- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.605
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha anlaşıldı tavrının sebebi. Ayıp etmiş seninkiler ama her aile böyle değil.Valla geçen seneye kadar ben de böyle düşünüyordum, kocamı karşıma alıp anneme yağdiriyordum taa ki annemle babam tüm mirasını erkek kardeşime devredene kadar41 yıl senin gibi annesinin hayırlı evladiydim, son 1 yıldır da anam da anam derken kendi kızının çok hakkını yedigini farkedip pişman olan salak annesiyim
Burada konu sahibinin başına gelecek olan da bu olacak büyük ihtimalle, şimdiden duygusal karar alıp sonra pişman olmaktansa orta yolu bulsun benceHa anlaşıldı tavrının sebebi. Ayıp etmiş seninkiler ama her aile böyle değil.
Tam olarak öyle Zaten, sıkıntı da buKonu sahibinin nasıl hakkı oluyor ki..benim bildiğim miras kime kaldıysa onundur. Eğer anneye bir şey olursa ve gelen parayı harcamamışsa çocuklarına kalır. Öyle biliyorum ben.
Konuyla kan bağı olmayan Enişte + sen+ ben kötü evlat ilan edildikEşiniz haklı.
Hayatınızda hiçbir şey değiştirmeyecek bir parayı 20 sene unutmanız isteniyor.
Belki sıkışacaksınız satmak isteseniz olmaz, kira getirisi yok.
E tapusu sizde ama faydası olmayacak bir parayı neden veresiniz?
Anneniz bekar bir kadın olsaydı, düşüncem farklı olurdu ama evli, evli olduğu kişinin de çocukları var.
Bir ev değişikliği olacak ise herkes elini taşın altına 3 5 koysun, en azından giden gitti kalan bizim dersiniz.
Veyahut kira desteği verirsiniz.
İki evladın toplam geliri konu sahibinin nerdeyse beşte biri kadar farkındaysanız. Elbette onlar da konuya dahil olsalar ellerini taşın altına koysalar iyi olur ama kendileri anca geçinen insanlar için vayyy babaları onları düşünüyor demek mantıklı değil.Enişte + sen+ ben kötü evlat ilan edildikişin enteresan tarafı ortada 2 evlat daha var ama onlar evlatlıktan muaf herkalde
Tek çocuk konu sahibi...Burada konu sahibinin başına gelecek olan da bu olacak büyük ihtimalle, şimdiden duygusal karar alıp sonra pişman olmaktansa orta yolu bulsun bence
Ya arkadaşlar bu ülkede insanlar asgari ücretle aile gecindiriyor, 2 bekâr kardeş + konu sahibi eşit oranda bile değil 1+2 pay bolusseler kirayı 500 TL bile düşmez kardeşlere, evlat hakkı deyince niye bi tek konu sahibi geliyor akla? Aylık 7000 kazanıyor diye mi? Üstelik kadın üvey kardeşler gibi bekar değil, çoluğu çocuğu varİki evladın toplam geliri konu sahibinin nerdeyse beşte biri kadar farkındaysanız. Elbette onlar da konuya dahil olsalar ellerini taşın altına koysalar iyi olur ama kendileri anca geçinen insanlar için vayyy babaları onları düşünüyor demek mantıklı değil.
+ İki üvey kardeşTek çocuk konu sahibi...
Kendi üzerine olan evi üvey kardeşleriyle paylaşma ihtimali yok.+ İki üvey kardeş
Belki evlenecekler... nasıl hesap kitap yaptınız ya bir eve giren 18bin yarısı konu sahibi kazansa 9, diğerleri asgari ücret alıyor.Ya arkadaşlar bu ülkede insanlar asgari ücretle aile gecindiriyor, 2 bekâr kardeş + konu sahibi eşit oranda bile değil 1+2 pay bolusseler kirayı 500 TL bile düşmez kardeşlere, evlat hakkı deyince niye bi tek konu sahibi geliyor akla? Aylık 7000 kazanıyor diye mi? Üstelik kadın üvey kardeşler gibi bekar değil, çoluğu çocuğu var
Ekonomik olarak evin konu sahibinin üzerine olmasının da konu sahibine bir faydası yok, hatta zarar edecek. Sadece konu sahibi zarar edeceğine kira gideri kardeşler arasında paylaşılsınKendi üzerine olan evi üvey kardeşleriyle paylaşma ihtimali yok.
Evet evlenince eşleride çalışır daha iyi olur durumları, üstelik babaları herbirine birer daire ve arsa birakacak. Ama konu sahibi her halükarda annesiyle eşinin borcunu ödeyecekBelki evlenecekler... nasıl hesap kitap yaptınız ya bir eve giren 18bin yarısı konu sahibi kazansa 9, diğerleri asgari ücret alıyor.
Pirayecim sen anlamamakta diretiyorsun ama söz konusu olan anne. Annem istesin dünyayı yıkarım ben ekonomik zarar neymiş. Kendi evimden çıkar anamı oturturum hiç bir şey yapamazsam. Gerekirse kocayı bile satarım, boşarım. Burada çoğu insan bilir aileme düşkünlüğümü. O yüzden bu konuda hemfikir olmamız mümkün değil.Ekonomik olarak evin konu sahibinin üzerine olmasının da konu sahibine bir faydası yok, hatta zarar edecek. Sadece konu sahibi zarar edeceğine kira gideri kardeşler arasında paylaşılsın
Yengeleri işe siz alacaksınız galiba. Daha ev ocak olmamış minimum maaşlı iki adama hadi sökül paraları desek delik ceplerini gösterirler ancak. Biz memlekette ev alalım diyoruz, annemle babam oturacak alırsak. İyi ki eşim sizin gibi düşünmüyor.Evet evlenince eşleride çalışır daha iyi olur durumları, üstelik babaları herbirine birer daire ve arsa birakacak
İddiaya girerim senin annen de asla bu dediklerini yapmana izin vermez, en fazla güzel bir evin kirasını odemene razı olur, hayır duasını ederdi zatenPirayecim sen anlamamakta diretiyorsun ama söz konusu olan anne. Annem istesin dünyayı yıkarım ben ekonomik zarar neymiş. Kendi evimden çıkar anamı oturturum hiç bir şey yapamazsam. Gerekirse kocayı bile satarım, boşarım. Burada çoğu insan bilir aileme düşkünlüğümü. O yüzden bu konuda hemfikir olmamız mümkün değil.
Muhtemelen. Ama annemin teklif etmesine gerek kalmadan ikinci bir ev alabilecek gelirim varsa o teklifi ben yapardım zaten.İddiaya girerim senin annen de asla bu dediklerini yapmana izin vermez, en fazla güzel bir evin kirasını odemene razı olur, hayır duasını ederdi zaten
Tatlım konu sahibini de ise ben almadım o yüzden onun geliri de beni zerre ilgilendirmiyor. Ortada muhtemelen eşi tarafından kandirilip kızıyla yüzyüze getirilen bir anne ve sırf annesine kiyamadigi için evliliği sarsilacak bir konu sahibi var. Yoksa bana ne?Yengeleri işe siz alacaksınız galiba. Daha ev ocak olmamış minimum maaşlı iki adama hadi sökül paraları desek delik ceplerini gösterirler ancak. Biz memlekette ev alalım diyoruz, annemle babam oturacak alırsak. İyi ki eşim sizin gibi düşünmüyor.