben yapıyorum. Kendine yemek yap diyorum aman uğraşamam diyor. Eşimin işleri kötü her gün bana süt al bana ekmek al bana peynir al su 2 haftada eşimin anneme aldıklarını yiyor üstüne kızıma aldığı peynirleri bitiriyor çocuk sabah isteyince bitmiş yemişsin diyor. Çocuk 1 kilo peyniri 2 haftada nasıl bitirsin ben görüyorum aptal yerine koymasına deli oluyorum. Annemin 2. Evliliği eşi gelicem diye arıyor yemek yoksa gelmem yemek yapın diyor. Hep böyle. Annemin zaten kapı dinlemeleri cabası.Annem artık evine gitsin istiyorum. Ama nasıl göndercem bilmiyorum
Başta Allah’a sana bağışlasın çocuğunu canım bence karsına alıp konus en iyisi o cnm allah kolaylık versin
Öylesine yorum yapmak çok kolay sanırım. Eşim sabah 6’da evden çıkıyor gece 12-1 eve geliyor Pazar günü bile çalışıyor. Sizce ne yapmalı iş yerinden izin alıp eve gelip süpürge çekip yemek yapmalı sanırım. Dikkatli okursanız Ben eşime yemek yapmıyor diye bir cümle kurmadım eşim zaten yiyip geliyor. Kendine yemek yap diyorum ugrasamam diyor. Sürekli kahvaltı yapıyor ve kızımın aparatiflerini gizli gizli yiyor ben görünce saklıyor bu normal sanırım. Kızım 2.5 yasında bir çocuk ne kadar yiyebilir fikriniz var mı? ve ben ameliyatlıyım sıvı besleniyorum. Kaldı ki kayınvalidem ben bakarım dediğinde annem asla ben bakacağım dedi. Ben yalvar yakar gel sen bak demedim. Çocukken de elinden birşey yemedim ve ya beni beslemedi hep ayrıydım.
Öylesine yorum yapmak çok kolay sanırım. Eşim sabah 6’da evden çıkıyor gece 12-1 eve geliyor Pazar günü bile çalışıyor. Sizce ne yapmalı iş yerinden izin alıp eve gelip süpürge çekip yemek yapmalı sanırım. Dikkatli okursanız Ben eşime yemek yapmıyor diye bir cümle kurmadım eşim zaten yiyip geliyor. Kendine yemek yap diyorum ugrasamam diyor. Sürekli kahvaltı yapıyor ve kızımın aparatiflerini gizli gizli yiyor ben görünce saklıyor bu normal sanırım. Kızım 2.5 yasında bir çocuk ne kadar yiyebilir fikriniz var mı? ve ben ameliyatlıyım sıvı besleniyorum. Kaldı ki kayınvalidem ben bakarım dediğinde annem asla ben bakacağım dedi. Ben yalvar yakar gel sen bak demedim. Çocukken de elinden birşey yemedim ve ya beni beslemedi hep ayrıydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?