- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Zaten baş başa baya bi oturduk. Sonra da arkadaşlarımız geldi yani ilk kez oturan insanlar olmadığımız için. Ben ektim evet ama sonra oturduk ve mecbur kaldımAma simdi sizin yaptığınız ayıp. Bulusma sözü verip ekmissiniz. İkincisi arabasina niye binmiyorsunuz ki sonucta tanımadığınız biri değil biraz sapık muamelesi yapmışsınız. Üçüncüsü ilk defa basbasa bulusacaksiniz arkadas grubuyla oturmak doğru değil. Allahın hakkı üctür daha ne desin yani
Ben de binmemek için ektim zatenIlk günden arabasına binilmez
Kafa dağıtmak lazım her an korkuyla yaşanmazBenim aklım hâlâ Elazig'da.
Insanlar canı ile uğraşırken şu an bu konu ne bileyim.
Neyse ya
Korku değil de duyarlılık diyelimKafa dağıtmak lazım her an korkuyla yaşanmaz
O halde neden Kadinlar kulubundesiniz suan? Yani insanlara laf sokmasak olmuyor.Benim aklım hâlâ Elazig'da.
Neyse ya
O halde neden Kadinlar kulubundesiniz suan? Yani insanlara laf sokmasak olmuyor.
Neyse.. Allah yardimcilari olsun cok zor.
Bu konuyu neden okudun O zaman.ilgilenmiyosan es gec.bir zorunluluğun yokDepremle ilgili başlıkları okumak için girdim.eger fark ettiyseniz şu an ilgili topikler aktif.
Ayrıca kimsenin laf soktuğu da yok internete neden girdiniz de demedim.oturup böyle bi konu açılması tuhafıma gitti sakin olun
Yahu sanane konu sahibinin avukatı misin sen de beni es geç .illâ bi satasacaksiniz baskasina git kocanla kaynananla kavga etBu konuyu neden okudun O zaman.ilgilenmiyosan es gec.bir zorunluluğun yok
Başta sen laf atmaya yer aradin sanki tek duyarlı sensinYahu sanane konu sahibinin avukatı misin sen de beni es geç .illâ bi satasacaksiniz baskasina git kocanla kaynananla kavga et
Benim aklım hâlâ Elazig'da.
Neyse ya
Sanane kardeşim istediğimizi yazamıyor muyuz?seni neden bu kadar ilgilendirdi?Başta sen laf atmaya yer aradin sanki tek duyarlı sensin
İkinci buluşmayı doğal olarak ben teklif ettim. İlla buluşma teklifi yapmasına gerek yok ama “nasılsın” bile yazmaması garip geldi.Hayatinizda hep böyle kaçak mi guresirsiniz?
Cocuk sizin geride durmanizi degerlendirmis,kendince bogmak - sıkmak istememis, diledigin zaman yaz demis.
Yine de yaranamamis.
Konusmak istiyorsan yaz iste sabah günaydın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?