sizce napmalıyım ben ? :(

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar.paylaşmaya ihtiyacım vardı ve sizlerle paylaşmak istedim.14 şubatta herkes sevgilisiyle güzel vakit geçirirken biz tartıştık hemde ortada bişey yokken.bana kapanmanı istesem naparsın dedi bende istemem istemediğimi anlatırım sana içten gelerek olmalı sonuçta dedim hemen trip attı tamam ben kapalı kız bulurum dedi ne yani bu kadar basit mi dedim evet dedi ve akşama kadar tartıştık ayrıldık sonraki gün hiç mesaj atmadım akşama doğru o mesaj attı hiç mesaj atmıyosun diye ve tekrar konuşmaya başladık bu kez de güzel konuşmaya başladı şu anda askerde ve geldiğinde bunları yaparız diye hayaller kurdu güzel konuştu sonra uyuduk sabah tekrar konuştuk iyi ol dedi canımsın dedi seviyomusun dedim seviyorum dedi aradan 1-2 saat geçti tekrar tartışmaya başladık ben kararımda ciddiyim kapalı bi kızla yuva kurcam dedi dün hayaller kuruyoduk dedim hayal sonuçta dedi madem çok seviyosun yap dedi nasıl yapıyım ailem ne diycek sen sevmiyosun sen vazgeç bi kezde dedim kararımdan vazgeçmem dedi tartıştık konuştuk ve bitsin dedi elveda hoşçakal dedi :'( ben napmalıyım bilmiyorum hiç böyle düşünceleri yoktu acaba askerde birinden mi etkilendi neden böyle düşünceleri oldu bilmiyorum annesi ablası da kapalı değil ve ben daha 17 yaşındayım ailem ne der nasıl kapanabilrim ki bunu çok iyi biliyo napcağımı şaşırdım hep gitmek istediğinde durduruyorum onu askerde diye alttan alıyorum naparsa yapsın kızmamaya çalışıyorum ama iyice üstüme gelmeye başladı nisanda bitcek askerliği geldğinde değişir mi neler olur bilmiyorum onu seviyorum o da seviyo diyodum ama artık şüphe duyuyorum sevgisinden uzakta olduğu için mi böyle yoksa gerçekten mi sevmiyo beni napmalıyım akıl verin yardım edin lütfen :'(

Merhaba cnm..Ben anlamadım 2 gün içinde 2 kere ayrılmış durup dururken kapan diye diretmiş..Birincisi kapanmak kişinin kendi istediğinde içinden geldiğinde olmalı kimsenin vericeği bi karar değil yani seni beğenirken böyle beğenmiş kararı sana bırakmalı.İkincisi askerde diye herşeyini alttan almak zorunda değilsin yani sen alttan aldıkça oda havaya giriyo sanırım.Yani gerçekten seviyosa gelince belli olur yada arar pişman olur özür diler ama eğer yapmazsa sende zorlama derim yaşın daha genç o düşünsün üzülme bence..

Canım benm sevgilmde askerde,bazen saçmaladığı oluyo o bakımdan az çok seni anlayabiliyorum ama seninki biraz fazla abartmış,önce kendine bi bakacak dinimizn gerektirdiklerini kendi 4 4 lük yapcakki sana kapan diye laf söyleme hakkını kendinde bulmasına hak verelim.Ki kapanmak tamamen kişinin isteğiyle olacak bişeydir zorlamayla olmaz.Askerde diye sürekli alttan alacak değilsin,gerektiği yerde resti çekmesini bileceksin.Keyfin bilir,sen beni severken ben açıktım beni bu halimle kabul etmiyorsan orası senin bileceğin iş de.Eğer suan oyle bi düşüncen yoksa da açık kapı bırakma sonra başına dert alırsın..

ya güzelim yanlış anlamada dalgamı geçiyor bu çocuk.. senle hayal kuruyo ii hoş sonra kapalı biriyle evlencem diyo ..ilginç bi kişiliği var sanırsamm.. aynı şey benimde başımda sevgilim kapanmamı istiyo sürekli söyler hatta.. ama ben senin için degil allah için yaparım ddm kpndı gttı konu .. bence alttan almaktan vazgeç artık tepene çıkmış

Biraz salak gibi geldi bu çocuk bana. Alttan alma ciddi ol sen de çok küçüksün güzelim beee bu yaşta nedir sevgili. Kızma ama elin adamı da böyle tirip yapar işte. Sıkıysa aynı hareketleri 25 yaşında birine yapsın.

öyle saçmalık mı olur ya kapanmak kişinin kendi içinden gelirse olur,askerde diye de herşeyi söyleme isteme hakkı yok,daha 17 yaşındasın bu çocuk şimdiden senden bunları istiyorsa kusura bakma da o hayalleriniz olur da evlenirseniz seni evden kapı dışarı çıkarmaz ikinizin ortak istekleri yerine sadece onun hayatını yaşarsınız..belki biraz ağır yazdım ama böyle kişisel istekte bulunan erkeklere çok sinir oluyorum

Kapanmak acilmak hatir icin yapilcak birsey degil bu bir.
Sen sen ol bunu hic bir zaman baski altinda kaldigin icin yapma bu iki
Bir erkek icin hic bir zaman kendini degistirme buda üc.

Ben senin yerinde olsam hic düsünmem bitiririm hem sana sacma sapan bir sekilde baski yaptigi icin, ve asker bekledigin icin seni sayacagina birde trip yapiyor, ozaman kalsin sensizde o görsün gününü.

Neden gelmesini bekliyorsunki ben olsam beklemem cünkü belliki bu iliski bitecek bari simdi bitsin.

Teşekkür ederim.hala diretyo kararımdan vazgeçmem dye bende ben kapanmam dedim sanırım gerçekten bitcek.asıl üzüldüğüm 1,5 yıl emek verilmiş bi ilişkiyi bu kadar çabuk bitirebilmesi

Teşekkür ederim..Kendi 4 4 lük yapmıyo ve durduk yere böyle bişey istiyo benden önce kapanmanı istesem napardın dedi gelecekten bahsetti sonra şimdi kapalı biri olcak hemen olcak felan dedi ailem böyle bir şeye izin vermez o da çok iyi biliyo gıcıklığına yapar gibi diretiyo bi de benm braz sorunlarım var çok sinirliyim geceleri çok geç uyuyorum geçenlerde bu yüzden psikiyatriye gittim sakinleştirici ve uyku ilacı yazdılar ama kullanmıyorum.bunları bile bile hala üstüme geliyo çok yoruldum artık bitmesni istiyorum ama seviyorum da hala ve çok özledim bi kez daha sarılmak istiyorum..

canım kul icin değil Allah icin kapan kapanırsan bıkere dınde zorlama olmazz insan ıcınden geldıgı gibi yaşar dınını icinden gelirsede Allah icin kapanır gösteriş icin yada bırı istedigi icin kapananlari cok göruyoruz etrafımızda..
umarım erkek arkdsn bunu anlar ve daha kucuksun 17 yasındasın onun senı yönlendirmesine izin verme kendı dogruların olsun hayatta eger diretirsede kendısı bu ılıskının sonunu getırmiş olur.. sen onu ıstemedigi bı sekılde nekdr zorlayabılırsn yada yaparmi bide o yönden bak

Teşekkür ederim.hep benim istediğim olmalı diyo ve olmayınca da böyle işte ilk sakinleşti güzelce konuşmaya başladı hayal kurdu sonra yine başladı ben kapalı bi kız istiyorum demeye.evet vazgeçtim zaten alttan almaktan çünkü yoruldum ve o ben alttan aldıkça iyice abartmaya başladı bende gerektiği gbi konuşuyorum kızıyorum artk.

Teşekkür ederim.haklısınız çok erken oldu bide yaş farkı olunca aramızda böyle oldu

Teşekkür ederim çok haklısınız ama askere gidene kadar böyle değildi acaba orda birileri mi etkiliyo bişeyler diyo anlayamıyorum.söylyorum kapanmak içnden gelerek olur yoksa ne önemi var diye anlamıyo ki..

Teşekkür ederim.Haklısınız tabi ki onun zoruyla kapanmam.zaten şu anda bitmiş durumda ama anlayamıyorum hem seviyorum diyo hemde bu kararımdan vazgeçmem diyo.

Teşekkür ederim.Umarım anlar beni yönlendirmesine izin vermiycem.Ben ondan hiçbişey istemiyorum ki onu değiştirmeye çalışmıyorum olduğu gibi seviyorum ama o beni değiştirmeye çalışyo şu anda buna izin vermiycem.

Teşekkür ederim.hala diretyo kararımdan vazgeçmem dye bende ben kapanmam dedim sanırım gerçekten bitcek.asıl üzüldüğüm 1,5 yıl emek verilmiş bi ilişkiyi bu kadar çabuk bitirebilmesi

İnan ki sen kaybetmiş olmazsın seviyosun anlıyorum ama o şimdiden dengesiz davranışlarıyla ömrünü törpülemeye başlamış.Bak 1,5 yıl emek diyosun daha fazla zamanını çalmasına izin verme bence biraz canın acır ağlarsın ama toparlarsın sonra pişman olur büyük ihtimal çünkü bu tür vakalar çok oluyo duyuyoruz.Bir bakmışsın geri dönmüş ve senin umrunda bile değil neler unutuluyo gururunu çiğnetme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…