Sizce ne olmuş olabilir?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.332
18.898
248
28
Selaam hanımlar. Bir hafta önce arkadaş ortamında tanıştığım kişi beni beğendiğini ve hoşlandığını söyledi. Şuan istanbul da yaşadığım için ve yeni geldiğim için ulaşımda zorlanıyorum. Beni bir yere çağırdı fakat saat çok erkendi ben de ekmek durumunda kaldım evden çıktım ettim gittim derken saat 2 falan olacaktı. Arabasına da binmek istemedim. Neyse daha sonra tekrar görüştük ben çağırdım oturduk falan. Sonra arkadaşlarımız geldi onlarla oturduk. Bana dedi ki konuşmak istersen yaz. Ben de yazmadım. Çünkü saçma geldi o da yazabilir en azından nasılsın demek zor olmamalı,kendisi de yazmadı. Ne düşünmeliyim bu durumda?

Ama simdi sizin yaptığınız ayıp. Bulusma sözü verip ekmissiniz. İkincisi arabasina niye binmiyorsunuz ki sonucta tanımadığınız biri değil biraz sapık muamelesi yapmışsınız. Üçüncüsü ilk defa basbasa bulusacaksiniz arkadas grubuyla oturmak doğru değil. Allahın hakkı üctür daha ne desin yani

Zaten baş başa baya bi oturduk. Sonra da arkadaşlarımız geldi yani ilk kez oturan insanlar olmadığımız için. Ben ektim evet ama sonra oturduk ve mecbur kaldım

O halde neden Kadinlar kulubundesiniz suan? Yani insanlara laf sokmasak olmuyor.
Neyse.. Allah yardimcilari olsun cok zor.

Depremle ilgili başlıkları okumak için girdim.eger fark ettiyseniz şu an ilgili topikler aktif.
Ayrıca kimsenin laf soktuğu da yok internete neden girdiniz de demedim.oturup böyle bi konu açılması tuhafıma gitti sakin olun

Bu konuyu neden okudun O zaman.ilgilenmiyosan es gec.bir zorunluluğun yok

Bu konuyu neden okudun O zaman.ilgilenmiyosan es gec.bir zorunluluğun yok
Yahu sanane konu sahibinin avukatı misin sen de beni es geç .illâ bi satasacaksiniz baskasina git kocanla kaynananla kavga et

Benim aklım hâlâ Elazig'da.
Insanlar canı ile uğraşırken şu an bu konu ne bileyim.
Neyse ya

Sizi twittera alalım, ordan geliyorum akıyor deprem konusundaki twitler. Üzüldüm, bunaldım, sıkıldım çıktım ben, şimdi bu konuya yorum yapacağım.

Cileklivanilinn topu sana atmış artık. Devamı gelsin istiyorsan sen yazdın ben yazdım muhabbetine girme. Ben görüşmek isterim ama kararı sen ver diye alt yazı geçmiş.

Hayatinizda hep böyle kaçak mi guresirsiniz?
Cocuk sizin geride durmanizi degerlendirmis,kendince bogmak - sıkmak istememis, diledigin zaman yaz demis.
Yine de yaranamamis.
Konusmak istiyorsan yaz iste sabah günaydın diye

Hayatinizda hep böyle kaçak mi guresirsiniz?
Cocuk sizin geride durmanizi degerlendirmis,kendince bogmak - sıkmak istememis, diledigin zaman yaz demis.
Yine de yaranamamis.
Konusmak istiyorsan yaz iste sabah günaydın diye
İkinci buluşmayı doğal olarak ben teklif ettim. İlla buluşma teklifi yapmasına gerek yok ama “nasılsın” bile yazmaması garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…