- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
Anlamadım da bana sıkıntı veren kişilerle görüşmezdim.
Eşi en yakınım da olamazdı zaten...
aa ne munasebet altdan alıcam kım olursa olsun
etrafımda asla boyle degısık ınsanlar barındırmam ben falsosunu gordugum an benım ıcın bıtmıstır
gorusmeyın olsun bıtsın gorusmek zorunda degılsınız kı
Çok tuhaf
Görüşmeyın olsun bitsin ..
Sizi mutsuz eden kişileri hayatınızdan çıkarın
Susma .hayatımda yok zaten arasa cevap versem bile geçiştirip kapatıyorum ama öyle bişey ki çıkmıyo hayatımızdan saldırıp duruyor hatra gönüle susuyoruz bizde
ozaman sıze laf tasıyana sunu demenız gerekıyorgörüşmüyorum duyuyorum söylediklerini
Hiç alakanız yok ama sizinle uğraşıyor üstelik farklı şehirde yaşıyorsunuz.
Çok tuhaf, ne diyor mesela?
Sürekli böyleyse manyaktır ve herkes biliyordur, muhatap olmayın
aynenSusma .
Ne hatrı var arada ?
Birde benden bir tavsıye daaha ..
O laf taşıyanıda hayatından çıkar.
Görüşmezdim tabii...eşi abiniz ya da kızkardeşiniz olsa da mı görüşmezdiniz değer verdiğiniz bi insan ama gelin görün ki eşi hasta ruhlu hher seferinde azılı bi hayvan gibi etrafa saldırıyor eşi de baş edemiyor boşansa boşanmıyor kalsa insan gibi kalmıyor ya anlatılması inanın çok güç bi insan yaprak dökümündeki gelinleri var ya ona benzetiyorum
O zaman susmaya devam edin arkadaşım.cevabı toplu yazayım aslında laf taşıma yok aradığın insanı çok basit bi sebepten dolayı felç geçirecek duruma getiriyor bu insan ne oldu hayırdır deyince sakın o insanla görüşme böyle böyle sana da zararı dokunur diyen kişi laf taşıma yok aslında zaten o insan hayatımda olmaz sokmam ama inanın eşi çok değerli sırf onun hatrına susuyorum yoksa ağzının payını çok iyi veririm düşünün ki rahatlıkla ifitira atıp şöyle bi iftira iftira da o çocuğun babası kocası değil diyebilen yani böyle bir sürü laf sinek küçük ama mide bulandırıyo
Siz görüncesiniz galiba.cevabı toplu yazayım aslında laf taşıma yok aradığın insanı çok basit bi sebepten dolayı felç geçirecek duruma getiriyor bu insan ne oldu hayırdır deyince sakın o insanla görüşme böyle böyle sana da zararı dokunur diyen kişi laf taşıma yok aslında zaten o insan hayatımda olmaz sokmam ama inanın eşi çok değerli sırf onun hatrına susuyorum yoksa ağzının payını çok iyi veririm düşünün ki rahatlıkla ifitira atıp şöyle bi iftira iftira da o çocuğun babası kocası değil diyebilen yani böyle bir sürü laf sinek küçük ama mide bulandırıyo
Arkadaşım yalnız bu sinek falan değil basbayağı öküz gibi bi iftira!Benim değer verdiğim insan hala bana bunu diyen bi insanla evliyse o insan bana değer vermiyo demektir. Bana değer vermeyen babam da olsa cehenneme kadar yolu var! Asla hayatımın hiçbiyerinde her ikisi de olamaz ASLA!şöyle bi iftira iftira da o çocuğun babası kocası değil diyebilen yani böyle bir sürü laf sinek küçük ama mide bulandırıyo
eşi abiniz ya da kızkardeşiniz olsa da mı görüşmezdiniz değer verdiğiniz bi insan ama gelin görün ki eşi hasta ruhlu hher seferinde azılı bi hayvan gibi etrafa saldırıyor eşi de baş edemiyor boşansa boşanmıyor kalsa insan gibi kalmıyor ya anlatılması inanın çok güç bi insan yaprak dökümündeki gelinleri var ya ona benzetiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?