- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
30 yaşındayım ve babamla anlaşamıyorum demiştim ya.
Şimdi babam memlekete gitmek istiyor bende babannemin evi satılırsa ben alsam akraba olduğu için biraz birikimim var veririm yavaş yavaş öderim olmaz mı ?
Ne dersiniz babamda memlekete gitmek istiyor.Mantikli mi ?
Olmadı babama düşecek payı da ödemem.Daha sonra babama veririm olmaz mı ?
Yalnız yaşamak istiyorum şuan başvurduğum iş başvurularindan en yüksek maaş 20 bin TL.
Ve Ankara'nın en uç köşesinde eski bina 2+1 evler bile en az 7 10 bin arası kirası sobalı ev ayrıca.Olurmu.
Ben Ankara'da kalıp arada babamın yanına gitmek istiyorum.Babamda zaten sen istersen burada kal diyordu.Babanla beraber memlekete mi gideceksin, yoksa o gidecek sen ankarada mi kalacaksin anlamadim?
5 e bölünecek ya babamın hakkını onlara veririz.Sonra geri kalanı yavaş yavas biraz da birikiminden öderim.Ödeyebileceksen mantıklı bence.
Insanlar neden birden satip pay almak yerine taksit taksit odeme almayi kabul etsin ki?5 e bölünecek ya babamın hakkını onlara veririz.Sonra geri kalanı yavaş yavas biraz da birikiminden öderim.
O zaman bence cok mantikli ama senin calisman lazim boyle ev kizi ev kizi nereye kadar. Lise / onlisans kpssye hazirlansan ya bu sene.Ben Ankara'da kalıp arada babamın yanına gitmek istiyorum.Babamda zaten sen istersen burada kal diyordu.
Şundan dolayı eskiden amcam üstüne yapalım demiş babama o yüzden dedim.Amcamda köydeki evi aldı mesela.Insanlar neden birden satip pay almak yerine taksit taksit odeme almayi kabul etsin ki?
Maalesef zamanında miras bölünmedi.5 pay çok sıkıntılı iş.
Şöyle anlatayım biryerden haber bekledim uzun süre gelmeyebilir.İki üç gün önce tekrar başvuru yaptım ama mesleğim dışına yöneliyorum.O zaman bence cok mantikli ama senin calisman lazim boyle ev kizi ev kizi nereye kadar. Lise / onlisans kpssye hazirlansan ya bu sene.
Tamam sen gene birakma kovalamaya devam. Ben planini begendim bence olur.Şöyle anlatayım biryerden haber bekledim uzun süre gelmeyebilir.İki üç gün önce tekrar başvuru yaptım ama mesleğim dışına yöneliyorum.
Şuan düşündüm.Babamla yaşamak istemiyorum ya iş güç olacak eve yatmadan yatmaya gorusucez.Ya da ayrı ev çok bunaltiyor.Ozellikle başkalarının yanında.Tamam sen gene birakma kovalamaya devam. Ben planini begendim bence olur.
Çalışıyor musunuz nasıl ödeyeceksiniz ?
Eskiden demis isteŞundan dolayı eskiden amcam üstüne yapalım demiş babama o yüzden dedim.Amcamda köydeki evi aldı mesela.
Etmezlerse görüşmem.Benim babannemin kahrını annem 28 sene çekti.Eskiden demis iste
Simdi su donemde dusecek 100bin tl bile cok degerli herkes icin
Ayni fikirde olacaklarini pek sanmiyorum
Ha bir kisiyle paylasilacak olsa hadi neyse ama 5e bolunecekmis
Baskasina 3 milyona satilacak ev, sen alacaksin diye daha dusuk bi meblaya satilmasi lazim
Onu da kabul ederler mi bilemedim
Şöyle anlatayım biryerden haber bekledim uzun süre gelmeyebilir.İki üç gün önce tekrar başvuru yaptım ama mesleğim dışına yöneliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?