Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istedim. 6 aydır devam eden bir ilişkim var kendisi çok iyi anlayışlı ve üzerime düşen biri çokta mutluyum. İkimizde 22 yaşında üniversite öğrencisiyiz onun okulu önümüzdeki yıl bitiyor ve benim daha 2 yılım var yani uzayacak. Erkek arkadaşımın ailesi seneye mezun olduktan sonra memlekete geri dönmesini bekliyorlar ve ısrarcılar bu konuda, yani uzaktan devam etmek zorundayız. Bana dün gece bi anda öğrenciyken evlilik konusunda ne düşünüyorsun diye sordu bende mesleğimi elime almadan herhangi bir güvencem olmadan bu işe girmenin riskli olduğunu söyledim başka da yorum yapmadım ancak aklımı kurcalamaya başladı sizce üniversitede evlenmek mantıklı mı? Ailesinin durumu iyi kendisi de iyi bir bölüm okuyor işsiz kalma ihtimali yok yani maddi anlamda sıkıntı yok ancak uzaktan ilişki yürütecek insanlar değiliz ikimizde. Bu sürecin bizi yipratacagina adım gibi eminim. Zaten burada beraber yaşıyoruz evlilikten bir farkı yok. "Ailemize yalan söylemeden özgürce ve beraber yaşamaya devam ederiz hem burada senin yaninda kalmak icin bir sebebim olur sen yine okursun okulunu bende mezun olacağım çalışırım hayatımıza bakarız" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sadece konusuldu yani kesin birsey yok sadece merak ettiğimden fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :)
Yaninda kalmak icin evlilik ir gerekçe mi olacak? Bastan yanlis bir düşünce. Kalmak isteyen yolunu bulur.Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istedim. 6 aydır devam eden bir ilişkim var kendisi çok iyi anlayışlı ve üzerime düşen biri çokta mutluyum. İkimizde 22 yaşında üniversite öğrencisiyiz onun okulu önümüzdeki yıl bitiyor ve benim daha 2 yılım var yani uzayacak. Erkek arkadaşımın ailesi seneye mezun olduktan sonra memlekete geri dönmesini bekliyorlar ve ısrarcılar bu konuda, yani uzaktan devam etmek zorundayız. Bana dün gece bi anda öğrenciyken evlilik konusunda ne düşünüyorsun diye sordu bende mesleğimi elime almadan herhangi bir güvencem olmadan bu işe girmenin riskli olduğunu söyledim başka da yorum yapmadım ancak aklımı kurcalamaya başladı sizce üniversitede evlenmek mantıklı mı? Ailesinin durumu iyi kendisi de iyi bir bölüm okuyor işsiz kalma ihtimali yok yani maddi anlamda sıkıntı yok ancak uzaktan ilişki yürütecek insanlar değiliz ikimizde. Bu sürecin bizi yipratacagina adım gibi eminim. Zaten burada beraber yaşıyoruz evlilikten bir farkı yok. "Ailemize yalan söylemeden özgürce ve beraber yaşamaya devam ederiz hem burada senin yaninda kalmak icin bir sebebim olur sen yine okursun okulunu bende mezun olacağım çalışırım hayatımıza bakarız" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sadece konusuldu yani kesin birsey yok sadece merak ettiğimden fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?