- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Evet bir iki aylık flört ama çok samimi olduk her gün saatlerce konuşuruzNe zamandır birliktesiniz? Mesela 1 2 aylık flörtse ayıp etmiş, ama uzun zamandır tanışıyorsanız problem yok bence. Bir süre sonra samimi görüldüğünden üslup da değişebiliyor. Bir de bomb*k küfür değildir. Sadece kabalık etmiş.
Bomb*k kelimesinde ne var Allah aşkına. Benim sevgilim benden ayrılsın o zaman neler dedimEvet bir iki aylık flört ama çok samimi olduk her gün saatlerce konuşuruz
sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım
O ediyo mu peki sizin yanınızdaSen benim eşimin yanında ettiğim küfürleri bi duysan ohooo
Yok o çok kibarcıktır evdeki küfür kotasını tek başıma ben dolduruyorum. Ama yakın erkek arkadaşlarım da yanımda direkt cinsiyetçi olmayan küfürler ettiğinde rahatsız olmamO ediyo mu peki sizin yanınızda
Kocanız sizin yanınızda diyo muSiz ciddi misiniz?
Bombok lafina mi kirildiniz? Hem de sahsiniza soylememis ?
Vay anasini kocama soylim de beni bosasin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?