Sizce kötü mü lütfen yorum :(

Valla görseniz plaza hanımefendisi dersiniz ama bazen çok sinirlenince ben bile diyorum. Sizin için kabul edilemez bir durumsa ayrılın ama karakteri duzgunse ayrılık sebebi değil. Rahatsızlığınızı kendisiyle konuşabilirsiniz

Sevgilimle birbirimize asla küfürlü konuşmayız ama birimizden biri başka bir şeye sinirliyse beraberce söveriz. Terapi gibi oluyor. :eğlence:
Beraber ağız dolusu küfür etmek :KK200: ben

Bu yüzden ayrılacaksanız sebebini söylemeyin bence :KK48:

sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Kibarlıktan kırılmak için haklı bir sebep:oha:

sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Ben sana diyim mi senin yanında farketmeden özüne dönmüş . İnan beni kibarlığıyla etkilwyen eski sevgilim en son bana küfrediyordu hatta her tartışmada bunu çekinmeden yapıyordu bence bi düşün ama gerçi hepside aynı be

Ben salak aptalı çok kullanirim eşimde sinirlenince bütün küfürleri sıralar:oops:

Ben sana diyim mi senin yanında farketmeden özüne dönmüş . İnan beni kibarlığıyla etkilwyen eski sevgilim en son bana küfrediyordu hatta her tartışmada bunu çekinmeden yapıyordu bence bi düşün ama gerçi hepside aynı be
Ayrolmalımıyım

Kadinlari anlamak cok zor.
Kimi adamlar kadına neler diyor kadın ayrılmıyor bana ayrıl demeyin diyor. Kimisi de bom b.k dedi diye ayrılacağım diyor.
Bir orta ayarımız yok :olamaz:

Bugün yaptıkları yarın yapacaklarının teminatıdır. Ayrılın bence..

Siz hiç küfretmiyomusunuz? Hayır ben bu lafı küfür olarak da saymıyorum

Küfürmü bu :110:

Back
X