Sizce nasil davranmsliyim

Benim aklima o yardimcilar hic evlerine gidip gelmiyolar mi, toplu tasima kullanmiyolar mi.sorusu geldi, o da corona riski ve evde agir hasta var.

Ya bu korona zamanı ne hamileliği ne birbirinizin evinde kalmalar falan... puffff bi bitin artık.

Benim aklima o yardimcilar hic evlerine gidip gelmiyolar mi, toplu tasima kullanmiyolar mi.sorusu geldi, o da corona riski ve evde agir hasta var.
Bu konuda abim8n evi çok müsait demistim. Onların kalacakları kendi odaları var 2 tane. Dışarıdan da çok fazla insan gelip gitmiyor.

+1

Bizde de vardi yatili yardimci ve haftada 1 gün izni vardi. Abinde kalanlar hic cikmiyosa bilemiycem.
Konuyu getirdiginiz noktaya bakın, tabi ki hafta bir izin kullanıyorlar. Odalarında dinlenerek geçiriyorlar. Bu süreçte tabi ki çalıştıklarının kat ve kat fazlasını alıyorlar.

Konuyu getirdiginiz noktaya bakın, tabi ki hafta bir izin kullanıyorlar. Odalarında dinlenerek geçiriyorlar. Bu süreçte tabi ki çalıştıklarının kat ve kat fazlasını alıyorlar.
Anladim sizde ki yardimcilar izin gunlerinde evden asla disari cikmiyolar.

Teseķurler birazdan olsun anlayan çıktı. kuzenlerin gelmesine niye taktigima gelirsek, biz burada hastalıkla sağlıkla uğraşırken milletin gezmeye gelecez, oralari gormek istiyordum, yilbasinida beraber olalim demes. Ve tabi ki bu pandemi sürecinde sırf keyf için milletin gelmesi gezmesi. yılbaşından sonra benim doktor kontrolüm var eşim götürüyor beni. Bizide 15 günde bir ziyaret ediyor, hastalık taşırsa diye dusunuyorum.

Milletin biz gezmeye gelecez demesi sinirimi bozdu. Yılbaşını hep beraber olalım demesi sinirimi bozdu. Koronada yine etkisi var bunlarda.
Gelip ne yapacaklar ki... sanki sabaha kadar partileyecekler mi... yeyip içip otururlar evde en fazla. Zaten eskisi gibi gezip tozamamak psikolojimizi bozdu, bırakın iki güzel gün geçirsinler. Eşin arkalarından bir süpürge açar bitti gitti

Kuzenlere kızmakta haklı bulamadım sizi.
Ateş düştüğü yeri yakıyor çünkü.
Sizin babanıza sizin kadar üzülmelerini, kuzenimizin karısının babası hastaymış biz de oturup dertlenelim demelerini beklemek;
nasıl desem? Yüksek bir beklenti.

Bu hepimiz için geçerli.
Hastalık ve ölüm bize ne kadar yakın insanları etkiliyorsa üzüntümüz-acımız o kadar fazla.
Eltimin annesi yoğun bakımda, üzüldüm, aradım, geçmiş olsun dedim ama o kadar.
Sürekli bunu düşünmüyorum.
Önümüzdeki hafta sonu arabaya atlayıp aylardır görmediğim anne-babamı görmeye mi gitsem şehir dışına? Diye düşünüyorum.
Çünkü benim ailem de onlar.
Babanıza çok geçmiş olsun ama abinizin evinde cümbür cemaat kalmanızı da doğru bulmuyorum ben.

kadının babası kanser ve abisi hep birlikte kalalım diye kendisi ısrar etmiş, her anı son anı gibi yaşıyordur adam ve çocukları, gerçekten 3 yardımcıya mı takıldınız bu konuda. zor durumda olan bir insana laf sokmak ne kazandırıyor ki.

Sagolun sizin yorumunuz iyi geldi. Takmamaya calisiyorum artik. Esim ne kadar dikkat etsede kuzenler biraz sorumsuz, dikkat edeceklerini sanmıyorum. Biri eğlenceye, alkole duskun. Bizim kaldigimiz yerde normalde gezilecek cok yer var. birazda kayınpeder yuzunden oldu sanirim, etrafta virus varken cikmaz gezme dedik biz ona surekli canim sikiliyor diyordu, surekli paylasim yapiyor fotograf yolluyordu. Kuzenlerede sizde gelin demiş olabilir.

Allah yardınız olsun çok zor bir surec ancak geçiren anlar tup bebek tedavisini. Ne zaman kafanız rahat olursa o zaman kendiliğinden gelişiyor zaten. Psikolojikmen yiprandigimi yoruldugumu hissettigi anda ben ara verdim.

Dedigim gibi kayınvalidemler düşük riskim olduğu için bana bakmaya geldiler. Benim Abimler de kalmamda yine babamın son zamanlarını yaşaması, ve abimlerin evi müsait olduğu için

peki siz abinize geçince kayınvalideler sizde kalmaya neden devam etti. Bi de sizin için gelmişler garip.

1 i temizlik 1 i yemek 1 i çocuk bakımı desek. Gerçekten evdeki kişi sayısı arttıkça temizlik 1 er tane daha eklemek gerekir tabi

Ben de bişey sormak istiyorum. Abiniz yengenizle, anneniz babanızla, eşiniz neden sizinle beraber abinizde kalmıyo ? Ayrı olmanız, şu durumda çok saçma olmuş. Madem abinizde kalmaktan başka yol bulamadınız, düşük riskiniz varken ve babanızın son günleriyken eşiniz neden sizin yanınızda değil de evde annesiyle beraber? Bence kuzenlerin gelip gitmesinden ziyade bunu dert edinin kendinize.
Ha bi de yengeniz durumdan rahatsız olsa bile sizi kovacak değilya. Bence o da sesini çıkaramıyo. Yoksa kim 2 ay bu durumu kabul etsin ki

Onu bunu bilmem de abinizin eşine yazık. 2 aydın rahat yüzü görmemiştir evde. Sebebi her ne olursa olsun iki ay başkasının evinde de kalınmaz yani. Şu karmaşık yaşam yumağında en normal şey kuzenler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…