Sizce Nasıl davranmalıyım ,yarın kv ye gitmeli miyim :((

Haklısın Can'ım ben üzüldüm zaten bugün de aradı beni kv.ama şimdi de eşimi ikna edemiyorum aradım gidelim mi akşam kadın çok üzülmüş dedim.kızdı telefonu suratıma kapattı.üsteleme kapattık o konuyu dün dedi.

Eşimi gitmek için ikna etmeli miyim yoksa hiç üstüne düşmemeli miyim bilemedim

İyi niyet mi???

Kayınvalidenize üzüldüm, iki gelin bir olmuşsunuz çekiştiriyorsunuz gibi geldi bana..

Kusura bakmayın lütfen ama sizde pek masum değilsiniz. Yemeğe bekliyoruz demişler yemek yedik gittik vs diyorsunuz. Hem kendi keyfinize göre hareket ediyor hem de nizami Bi şekilde karşılama bekliyorsunuz. Görümcem dursaymış evde demeler fln. Sizi beklemeye mecbur mu? Anahtarda bırakmışlar işte. Siz o evin gelinisiniz kırk kat yabancısı yada protokol konuğu değilsiniz. Tekrarlıyorum lütfen kusura bakmayın

Bende kapida kalsam çok fena kızardım hem cagiriyorlar hem kapıda birakiyorlar ve haber vermiyorlar diye ama anahtar vardıysa bu kadarda problem etmez geçerdim içeri bu kadar büyük olaya gerek yok.
Ayrica millet yemege bekliyor sizse gec kalcaz diyip evde yemek yiyorsunuz.

Torunlarına çok meraklılarsa onlar gelsin, sen niye düzen değiştirip gidiyorsun? . Çocuk babannesine alışacak diye kendi evinden niye uzaklaşıyor anlamadım.
Konuya gelirsek olan olmuş sen de baya uzatmışsın. Görümcen kötü niyetli bile olsa kayınvaliden özrünü dilemiş. Koca kadın yalvarmış karşında. Bence kırgınlığa lüzum yok. Yine gitmen taraftarı değilim onlar gelsin.

Kkoskoca kadim gelmis aglamis. Daha neyin siniri? Tamam iyi niyetlisiniz ama koca kadinin aglamasini gordukten sonra hala gitmeliyim gitmek istemiyorum demende bir iyi niyet yok. Esinin yerine kendini koy? Benim annem nekadar haksiz olursa olsun. Iki dunya bir araya gelse benim yuzumden aglatmam.
Senin annen hata yapip gelip aglamis olsa esin hala ayni tavirda olsa. Kadin agladi özür diledi daha ne yapsin? Demezmisin?

Esin zaten basta vermesi gereken tavri vermis. Ne yapsın annesi... sonsuza kadar hayatindanmi çıkarsin?
Evet haksiz davranmislar ama ayaginiza kadar gelmis aglamis kadin.

Bunu size mi dedi? Ne alaka? Gitsin kv' ye sorsun. Kv' yi üzmeyin bence.

KV agliyip ısrar ediyo ve siz inatla söylenip kocaniz ikna olduğu halde gitmeyelim diyosunuz... Aşırı iyi niyetine oluyo hep bunlar

Birbirinizi gaza getirmişsiniz eşinle.Ortada bir sorun olmadığını,koca kadının ayağınıza kadar geldiğini,sonuçta kaşısındaki insanın annesi olduğunu uzatmaması gerektiğini söylemelisin eşine.
Şunu da unutma,bugün annesi olan insana ufacık bir olayda kin besleyen küsen çocuk ruhlu insan,yarın sana başka bir olayda daha beterini yapar.

Belli ki kayınvalide gelinlerine kıyamayan biri. Diğer gelin kapısına gelince gidelim diye nasılsa gelen yabancı değil hemde eşimde evde (kp) gider geliriz diye düşünmüş erkekler pek ince düşünmediği için adamda anahtarı bırakıp camiiye gitmiş. Üstelik siz yemeğe beklendiğiniz halde yemeği evde yiyip gidiyorsunuz . Koskoca kadın ayağınıza gelip özür diliyor üstelik ağlayarak siz daha eşinizi dolduruşa getirip gitmem diyorsunuz birde çok mu iyi niyetliyim diyorsunuz . Rabbim sizin kadar iyi niyetli bir gelin vermesin inş bana. Olan yazık o kadıncağıza oluyor. Ayrıca normalde hic yazmam ama yazınız baştan sona kelime hatası dolu 1-2 olsa neyse . İnsam ne ya ?aseletsşxlik ,elmas şet inanın göze batıyor bu kadar çok olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…