- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Hakli buluyorum ben. 3 sene flort 1 sene evlilik. Hala boyle kelime kullansa uyariririm. Pek kullanmaz zaten. Ayrilmalik bi durum degil ama hoslanmadiginizi acikca doyleyin. Dikkat etsin bir daha.Evet bir iki aylık flört ama çok samimi olduk her gün saatlerce konuşuruz
Neden saygısızlık değil miŞaka yapıyorsunuz değil mi?
Ilahi cok guldum ama ayni kanidayim. Boyle konularda cok kasmamak lazimAyrilcaksan ayril valla. Ben yaninda bok diyemedigim biriyle evlenmezdimm.Bok agzimdan dusurmediggim cok mu onemli bir kelime mi hayir ama agzimdan cikabilir. Bi de onun tribini cekemezdim.
Tamam demem bi daha der ama insanlik hali yinede kacirabilir.
Neden saygısızlık değil mi
Diyo tabi kiKocanız sizin yanınızda diyo mu
Apple evlendin mi?Bu kadar piremsessss olmayın
Bende kizinca bok derimSize söylenmemiş bok kelimesini saygısızlık olarak algılıyorsanız ki bok bir küfür ya da hakaret değil, besinlerin bağırsağı terk ettiğinde aldıkları ad. Siz hiç evlenmeyin mümkünse. Maazallah adam banyoda "bok kokuyor burası" dese düşer bayılırsınız. Kaka mı demeliydi? Dışkı ya da? Bunları dese saygısızlık olmayacak mı?
En son kavgada eşime bok kafalı dedim, hiç pişman değilim.
Bende kizinca bok derim
Kocam da guler , cok komik soyluyomusum kizdigimda
Dogru durust kavga edemiyoruz agiz tadiyla
Apple evlendin mi?
Ahhaa saka gibiEvet milana kendi konuma sinirimden girip yazamıyorum bile. Görümcem düğüne parmak arası terlik ve eşofmanla geldi diyim sen anla nasıl bir düğündü..
Katiliyorum sanaValla biz çok güzel kavga ediyoruz. Ne ben naif bir kadınım ne de eşim. Küfürler havada uçuşuyor :) cinsiyetçi, bana ya da aileme hakaret içeren küfürler olmadığı sürece ben küfür ve argoya çok da karşı değilim. Çok güzel sinir yatıştırıcı etkisi var hatta.
Size söylenmemiş bok kelimesini saygısızlık olarak algılıyorsanız ki bok bir küfür ya da hakaret değil, besinlerin bağırsağı terk ettiğinde aldıkları ad. Siz hiç evlenmeyin mümkünse. Maazallah adam banyoda "bok kokuyor burası" dese düşer bayılırsınız. Kaka mı demeliydi? Dışkı ya da? Bunları dese saygısızlık olmayacak mı?
En son kavgada eşime bok kafalı dedim, hiç pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?