sizce kişilik mi? yoksa dış görünüş mü?

burayı okuyunca aklıma geldi eşimden önce biri vardı sürekli benimle ilgilenirdi hatta açık açık söylerdi de ciddi düşündüğünü. evlilik teklifi bile yapmıştı cevap vermeyeceğimi bildiği halde. gerçekten iyi düzgün biriydi, iyi bir koca iyi bir aile babası olacak biriydi. ailesi Sivasta yaşıyordu tek başına İstanbul da kamu da iyi maaşla çalışıyordu o dönem evini yeni almış arabası olan biriydiyani geleceği düşünerek hareket eden yatırım yapan biriydi de aynı zamanda... fakat burnu bi garipti. bakımlıydı tertemizdi ama o burun beni benden alıp götürüyordu. dış görünüşe önem vermem ama o dönem o burna çok takmıştım ve kendi kendime dedimki ben demekki sevmiyorum etkilenmiyorum bu insandan eğer etkilenseydim bu kadar takılmazdım o buruna :) ve sevmediğimi düşünerek kabul etmedim teklifini...

yıllar sonra karşılaştık, o başkasıyla ben başkasıyla evlenmişim. hatta onun çocuğu bile olmuş:) hayat garip işte ...

teşkr ederim :)

yani şimdi yüzüne bakılacak hali yoksa bu iş biraz zor be canım. tmm kişilik çok önemli ama önce insanın bi hoşlanması beğenmesi de gerekiyor sonuçta. insan ısınamayınca kişilik fln boş yani.

"Ruh güzelliğin iyidir onu bilemem, gelgelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.''
Recep Ivedik

Mümkünse ikisi bir arada olsun lütfen :)

Ama bir tercih yapmam gerekirse, elbetteki düzgün bir kisilik diyorum.

Son düzenleme:
Yakışıklılık güzellik göreceli kabul edilir, kişilik ise ön planda olmalıdır denilir. Ben de buna inanırım, ama şunu da unutmamak gerek, eğer kişiliği temiz ve güzelse bunu dışına yansır insanın. Sana değer veriyorsa, iyi görünmek için elinden geleni yapacaktır.

haklısınız belki bnde arkadaşımın ısrarıyla bu durumdaım. belki bnde aynı şeyi yapıcam bahane uydurup ayrılıcam... ufff zamana mı bıraksam sizce?

haklısınız belki bnde arkadaşımın ısrarıyla bu durumdaım. belki bnde aynı şeyi yapıcam bahane uydurup ayrılıcam... ufff zamana mı bıraksam sizce?

en güzeli zamana bırakmak belki de zamanla konuşması hareketleri hoşuna gidecek ve dış görünüşünü çok önemsemiceksin yada tam dersi içine sinmediğini anlıycaksınn . En baştan ilişkiye başlarsan kendini zorlamış olucaksın ve olucağı varsa da ters teper...hiç alışamazsın

görünüş olarak içine sinmediyse isterse melek olsun sorunlar yaşarsın, biraz da insanın utanmadan ailesi ve yakınlarıyla tanıştırabileceği, çoook yakışıklı olmasa bile en azından kusurları göze batmayan bir erkek iyi olur.

işte tamda sizin anlattığınız gibi geleceğe yönelik düşünüo ve çok ciddi bu konuda kendileri.... peki siz mutlumusunuz şimdi?

Ayn benim durumum. İyi, mesleği evi arabas var ama afedersiniz tip yok. Uğraşyorum iyi yönlerini görmeye çalışyorum ama göbekli, kilolu, kıllı adamın bana dokunması düşüncesi beni mahvediyor. Düşünemiyorum bile o adamla ayn yatağı paylaşmayı.

Anladım ki dış güzellik gerçekten önemli. Yani o aşkı, heyecanı ve çekimi sağlayan dış görünüşmüş. Sonra karaktere bakıyorsun, ha karakter uymuyorsa ayrılmak biraz zor oluyor tabi ama yine bağını koparabiliyorsun..

Valla arkadaşım eğer kırmadan, farklı şekilde söyleyebiyorsan yani kilolu ise kilo verdirebileceksen, kendine bakmasını, ne bilim temizliğine giyimine falan özen göstermesini sağlayabiliyorsan yap. Belki o zaman hoşuna gider ama olmuyorsa sevmeden olmuyor. Anlıyorum seni.

Son düzenleme:

haklısın değer veriosa yapması gerekir. tşkrler :)

İnan bana huyu güzel olana doyulmaz. Görünüş çok da önemli değil. Sen sevince o dünya güzeli olacak. Yeter ki temiz olsun. Üstesinden gelinmeyecek sorun değil. Mutluluklar..

He bir de yakışıklı birini seversin gidip aldatır falan nene lazım boşver. Tek sen beğen yeter :)

teşkr ederim en azından kırmadan sylemeyi denerim...

Bence tabiki de kişilik. Hayatım boyunca hep yüz güzelliğinden doyulur huy güzelliğinden doyulmaz diye inandım ve öyle de evlendim.
Eşim ilk başlarda bakımsız ve pek yakışıklı değildi ancak giyim tarzı saç şekli deyiştikçe daha zevkli oldukça ve de aşık olunca çok daha yakışıklı olduğunu kendisine de söylüyorum

Aslında benim eşim yakışıklı uzun boylu esmer zayıf şık giyinen bir insandır. Ama evlenmeden ya da çıkmaya başlamadan önce ayyyy ne kadar çirkinnn der nefret ederdim. SEVMEYE başladıktan sonra mübarek dünyanın en yakuşuklusu İnsan sevdiği kişiyi çok farklı görüyor. Düğüne felan gidiyoruz mesela anneme soruyorum en yakışıklı benim kocam başka göremiyorum diyorum

İşin özü sen bu adamı sevmiyorsun

tipinden hoşlanmadığım bir insanla birlikteyim..ilk zaman bunun karmaşasını ben de yaşadım..
yaşam tarzlarımız,birbirimize benzer yanlarımız ortaya çıktıkça sever oldum..gözümde de daha farklı oldu tabi kii..

biz çıkmaya başlamadık daha bnde acaba zamana bıraksam senin gibi sewermiyim yoksa konuşmayı kesiyim mi die karar vermeye çalışıorum. sonuçta 2 ay oldu daha 2 kez görüştük... bilemedim ki bn şimdi napsam?

ben ikisinide buldum cok şükür....
ama bir arkadaşım kişilik kişilik deyip evlendi şimdi ise ne giyse yakışmıyor ya deyip duruyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…