Program hangisi bu arada
programı biliyorum canım ama çorba yapmışlar. yıllardır kullanılan bir program ne varsa girmişler... ama yaptıracakları hesaplar biraz resmi muhasebe bilgisine dayanıyor. O da bende yok.
şuan senle tam da aynı konumdayız..bende işleri karmaşık olan,üstelik önceki işime göre cirosu yüksek,pek şubeleri olan vs bir işteyim.haliyle sorumlulukları ,iş yükü çok fazla.her zaman yoğun olunduğu içinde herkese her zaman soramıyorum..ama napıyorum,millet tel de konuşsa dinliyorum,herşeyden bir şey öğrenmeye çalışıyorum.bazı şeyler tabiki karmaşık,önceki yermie göre benimde sorumluluklarım daha çok..önceden mesela müşavir yaaprdı herşeyi bizde ,biz sadece kontrolleri yapardık.şimdi ise onun yaptıklarını yapıyoruz..aslında lehine çevirebilirsen çok güzell..ben mesela o aşamadayım.ilk günler ben de senin gibi düşünüyordum.nasıl altından kalkarım diye ama azcık sabırlı ol,işine odaklan,sormaktan çekinme,cevap vermek zorundalar..biliyorum arada bazıları tepki bile göstericek ama sen öğrenmek zorundasın,zamanında herkes aynı yollardan geçti bunu unutmaaboshayallersmile seni ileriye taşıyacağını düşünüyorsan-her anlamda- çalış,uğraş,didin...
opuyorumnanaktan bak işte buna inan....benimde bilmediğim hala çooook şey var,hemen öğrenimez ki zaten..yeni bir işe adapte olman zaten 6 ayını alır ki sen çok yenisin henüz,bence o yüzden sıkıldın biraz,insan ister istemez ilk günler sıkılıyor..hatta ben hala işe yerine geldiğimde yaa burası neresi ben burda mı çalışıyorum diyorumsırnaşık şey kendine güven,ve bol bol çalışşşsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?