- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Kibarlıktan kırılmak için haklı bir sebepsevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Ben sana diyim mi senin yanında farketmeden özüne dönmüş . İnan beni kibarlığıyla etkilwyen eski sevgilim en son bana küfrediyordu hatta her tartışmada bunu çekinmeden yapıyordu bence bi düşün ama gerçi hepside aynı besevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Ben salak aptalı çok kullanirim eşimde sinirlenince bütün küfürleri sıralarsevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
AyrolmalımıyımBen sana diyim mi senin yanında farketmeden özüne dönmüş . İnan beni kibarlığıyla etkilwyen eski sevgilim en son bana küfrediyordu hatta her tartışmada bunu çekinmeden yapıyordu bence bi düşün ama gerçi hepside aynı be
Konuşularak halledilecek ufacık meselede ayrılmalımıyım diye düşünüyorsanız ayrılın, sevmiyorsunuz siz.Ayrolmalımıyım
Ne demek istediniz biraz açar mısınızKonuşularak halledilecek ufacık meselede ayrılmalımıyım diye düşünüyorsanız ayrılın, sevmiyorsunuz siz.
Evlilik çok zor..
Siz hiç küfretmiyomusunuz? Hayır ben bu lafı küfür olarak da saymıyorumsevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?