Kişilik değil dış görünüş diyorum ben. Çünkü bir insanın kişiliği ne olursa olsun zaman geçtikçe kusurlar buluruz, ilk zamanlar fark etmediğimiz kusurlar ilerleyen donemde çok büyük görünür gözümüze, yani bir türlü beğenmeyiz.
Dış görünüş öyle değil ama, en azından 10 sene idare eder :))
Benim hayalimdeki erkek tipi çizgi filmdeki johnny bravo'dur. Yakisikli, kasli ve aptal :)))
aslında sizin dediklerinizi yaparsa biraz daha yüzüne bakılcak bi hale gelebilir. bi yandanda düşünüorumki daha önce çok çok daha yakışıklıları oldu hayatımda ama hepsi 5 para etmez çıktı... acaba oda bi şansı haketmiomu die düşünüorum
"Ruh güzelliğin iyidir onu bilemem, gelgelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.''
Recep Ivedik
biraz öncede dediğim gibi siz o elektriği alamamışsınız ki düşünüyosunuz dış görünüşünü bahane ediyosunuz. Yıllar önce bi erkek ark vardı arkadaşlarımın ısrarıyla illaki iyi çocuk vs başla dediler ama çocuğun kafası uzundu bir türlü alışamadım ve bir ayın sonunda başka bahanelerle ayrılmıştır hey gidi hey gençlik günleri....
haklısınız belki bnde arkadaşımın ısrarıyla bu durumdaım. belki bnde aynı şeyi yapıcam bahane uydurup ayrılıcam... ufff zamana mı bıraksam sizce?
burayı okuyunca aklıma geldi eşimden önce biri vardı sürekli benimle ilgilenirdi hatta açık açık söylerdi de ciddi düşündüğünü. evlilik teklifi bile yapmıştı cevap vermeyeceğimi bildiği halde. gerçekten iyi düzgün biriydi, iyi bir koca iyi bir aile babası olacak biriydi. ailesi Sivasta yaşıyordu tek başına İstanbul da kamu da iyi maaşla çalışıyordu o dönem evini yeni almış arabası olan biriydiyani geleceği düşünerek hareket eden yatırım yapan biriydi de aynı zamanda... fakat burnu bi garipti. bakımlıydı tertemizdi ama o burun beni benden alıp götürüyordu. dış görünüşe önem vermem ama o dönem o burna çok takmıştım ve kendi kendime dedimki ben demekki sevmiyorum etkilenmiyorum bu insandan eğer etkilenseydim bu kadar takılmazdım o buruna :) ve sevmediğimi düşünerek kabul etmedim teklifini...
yıllar sonra karşılaştık, o başkasıyla ben başkasıyla evlenmişim. hatta onun çocuğu bile olmuş:) hayat garip işte ...
Yakışıklılık güzellik göreceli kabul edilir, kişilik ise ön planda olmalıdır denilir. Ben de buna inanırım, ama şunu da unutmamak gerek, eğer kişiliği temiz ve güzelse bunu dışına yansır insanın. Sana değer veriyorsa, iyi görünmek için elinden geleni yapacaktır.
yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
Ayn benim durumum. İyi, mesleği evi arabas var ama afedersiniz tip yok. Uğraşyorum iyi yönlerini görmeye çalışyorum ama göbekli, kilolu, kıllı adamın bana dokunması düşüncesi beni mahvediyor. Düşünemiyorum bile o adamla ayn yatağı paylaşmayı.
Anladım ki dış güzellik gerçekten önemli. Yani o aşkı, heyecanı ve çekimi sağlayan dış görünüşmüş. Sonra karaktere bakıyorsun, ha karakter uymuyorsa ayrılmak biraz zor oluyor tabi ama yine bağını koparabiliyorsun..
Valla arkadaşım eğer kırmadan, farklı şekilde söyleyebiyorsan yani kilolu ise kilo verdirebileceksen, kendine bakmasını, ne bilim temizliğine giyimine falan özen göstermesini sağlayabiliyorsan yap. Belki o zaman hoşuna gider ama olmuyorsa sevmeden olmuyor. Anlıyorum seni.
Aslında benim eşim yakışıklı uzun boylu esmer zayıf şık giyinen bir insandır. Ama evlenmeden ya da çıkmaya başlamadan önce ayyyy ne kadar çirkinnn der nefret ederdim. SEVMEYE başladıktan sonra mübarek dünyanın en yakuşuklusuİnsan sevdiği kişiyi çok farklı görüyor. Düğüne felan gidiyoruz mesela anneme soruyorum en yakışıklı benim kocam başka göremiyorum diyorum
İşin özü sen bu adamı sevmiyorsun
tipinden hoşlanmadığım bir insanla birlikteyim..ilk zaman bunun karmaşasını ben de yaşadım..
yaşam tarzlarımız,birbirimize benzer yanlarımız ortaya çıktıkça sever oldum..gözümde de daha farklı oldu tabi kii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?