kabul etmedim ve küstük şuan
Küserse küssün mecbur barışacak :) Hergün evinize müdehale edilse sinirlerin daha çok yıpranırdı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul etmedim ve küstük şuan
evimize 2 kere hırsız girdigüvenliği olmayan dairelere de hergün kötü insanlar dadanıp, hırsız girmiyor. Ayda yılda 1 sefer olacak ya da olmayacak bir ihtimal yüzünden, hergün kv sıkıntısı çekmeyin bence.
haklısınKüserse küssün mecbur barışacak :) Hergün evinize müdehale edilse sinirlerin daha çok yıpranırdı :)
Geçecek o da geçecek.Hastalıklarımızın %90 sebebi mutsuzluk,huzursuzluk,canından kıymetli ise kabul et barış.kabul etmedim ve küstük şuan
eşin haklı. sen zaten kv ile eltiyle bir şekilde bir araya geliyorsun. kurtuluşun yok. onlara yakın taşınınca ya ailece kafayı yersiniz ya da resti çekip hiçbirini eve almazsınız. gerçi karı koca olarak sizi öyle ezip sindirmişler ki evinizi bile onlar olmadan bulamıyorsunuz. her zaman onlara muhtaç ya da mecbur kalıyorsunuz. size üzülüyorum.Bende öyle diyorum ama eşim senin romatizman ve astım ın var çocugun bronşiti var ev ferah sıcak ve temiz benim mesaim belirsiz güvenliği var içinde parkı var çocuk en azından oyun oynar pazar market dibinde diyor .Ben de huzursuz olacagız degmez diyince anbem oldukca zaten huzur bulamayacagız banada acı diyor şu kötü eve 450 kira veriyorum 300 350 dogalgaz ödedim 300 e kombi yaptırdım diyor
eşimle bi ev bulduk dün ama aidat la beraber 850 tleşin haklı. sen zaten kv ile eltiyle bir şekilde bir araya geliyorsun. kurtuluşun yok. onlara yakın taşınınca ya ailece kafayı yersiniz ya da resti çekip hiçbirini eve almazsınız. gerçi karı koca olarak sizi öyle ezip sindirmişler ki evinizi bile onlar olmadan bulamıyorsunuz. her zaman onlara muhtaç ya da mecbur kalıyorsunuz. size üzülüyorum.
şu an eşinle huzurluysan biraz daha sabredin inşallah gönlünüzce bulursunuz. evin özellikleri iyi ama sen iyi olacak mısın oraya taşınınca? diken üstünde oturmayacaksan, kv eltiyi umursamayacaksan taşın tabi.buldugumuz uygun fiyatlı evler işyerine uzak yol parası vs 650 tlye patlıyor işe yakın olan güvenliksiz eski bina falan da 500 tl 550 tl iyi güvenlikli evlerde 650 -900 arası aidatsız
1 2 ay sonra boşalacakmış ev dahaBence taşınma. İllaki tasinacaksan biraz uzağa taşın. Bu aile ile dipdibe yapamazsın. Eşine kış günü taşınmayalim yaza kadar bekleyelim de,o süreçte araştırmaya devam et derim. Gerçekten de kış günu çocukla taşınmak zor olur haymeana
Arkadaş ismen hatırladığım, görünce konularını anımsadığım bir üye. Eski konularına göz atmanızı tavsiye ederim.
Yalan dolan, entrika çok tuhaf bir aile. Her daim göz önünde olurlarsa iyice psikolojisi bozulacaktır.
Eşinin bunu görmemesi üzücü, 200-300 tl fazla kira vermemek için alınacak bir risk değil.
Eski konularinizdan biliyorum olayinjzj en azından taşınmaya ikna etmissiniz havalar az isinsin bahar gibi taşınalım biraz daha bakalım deyin bence başka yolu yok inandirmaninAylardır ev arıyoruz ama bi türlü bulamadık bundan bi kaç önce kv dem ve eltimin oturdugu apt da 500 e 2+1 güvenlik ve merkezi sistem le 650 tl ye bi daire vardı ama ben kabul etmemiştim .bahaneler üretip eşimde annem aynı apt da da olsak ayrı şehirde de olsak yapacagını yapıyor sense cepimizi ve saglıgınızı düşünecegine hemen yok diyorsun demiş ve küsmüstü bi kaç gün ...ogün den beri düzgün bi ev bulamadık bugün kp derim eşime bizim sitede bir daire boşalacak ev sahibi de hem köylümüz hem de evi temiz 1 2 aya kadar köye dönecekmiş gel o evi tut kaçırma diyor .eşimde güvenlikli ,içinde çocuk parkı ve site içi oldugu için (gece geç geliyor ) gönüllü gibi sizce ben ne yapayım hiç ama hiç istemiyorum eşime desem yine başlayacak daha belli bile degil ,annem i kabul edemedin vs diye ...ne yapayım ben
Ses etme sende alttan alttan işle eşini ev bakmaya devam et illa ki bulursun uzakta sonra uydurursun bi arkadaş söyledi surda daha uygun güzel vs ev var deyip güzellikle ikna edersin ailesini mana etmeden sun sebeplerini ailesini söylersen zitlasir biraz unutsun ev işini bulunca söyle benceKabul etmedim ama ben kaçtıkça sanki daha da yaklaşıyoruz bu defa da kv deye 10 dk uzaklıkta başka bi sitede 3+1 kombili bi ev bulunmuş zemin kat kışın aidat kombi kira 900 e varıyor muş ben tamam dedim uzak en azından 10 dk da olsa ama eşim de benim ailem kv degil de altı bodrum yine soguk olur vs dediler bugünde eltimin alt katı 4 ay sonra boşalscakmış ev sahibi 500 e verecek uzaktan akraba oluyor kp dere aidat merkezi sistem 950 tl ye varıyor kışın arakat tüm odaları güneş alıyor ve balkonları kapatılmış eşim tamam nasipse olur dedi istemem desem sorun çıkacak çünkü bahane bulunacak bişeyi yok evin annemle kızkardeşims biraz sabret bu zamanda ev bulmak çok zor hele hesaplısını kapı kapattın mı hepsi dışarda kalır vs dediler