biz çıkmaya başlamadık daha bnde acaba zamana bıraksam senin gibi sewermiyim yoksa konuşmayı kesiyim mi die karar vermeye çalışıorum. sonuçta 2 ay oldu daha 2 kez görüştük... bilemedim ki bn şimdi napsam?
yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
zamana bırakmalıyım yani????
Benim eşim bir sürü kişiye yakışıklı gelmeyebilir ama ben resmen filmlerdeki gibi ilk görüşte aşık oldum ve bu adam benim olmalı dedim.
Tip sorgulanıyorsa ortada moda tabirle "cereyan" yoktur.
Evet evet, çok haklısın. Gerçekten kadına değer vermeyen, yalan söylemekten çekinmeyen ya da ana kuzusu ya da fırıldak döndüren ya da sinirli ya da cimri bir johnny bravo'nun dadından yinmez!!!! :))
yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
evet yakışıklı gelmio bna. ama kişilik olarak şuana kadar karşıma çıkan en iyi kişi gibi duyuo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?