sizce nasıl davranayım ...

Valla aranız değilse hiç kabul etmeyin. Evde almıyorsunuz zaten kira neden hem kiraya hem kv de yanında bir eve gidesiniz ki anlaşamıyorsanız? Kararlı olursanız siz kazanırsınız kocanız iki dın dın eder evinizin huzuru olur ama.
son 7 8 aydır kv de pek bişey diyemiyor desede eskisi kadar değil bende bi korku var sanki hersey kötü olacakmış gibi eşimde ortada bişey yokken boşboşuna sorun çıkarıyon diyor

Aylardır ev arıyoruz ama bi türlü bulamadık bundan bi kaç önce kv dem ve eltimin oturdugu apt da 500 e 2+1 güvenlik ve merkezi sistem le 650 tl ye bi daire vardı ama ben kabul etmemiştim .bahaneler üretip eşimde annem aynı apt da da olsak ayrı şehirde de olsak yapacagını yapıyor sense cepimizi ve saglıgınızı düşünecegine hemen yok diyorsun demiş ve küsmüstü bi kaç gün ...ogün den beri düzgün bi ev bulamadık bugün kp derim eşime bizim sitede bir daire boşalacak ev sahibi de hem köylümüz hem de evi temiz 1 2 aya kadar köye dönecekmiş gel o evi tut kaçırma diyor .eşimde güvenlikli ,içinde çocuk parkı ve site içi oldugu için (gece geç geliyor ) gönüllü gibi sizce ben ne yapayım hiç ama hiç istemiyorum eşime desem yine başlayacak daha belli bile degil ,annem i kabul edemedin vs diye ...ne yapayım ben
Sizin şehir değiştirmeniz gerekirken aynı apartmanda yaşamayı mı düşünüyorsunuz hakketen? :KK57:

oraya da üyeyim ama ucuz olan evler uzak bide yol parası ödeyecegiz yani

sizin durumunuz zor, kısmen açmazdasınız gibi görünüyor. Rahatsızlık,ısınma,güvenlik vs... İnatlaşsanız bundan sonraki her durumda eşinizle gerilme ihtimaliniz yüksek. Onun annesi olduğu için alışmış ve kabullenmiş. Sizin de mesafe olmasına rağmen yine müdaheleci olacağına dair şüpheniz yok.
Bir süreliğine eşinizin istediği yeri deneyebilir sonrasında değiştirebilirsiniz. Ancak bu durumda da saygınızı bozmadan ancak net tavırla(yorucu olacaktır mutlaka) belli günlerde kabul edin.Çat kapı gelmesini nasıl engelleyebilirsiniz bunları eşinizle planlayın.3 gün geliyorsa önce 2 güne fiksleyin. Günleri siz belirleyip o daha gelmeden siz davet edin. Söylense de duymayın, bir süre sonra etkisi azalacaktır. 2gün işi düzene oturunca sonrasında haftada bire düşürürsünüz. bence daha önce boyle denemediysenız denemekte fayda var. Bahar geliyor zaten o gelmeden çocuğu götürüp ona bırakırsınız bir kaç saat temizliğinizi yaparsınız. sonrada yaz zaten eve kapanmıyor kimse. Umarım durum düzelir. Sıkmayın canınızı olumsuzluklar da mutluluklar da sonsuza kadar sürmüyor.

ben degil ama kv demler düşünüyor galiba
Ama siz eşinizi sevmenize rağmen kaç tane ailesi yüzünden boşanmanın eşiğine geldiğinize dair konunuz var.

O insanlar düzelmez. Eşinde bunu hala görmüyorsa pess.

Netten falan ev baktınız mı? O semtte, aynı şartlarda ev bulmak imkansız ise, o daireyi 650 Tl'ye veren adam enayi mi? Mutlaka vardır.

Bence git yani, madem bulamadınız başka ev bu seferde basının etini yiyecek senin yüzünden olmadı diye
yer se yesin bence
huzurları olmayıp kaynana yüzünden kavga etmeleri daha mı iyi ?

ben bi yerde oturup mutlu olanı görmedim
ömre zarar bence kaynana
kesinlikle olmaz desin

şimdi bir iki kavga ederler ama hep kavga etmekten iyidir
şükür eder sonra bence haline

Ama siz eşinizi sevmenize rağmen kaç tane ailesi yüzünden boşanmanın eşiğine geldiğinize dair konunuz var.

O insanlar düzelmez. Eşinde bunu hala görmüyorsa pess.

Netten falan ev baktınız mı? O semtte, aynı şartlarda ev bulmak imkansız ise, o daireyi 650 Tl'ye veren adam enayi mi? Mutlaka vardır.
eşim görüyor defalarca konuştu ailesiyle hemde defalarca ama azda olsa düzelseler de yine aynı eşimde çıkmazda gibi internetten o semtten baktık hep 700 ve üzeri fiyatlar malesef bu adam aynı köylüyüz diye 650 ye razı olmuş

sizin durumunuz zor, kısmen açmazdasınız gibi görünüyor. Rahatsızlık,ısınma,güvenlik vs... İnatlaşsanız bundan sonraki her durumda eşinizle gerilme ihtimaliniz yüksek. Onun annesi olduğu için alışmış ve kabullenmiş. Sizin de mesafe olmasına rağmen yine müdaheleci olacağına dair şüpheniz yok.
Bir süreliğine eşinizin istediği yeri deneyebilir sonrasında değiştirebilirsiniz. Ancak bu durumda da saygınızı bozmadan ancak net tavırla(yorucu olacaktır mutlaka) belli günlerde kabul edin.Çat kapı gelmesini nasıl engelleyebilirsiniz bunları eşinizle planlayın.3 gün geliyorsa önce 2 güne fiksleyin. Günleri siz belirleyip o daha gelmeden siz davet edin. Söylense de duymayın, bir süre sonra etkisi azalacaktır. 2gün işi düzene oturunca sonrasında haftada bire düşürürsünüz. bence daha önce boyle denemediysenız denemekte fayda var. Bahar geliyor zaten o gelmeden çocuğu götürüp ona bırakırsınız bir kaç saat temizliğinizi yaparsınız. sonrada yaz zaten eve kapanmıyor kimse. Umarım durum düzelir. Sıkmayın canınızı olumsuzluklar da mutluluklar da sonsuza kadar sürmüyor.
Arkadaş ismen hatırladığım, görünce konularını anımsadığım bir üye. Eski konularına göz atmanızı tavsiye ederim.
Yalan dolan, entrika çok tuhaf bir aile. Her daim göz önünde olurlarsa iyice psikolojisi bozulacaktır.
Eşinin bunu görmemesi üzücü, 200-300 tl fazla kira vermemek için alınacak bir risk değil.

yer se yesin bence

ömre zarar bence kaynana
kesinlikle olmaz desin

eşimin tarafında ki gelinler hep evin içindeler biri 7 digerleri 5 sene oturduktan sonra ayırdılar evlerini eşim onlar kadar sabretmiyorsun evet annemin çenesi durmuyor ama cani mi bu kadın diyor

eşim görüyor defalarca konuştu ailesiyle hemde defalarca ama azda olsa düzelseler de yine aynı eşimde çıkmazda gibi internetten o semtten baktık hep 700 ve üzeri fiyatlar malesef bu adam aynı köylüyüz diye 650 ye razı olmuş
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bilemiyorum maddi olarak ne kadar zor durumdasınız tabii.

Arkadaş ismen hatırladığım, görünce konularını anımsadığım bir üye. Eski konularına göz atmanızı tavsiye ederim.
Yalan dolan, entrika çok tuhaf bir aile. Her daim göz önünde olurlarsa iyice psikolojisi bozulacaktır.
Eşinin bunu görmemesi üzücü, 200-300 tl fazla kira vermemek için alınacak bir risk değil.
eşim çaresizim diyor nşuanda borç gırtlakta en azından uygun bi ev bulmuşken kaçırmayalım diyor

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bilemiyorum maddi olarak ne kadar zor durumdasınız tabii.
4000 tl lik icra borcumuz var ve taksitler kira faturalar ve ev in ihtiyacı var ve eşim 1600 tl alıyor eşim bu kötü eve doğal+kira 750 800 ödeyecegimize oraya öderiz diyor yalıtımlı merkezi sistemli en fazla 300 geliyormuş diyor bu evde tek odayı ısıtamıyoruz orda tüm odalar ı yanacak diyor

yer se yesin bence

ömre zarar bence kaynana
kesinlikle olmaz desin

eşimde zaten şuanda da huzurumuz yok annemden ötürü hiç olmazsa sıcacık evde otururuz diyor bu eve mastraf etmekten bıktım diyor geçen ay 350 tlye kombi tamiri ve lavabonun aparatını tamir ettirdik

Bana eşinin gerekçeleri mantıklı ve makul geldi,ha nedir madem farkında sınır koyacak,keza sen sınır koyacaksın,huzur bozmak isteyen yurtdışında da olsan bozar,gelir aylarca kalır mesela

huzurunuz daha önemli derim
evet ev güvenlikli falan olabilir ama kv.niz ile sürekli didişecekseniz eşiniz birkaç günlük surat asıklığını çekebilirsiniz bence
biz ev almaya karar verdikten 2 yıl donra ev aldık
kv.niz sürekli gel git yapacaksa her geldiğinde huzurunuz bozulacaksa gitme derim...
ama arada bir gelip bozacaksa onu uzaktaykende yapar

Bana eşinin gerekçeleri mantıklı ve makul geldi,ha nedir madem farkında sınır koyacak,keza sen sınır koyacaksın,huzur bozmak isteyen yurtdışında da olsan bozar,gelir aylarca kalır mesela
eşimde senin dediğin gibi diyor

eşimin tarafında ki gelinler hep evin içindeler biri 7 digerleri 5 sene oturduktan sonra ayırdılar evlerini eşim onlar kadar sabretmiyorsun evet annemin çenesi durmuyor ama cani mi bu kadın diyor
eltileriniz beraber yaşadı diye siz de aynı şeyleri yaşamak zorunda değilsiniz
canilik illaki adam öldürmekle olmaz
kaynanalar bildiğin resmen kan içici
size huzur vermeyerek sinir hastası ederek de cani olunur

ya bu kadar sıcak eve meraklıysa baska yerden bulsun illaki sıcacık evler hep orda mı ?
bakın aklın yolu birmiş madem kaynananız cok iyiydi de niye biri 7 sene diğeri 5 sene oturup kaçmış yanından ?
çok iyiydi madem iyi olanın yanından ayrılmazdı eltileriniz . simdi de baş yakma sırası sizde miymiş ?

valla bu zamanda adama gülerler ayrı yaşarken kaynananın yanına gidene
resmen ateşe atmak

daha kira ne kadar onu bile bilmiyor bu ısrar niye ?
tamam eviniz kötü olabilir boş yere yapmayın tabi masraf ama sanki başka çare yokmuş gibi de acıklandırmasın olayı ya
daha güzel bir eve çıkın tabi ama başka yerden gözünüzü seveyim yapmayın

ben sizin yerinizde olsam bi arkadas yazmıs sokak sokak cıkar vallahi ev ararım
gitmeyin yazık vallahi yazık

kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz
hiç yakın olmakla uzak olmak bir mi ?

gene de ne kadar karışsa yakın olmak kadar huzur bozamıyorlar
huzur bozan için yakın da bir uzak da bir demeyin kesinlikle öle degil

kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz
hiç yakın olmakla uzak olmak bir mi ?

gene de ne kadar karışsa yakın olmak kadar huzur bozamıyorlar
huzur bozan için yakın da bir uzak da bir demeyin kesinlikle öle degil

Sana göre yanlış olabilir bende kendi gördüğüme tecrübeme göre yorum yazıyorum, evet uzak diye gelmişken 2 ay kalalım diyen gördüm, Almanyadan uzana uzana skype açın resim atın arayın kavga mı ettiniz şu bu diye kafa diden gördüm, daha iyisi varsa gitsinler elbette ama yoksa, ki konu sahibi dedi bulamadık diye,mecbur bi yere yerlesecekler, uzaklık yakınlık mesele değil eş sınır cizmedikten sonra

eltileriniz beraber yaşadı diye siz de aynı şeyleri yaşamak zorunda değilsiniz
canilik illaki adam öldürmekle olmaz
kaynanalar bildiğin resmen kan içici
size huzur vermeyerek sinir hastası ederek de cani olunur

ya bu kadar sıcak eve meraklıysa baska yerden bulsun illaki sıcacık evler hep orda mı ?
bakın aklın yolu birmiş madem kaynananız cok iyiydi de niye biri 7 sene diğeri 5 sene oturup kaçmış yanından ?
çok iyiydi madem iyi olanın yanından ayrılmazdı eltileriniz . simdi de baş yakma sırası sizde miymiş ?

valla bu zamanda adama gülerler ayrı yaşarken kaynananın yanına gidene
resmen ateşe atmak

daha kira ne kadar onu bile bilmiyor bu ısrar niye ?
tamam eviniz kötü olabilir boş yere yapmayın tabi masraf ama sanki başka çare yokmuş gibi de acıklandırmasın olayı ya
daha güzel bir eve çıkın tabi ama başka yerden gözünüzü seveyim yapmayın

ben sizin yerinizde olsam bi arkadas yazmıs sokak sokak cıkar vallahi ev ararım
gitmeyin yazık vallahi yazık
eltilerim degil ki yani eşimin akrabalarında genelde ayrı oturan yok inanın arıyoruz ama evler çok pahalı

Back
X