Sizce kırmadan nasıl yaparım?

Peynir konusunda konu sahibi sanırım diyor ki yemek yapsa sadece kahvaltıda peynir yiyecek çocuğun peyniri bitmeyecek . Annesi yemek yapmadığı için sürekli kahvaltı yapıyor haliyle de daha uzun süre gidecek peynir bitiyor. Maddi durumu iyi olsa zaten bu kadar takılmazdı. Yalnız ben konuda çok başka bir şeye takıldım, odayı mahvetti kül tablası falan küller uçtu yazmışsınız. Umarım evde sigara içilmesine müsaade etmiyorsunuzdur? Kesinlikle evde içirmeyin küçük çocuğunuz var.

Annenize de ben artık iyiyim biraz da kv mi çağıracağım ayıp oldu o da çok istemişti diyerek gönderebilirsiniz.

Annemizin davranışları çirkin sizin yaptığıniz daha çirkin. Bir kilo peynirin lafını ediyorsunuz çok çok ayıp birşey bu anneniz o sizin ne olursa olsun. Davranislari bukadar kabaysa ya bakıcı ya kv. Geceleride eşiniz bakacak bı zahmet

Hiç kolay değil emin olun, iki çocuğu büyütene kadar ne yaşadığımı ben bilirim. Altın tepside bir hayatı bende isterdim ama olmadı. 2.cocuğuma doğum yaptım, 3 gün sonra yalnızdım. Dikiş ve hemoroidimle yürüyemezken anne sorumluluğum ayağa dikerdi beni. Kimseye de bir gün laf ettiğimi bilmem.

Eşinizin çalışma düzeni zor olabilir ama şu anda geçici olarak daha yüksek performans göstermesi şart. Evde kendinden olan bir çocuk ve hasta eş var. Çok bilirim 2-3 saatlik uykuyla işe gittiğimi, eşinizin ki gibi geçici bir dönemde değildi ayrıca. Bir süre zor olur, yorucu olur ama geçer gider.

İki haftadır çocuğunuzun üstünü değştiremeyecek, soyup giydiremeyecek kadar ne yaşıyorsunuz bilemem ama beklentisiz olmak insanı güçlü yapar, ayağa kaldırır. Çocuğum bağırılarak, hakaretle, ağlatılarak uyuyacak ben diğer odada sadece sinirlenerek oturmazdım emin olun.

tamam 2 hafta olmuş mağdem artık kayınvalidem gelecek sen evine git annecim teşekkür ederim şimdi onun sırası de,yine itiraz ederse kocanın üstüne at,kocam annesiini istiyor onun da evi birşey diyemem de.Kv gelsin baksın en azından daha iyi olur.

Allahım bende evlat yetiştiriyorum sen hayırlısını nasip et,evlat olarak yediği lokmanın peşine düşerse bu arkadaş Allah ne kadar bolluk verir ki,bende bir baba var heryeri borç sürekli yemek sigara parası ister babamdır sınavımdır,atamam kıyamam böle şeyler dert ediyorsa koçman da çok kolay zaten

Gönderin o halde bu kadar rahatsız olduysanız.
Teşekkürler ben kendi işimi kendim görürüm deyin.

tabi canım tabi
eşinizin hiç mi izni yok hiç ama
kusura bakmayın da kızınızın sorumluluğu eşinizde
yan odadan duyup sinirleniyormuş haspa!!

anneniz de çocuğa bağıramaz! kırarak gönderirim ben olsam
kv yi çağırırım sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…