sizce ne yapılmalı

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
şöyle düşünün arkadaşlar en yakınınızın eşi devamlı sizinle uğraşıyor yani zaten ondan uzaktasınız eliniz değmiyor diliniz değmiyor ama işi gücü sizsiniz hiç olayın içinde olmadığınız halde size beddualar yağdırıyo benim gibi olsun yaşadıklarımı yaşasın gibi vs bu yakınınızda çok sevdiğiniz değer verdiğiniz bi insan onun hatrına susarmıydınız cevabını verirmiydiniz...gerçekten büyük bi sıkıntı bende bu yani olanlarla yaşananlarla alakanız yok ve devamlı o insan sizinle uğraşıyor bu ay benimle diğer ay kardeşimle kardeşimin eşiyle ya hasta desen hasta değil deli desen deli değil nasıl kurtulunur bu insandan

aa ne munasebet altdan alıcam kım olursa olsun
etrafımda asla boyle degısık ınsanlar barındırmam ben falsosunu gordugum an benım ıcın bıtmıstır
gorusmeyın olsun bıtsın gorusmek zorunda degılsınız kı

Hiç alakanız yok ama sizinle uğraşıyor üstelik farklı şehirde yaşıyorsunuz.
Çok tuhaf, ne diyor mesela?
Sürekli böyleyse manyaktır ve herkes biliyordur, muhatap olmayın

Anlamadım da bana sıkıntı veren kişilerle görüşmezdim.
Eşi en yakınım da olamazdı zaten...

eşi abiniz ya da kızkardeşiniz olsa da mı görüşmezdiniz değer verdiğiniz bi insan ama gelin görün ki eşi hasta ruhlu hher seferinde azılı bi hayvan gibi etrafa saldırıyor eşi de baş edemiyor boşansa boşanmıyor kalsa insan gibi kalmıyor ya anlatılması inanın çok güç bi insan yaprak dökümündeki gelinleri var ya ona benzetiyorum

hayatımda yok zaten arasa cevap versem bile geçiştirip kapatıyorum ama öyle bişey ki çıkmıyo hayatımızdan saldırıp duruyor hatra gönüle susuyoruz bizde
Susma .
Ne hatrı var arada ?

Birde benden bir tavsıye daaha ..

O laf taşıyanıda hayatından çıkar.

görüşmüyorum duyuyorum söylediklerini
ozaman sıze laf tasıyana sunu demenız gerekıyor
o kısıyle ben gorusmuyorum benım muhattabım degıl bana gelıp gıdıp onun lafını etmeyın dıceksınız ve laf tasıyan sızı dolduran kısıden de uzak durucaksınız
ne maksatla gelıp sıze soyluyorlar nedır yanı
duzgun olan ınsan sıze o lafı soyletmez onun agzına lafı tıkar sıze de yansıtmaz canınız sıkılmasın dıye

mıllete eglence cıkmıs

Hiç alakanız yok ama sizinle uğraşıyor üstelik farklı şehirde yaşıyorsunuz.
Çok tuhaf, ne diyor mesela?
Sürekli böyleyse manyaktır ve herkes biliyordur, muhatap olmayın

evet herkes biliyor durduk yere iftira atabilecek bi tip insanlar tanıdıktan sonra uzaklaşıyorlar zaten ama sen ne kadar atarsan at hayatına müdahale ediyor çok değişik muhattap olmuyorsun konuşmuyorsun ama işi gücü seninle

Görüşmezdim tabii...
Eşi halinden memnunsa bana ne?
Kardeş de olsa bir yere kadar.

cevabı toplu yazayım aslında laf taşıma yok aradığın insanı çok basit bi sebepten dolayı felç geçirecek duruma getiriyor bu insan ne oldu hayırdır deyince sakın o insanla görüşme böyle böyle sana da zararı dokunur diyen kişi laf taşıma yok aslında zaten o insan hayatımda olmaz sokmam ama inanın eşi çok değerli sırf onun hatrına susuyorum yoksa ağzının payını çok iyi veririm düşünün ki rahatlıkla ifitira atıp şöyle bi iftira iftira da o çocuğun babası kocası değil diyebilen yani böyle bir sürü laf sinek küçük ama mide bulandırıyo

O zaman susmaya devam edin arkadaşım.
Herkesin çizgileri farklı.

Siz görüncesiniz galiba.
Eşini bu şekilde pervasızca konuşturan kardeşin zerre kadar hatrı olmazdı bende. Niye susturmuyor karısını?

şöyle bi iftira iftira da o çocuğun babası kocası değil diyebilen yani böyle bir sürü laf sinek küçük ama mide bulandırıyo
Arkadaşım yalnız bu sinek falan değil basbayağı öküz gibi bi iftira!Benim değer verdiğim insan hala bana bunu diyen bi insanla evliyse o insan bana değer vermiyo demektir. Bana değer vermeyen babam da olsa cehenneme kadar yolu var! Asla hayatımın hiçbiyerinde her ikisi de olamaz ASLA!

esi cekmeyi kabullendi diye siz de kabullenmek zorunda değilsiniz, babamın oğlu olsa o dk silerim. herkes ayagini denk alacak, hepimiz kere geliyoruz dünyaya

Bu kişi gelininiz sanırım. Ya psikolojik sorunları var yada geçmişte yaşadıklarınız varsa bu yüzden size sardı sanırım. Sorunu çözmesi gerek kişi kardeşiniz. Ben olsam o yok gibi davranırdım. Böylesiyle uğraşıp canımı sıkamam. Konuşsun dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…