- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
-
Haklısın Can'ım ben üzüldüm zaten bugün de aradı beni kv.ama şimdi de eşimi ikna edemiyorum aradım gidelim mi akşam kadın çok üzülmüş dedim.kızdı telefonu suratıma kapattı.üsteleme kapattık o konuyu dün dedi.Ortada hiç bir şey yok.Burda tek iyi niyetli kayınvalideni görüyorum kadın bir de kalkmış gelmiş özür dilemiş.Nolmuş yani avm ye gittilerse.Planlanmamış bir durum olmuş.Kayınpederin de camiye gitmiş anahtarı bırakmış.Cep telefonları var.Aramışsınız öğrenmişsiniz.Onlar sizi yemeğe çağırmış işim var hazrılanamam demişsin.Zaten kalacakmışsın.Sen kendi işine gücüne göre hareket ediyorsun da,onlar bi iş için dışarı çıkınca mı sorun oluyor.O evin insanısınız.Kocan evladı.Uzak yoldan gelmiş yabancı misafir olsanız anlarım.Eltiya kızgınlığından arada yaşlı insanlara tavır alıyorsun.Bi de şu nasıl bir zihniyettir,eltimin inadı için onlarla daha mı samimi olayım ne demek.Samimi içten olmak istiyorsan bunu içinden geldiğince gönülden yap.Eltiyle yarış yapmak için inat için değil.Hayatta eltiden daha büyük sorunlar var.
Neden gitmek istendiğine bağlı eşinin ? Çok söylendiysen senin ağzına laf vermemek için gitmezEşimi gitmek için ikna etmeli miyim yoksa hiç üstüne düşmemeli miyim bilemedim
E dün eşin demişti annesine yarın geliriz diye. Öyle yazmıştınEşimi gitmek için ikna etmeli miyim yoksa hiç üstüne düşmemeli miyim bilemedim
E dün eşin demişti annesine yarın geliriz diye. Öyle yazmıştın[/QUOTEşimdi de konuştuk yok diyo kapattık o konuyu .
Eşimi gitmek için ikna etmeli miyim yoksa hiç üstüne düşmemeli miyim bilemedim
Bunu size mi dedi? Ne alaka? Gitsin kv' ye sorsun. Kv' yi üzmeyin bence.Ben nefret ederim Bu takı altın konularını etmeye eden eltim Can'ım benim.eğer taksaydım bana normal set takıldı ona ise Elmas şet .takılsaydım kendime de aldırırdım aseletsşxlik onların yaptığı ve hala bana kalkıp bunun lafını etmesi sana daha çok takıldı demesi ne kadar doğru sizce
Birbirinizi gaza getirmişsiniz eşinle.Ortada bir sorun olmadığını,koca kadının ayağınıza kadar geldiğini,sonuçta kaşısındaki insanın annesi olduğunu uzatmaması gerektiğini söylemelisin eşine.Haklısın Can'ım ben üzüldüm zaten bugün de aradı beni kv.ama şimdi de eşimi ikna edemiyorum aradım gidelim mi akşam kadın çok üzülmüş dedim.kızdı telefonu suratıma kapattı.üsteleme kapattık o konuyu dün dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?