Sizce kötü mü lütfen yorum :(

Ayrilcaksan ayril valla. Ben yaninda bok diyemedigim biriyle evlenmezdimm. :KK70: Bok agzimdan dusurmediggim cok mu onemli bir kelime mi hayir ama agzimdan cikabilir. Bi de onun tribini cekemezdim.
Tamam demem bi daha der ama insanlik hali yinede kacirabilir. :KK70:
Ilahi cok guldum ama ayni kanidayim. Boyle konularda cok kasmamak lazim ;)

Neden saygısızlık değil mi

Size söylenmemiş bok kelimesini saygısızlık olarak algılıyorsanız ki bok bir küfür ya da hakaret değil, besinlerin bağırsağı terk ettiğinde aldıkları ad. Siz hiç evlenmeyin mümkünse. Maazallah adam banyoda "bok kokuyor burası" dese düşer bayılırsınız. Kaka mı demeliydi? Dışkı ya da? Bunları dese saygısızlık olmayacak mı?

En son kavgada eşime bok kafalı dedim, hiç pişman değilim.

Bu prenseslik degil bence, ogrencilik zamanlarimda bur erkek arkadasim vardi agzindan once lan kelimesi cikti bana karsi, daha sonra b.k mu var falan dmeye basladi devaminda kaba kuvvete dogru hizli bir giriş yaptı. Ondandir ki bu laflara gıcığım ben kullanirim ama benim yanimda esim kullanmasin uyaririm ben olsam sonrasinda gozlemlerim bu kelime tabiiki küfür degil argo.

Bizimi deniyon canin sıkıldı konumu bulamadın..
cnm abartma da b*k kelmesi her insanın dilinde bnları sorun eden biriysen hic durma ayrıl evlenince küfür fln ederse adamı öldürürsün mazallah :KK53::rolleyes:

Size söylenmemiş bok kelimesini saygısızlık olarak algılıyorsanız ki bok bir küfür ya da hakaret değil, besinlerin bağırsağı terk ettiğinde aldıkları ad. Siz hiç evlenmeyin mümkünse. Maazallah adam banyoda "bok kokuyor burası" dese düşer bayılırsınız. Kaka mı demeliydi? Dışkı ya da? Bunları dese saygısızlık olmayacak mı?

Bende kizinca bok derim :KK70:
Kocam da guler , cok komik soyluyomusum kizdigimda
Dogru durust kavga edemiyoruz agiz tadiyla

Bende kizinca bok derim :KK70:
Kocam da guler , cok komik soyluyomusum kizdigimda
Dogru durust kavga edemiyoruz agiz tadiyla

Valla biz çok güzel kavga ediyoruz. Ne ben naif bir kadınım ne de eşim. Küfürler havada uçuşuyor :) cinsiyetçi, bana ya da aileme hakaret içeren küfürler olmadığı sürece ben küfür ve argoya çok da karşı değilim. Çok güzel sinir yatıştırıcı etkisi var hatta.

yani hangimiz sinir aninda yer yer ayarsiz laflar etmiyoruz ki. ki kufur etmemis size karsi. abartiyorsunuz bence. ha tabi kucucuk bir olaya sinir krizi gecirdiyse bu baska konu.

Valla biz çok güzel kavga ediyoruz. Ne ben naif bir kadınım ne de eşim. Küfürler havada uçuşuyor :) cinsiyetçi, bana ya da aileme hakaret içeren küfürler olmadığı sürece ben küfür ve argoya çok da karşı değilim. Çok güzel sinir yatıştırıcı etkisi var hatta.
Katiliyorum sana
Yukarida benzerini yazmistim
Rencide edici ve cinsiyetci kufur kullanmayiz ama bol bol argo kullaniriz :)
Sonra da guleriz

:KK70::KK70::KK70:

Back
X