sizce kişilik mi? yoksa dış görünüş mü?

Zamana bırakman için birazda olsa umut olması lazım. Mesela ne olabilir uzun boyludur fiziği güzeldir vs. böyle birşey olması lazım ( tabi konuşmaları zekası dışında ) Var mı böyle birşey :)))

şu da var tabiki...evlendikten sonra erkekler eşlerine güzel görünmek icin herşeyinde taviz verebiliyor
giyiminide değiştiriyor sacını başını oturuşunu bile...hani yapmıyorsa kadınlar bir şekilde yaptırıyorlar bunu...

3 yıl önce birini sevmiştim. O kadar yakışıklı gelmişti bana. Eğitim, konum, bakım herşey vardı. Ama karakter 0 ötesi.
Zerre nasibini almamıştı.
Onunla aynı konumda başka biri daha vardı.
Onun kadar dikkat etmezdi kendine ve bana göre yakışıklı da değildi.
Ama dünya iyisi bir adamdı.
Yakışıklılık, çirkinlik her kişiye göre göreceli bence.
Belki şuan beğenmediğini içimizden biri çok yakışıklı, çekici bulacak.
Yanında mutluysan, huzurluysan, seni anlıyorsa sorun yoktur bence.
Eğer her şey dış güzellik olsaydı o kadar dünya güzelleri 50 kez evlenip boşanmazdı...

Tabi dış görünüş. Yakışıklı olsun yeter, adam olmasına gerek yok !!!

zamana bırakmalıyım yani????

ne istiyorsun önce onun farkına var..birlikte zaman geçirebiliyor musunuz? sana değer veriyor mu? kızdığı zaman
nasıl davranıyor? kısacası kişilik özellikleri senin istediğin gibi mi? bu soruların cevaplarını bulduktan sonra bakımlı mı
giyimi kuşamı nasıl? kimi vardır çok zevklidir kimi vardır asgari düzeyde giydiklerini yakıştırır,ben mesela ilk adamın
ayakkabılarına bakanlardanım..

tüm bunlara sağlıklı ve seni tatmin edici bir cevap aldıktan sonra o çok çok önemli dediğin dış güzellik gerçekten ikinci planda
kalıyor..yani onu tanımak için şans verebilirsin..bu arada görüntü olarak kriterlerinin çok ama çok dışında biriyse bişiy diyemem.
bunun farkını ancak sen verebilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şunu anlamıyorum,tip olarak size çekici gelmeyen birinden nası hoşlanıyosunuz? yani bu durumda tanımaya devam etmek istiyosunuz?
bence sizin beğenmeme nedeniniz dışardan birinin bu adamı beğenmeme olasılığı...yani genel yakışıklılık kavramı içinde değilse,sizin onu çekici bulmanız garip gelir diye böyle söylüyosunuz..
eşim dünya yakışıklısı bi adam değil ama bana hep çekici geldi,hala da öyle geliyor..tarzı tavrı konuşması gi,yinmesi,kokusu herşeyiyle bayılıyorum ona. tabii ki hoşuma gitmeyen yönleri de oluyor ama eminim benim için de o öyle düşünüyodur..erkeğin güzeli çirkini olmaz da bakımlısı,tarz ve stil sahibi olanı olur..
ama şunu düşünüyorum ki,sadece kişilikle de bu gemi yürümez..bi kere çekici gelmeyen bi adamı tanımaya değmez..

Benim eşim bir sürü kişiye yakışıklı gelmeyebilir ama ben resmen filmlerdeki gibi ilk görüşte aşık oldum ve bu adam benim olmalı dedim.

Tip sorgulanıyorsa ortada moda tabirle "cereyan" yoktur.

Benim eşim bir sürü kişiye yakışıklı gelmeyebilir ama ben resmen filmlerdeki gibi ilk görüşte aşık oldum ve bu adam benim olmalı dedim.

Tip sorgulanıyorsa ortada moda tabirle "cereyan" yoktur.

Katlıyorum gerçekten. Anlık bir şey bu. Oan zaten burnu, gözü kulağı sorgulanmıyor bile. Abartısız kirpiklerine kadar seviyorsun o insanı...

Evet evet, çok haklısın. Gerçekten kadına değer vermeyen, yalan söylemekten çekinmeyen ya da ana kuzusu ya da fırıldak döndüren ya da sinirli ya da cimri bir johnny bravo'nun dadından yinmez!!!! :))

Sen benim yakisikli johnny'mi çok yanlış tanımışsin :)))

Hem bu söylenenler beklentiyle doğru orantılı, benim beklentim açık, fazla kafası çalışmasın, yakisikli koç gibi kuvvetli olsun, az biraz da parası olsun yeter
Pembe panjurlu evde sonsuza kadar mutlu yasama hayali kurup onu konuşsaydık sungerbobu secerdim mesela :))

Dış Görünüşte Önemlidir Ama Bence Kişilik Daha Önemlidir.

dış görünüşünü beğenmediğine göre aşık değilsin demektir. bence sırf konuşması hoşuna giden bir dost arkadaş olarak seviyorsun. bence ayrıl yani

Bence her ikisi de önemli. :)

Ancak ilk etapta dış görünüş olarak begeneceksinz ki,
kişiliği de size güzel görünsün.

Yoksa dış görünüşü begenmeyip,
kişiliğine bakarsanız,
ilerde iyi huyları bile size kötü gelir.
Her şeyi gözünüze batar.

benim sevdiceğim de bana dünyanın en yakışıklısı gibi gelir adam gibide adamdırda gercekten ama etrafımdakiler serseri tipi var diyo

evet yakışıklı gelmio bna. ama kişilik olarak şuana kadar karşıma çıkan en iyi kişi gibi duyuo...

canm güzel ve yakışıklı diye orda burda gördüklerimizin bakımsız hallerini görmüyon mu magazin sayfalarında.... bi el atarsan düzeltebilirsin ama kişiliğini yeniden dizayn etme şansın yok.

İçinin güzelliği dışına yansımış biri idealdir bana göre ama
iç güzellik dışa kas, boy, pos olarak yansımaz tabiki. Temiz,
pak, gözleri aydınlık, yüzü güleç biri iç dünyası hakkında
fikirler verir. Tabi bir bayan olarak her zaman iç dünyasını
iyice didiklemek gerektiğine inanırım bir erkeğin... Anlayış,
güven, huzur, hoşgörü, merhamet kolay bulunmuyor.

yakışıklılar kişiliksiz,çirkinler de kişilikli mi sanki?gören de yakışıklılık ve kişilik bir arada olamaz sanır.. çirkinler ya ben çok tipsizim bari kişilikli olayım da denge sağlansın diye ortalıkta mı geziyor sanki?

evlilik veya yol arkadaşlığı için o insana tahammül edebilmemizi sağlayacak kişiliğinin zaten olması lazım..yakışıklı olursa kişilik aranmaz diye birşey de olmayacağına göre..

asıl soru şu olmalı bence ..kişiliği sakat değil,peki tipi ne kadar önemli? bana kalırsa kişilik tamamen beyaz veya siyah olacak birşey değildir..doğada hayvanlar bile beğendiği hayvandan yavru yapmaya eğilimlidir..:))

yakışıklılık 1-0 öndedir..

bana kalırsa onu beğenmiyorsun.sadece kişiliği düzgün diyerek teselli ikramiyesiyle avunuyorsun.sevsen zaten dış görünüşünü beğenirdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…