Merak edip eski konularınıza baktım 2 yıldır eşinizle ilgili sürekli konular açmışsınız.Ne yazıkki sizin sonunuz ayrılık gibi gözüküyor.İnşallah öyle bir durum olmaz fakat eşiniz bu evliliğe istekli değil.Şimdide aile konularında tartışıcaksınız ve size boşanma lafını yapıcak.Ben sizin yerinizde olsam çoktan resti çekerdim gidin annenizin evine bakalım napıcak.Abimin kayinbabasi esime kazik atti. Ailem bu ise karismadi. Esim o adamla bi anlasma yapmis, benim bile haberim yoktu kimsenin haberi yoktu. Sonra bu adam esime anlastiklari parayi vermedi. Bu olayda benim ailem karismadi yani adamadan bisey demediler. Aile ici diyede bisey demek istemediler, esimde zaten kimseye anlasma yaparken sormamis. Ailem karismadi diye esim ailemle gorusmek istemiyor benim ailemde esimin bana yasattiklarindan sonra bide esimin onlarla gorusmek istemedigini ogrenince bizde onu gormek istemiyoz gelmesin ozaman dediler. Yakinda bir nisanimiz var kuzenimin. Esim tutturdu ben onlarin masasina oturmem diye ama bende otururum dedim cunku sen haksizsin dedim yani okadar kotu ne yaptilarki sana dedim. Tutturdu ben ayri masada oturcam diye bende hayir dedim. Sizcede sacma degilmi? Otursun konusmasin kimseyle yani kendi baslatti. Tukurdugunu yalamazmis bilmem ne. Onca sey yapti bana asil ailem onun yuzune tukurmeli sinir oluyorum ya. Bana gore ailemin karismamis olmasi bukadar abartilacak bisey degil. Esim tutturmus erkek evladinin basi agrimasin diye kiz evladlarini dusunmediler felan. Benim ailem tabikide beni dusunur ama bu oyle kiyasliyacak sey degil bana gore. Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz simdiden tesekurler okudugunuz icin.
Ailem dolandiran kisiye destek cikmadi. Ama karismadida. Esim bana yasattiklarindan dolayi ailemden utancagina bu olayi kullaniyor gibi geliyor bana. Zaten aile baglari yok esimin tarafinin. Bizimkiler sadece karismadilar ve bu bir seneyi gecen bir olayEski konularinizi,esinizin karakterini bilmiyorum. Ama aileden birileri beni maddi olarak dolandirsa,digerleri ses cikarmayip dolandirani desteklese ben de onlarla ayni yerde bulunmak istemem. Kuzeninizin nisanina siz tek gidebilirsiniz,aralarda esinizle problemli oldugunuzu soylemissiniz zaten, nisanda ne isi var otursun evinde
Bir hafta annemlerdeydim, daha geri doneli 2 hafta olmadiMerak edip eski konularınıza baktım 2 yıldır eşinizle ilgili sürekli konular açmışsınız.Ne yazıkki sizin sonunuz ayrılık gibi gözüküyor.İnşallah öyle bir durum olmaz fakat eşiniz bu evliliğe istekli değil.Şimdide aile konularında tartışıcaksınız ve size boşanma lafını yapıcak.Ben sizin yerinizde olsam çoktan resti çekerdim gidin annenizin evine bakalım napıcak.
Gercekten biktilar ve bu sond birdaha bisey olursa ve sans verirsen sende bitersin dediler. Bende bilmiyorum hala naptigimiEski konularınıza baktım da ailenizi bezdirmissiniz bir bosanacagim bir bosanmayacagim diye diye. Bu adama katlanmak için sebebiniz ne merak ediyorum.
O da hem ayrılmak istiyo hem eve geri çağırıyo kaybedince anlıyo herhealde değeriniziBir hafta annemlerdeydim, daha geri doneli 2 hafta olmadison bi sans diye yalvarmisti bende donmustum
Sessiz kalmalari da hos degil. Sonucta araci olmasalar da ailenizin dunuru olan kisi sizin esinizi dolayisiyla sizi dolandirmis oluyorAilem dolandiran kisiye destek cikmadi. Ama karismadida. Esim bana yasattiklarindan dolayi ailemden utancagina bu olayi kullaniyor gibi geliyor bana. Zaten aile baglari yok esimin tarafinin. Bizimkiler sadece karismadilar ve bu bir seneyi gecen bir olay
Evet. Esimde bide blof yapma huyuda vardir. Istediginin olmasi icin sen kozunu kullanir sonuna kadar. Bende hayir kabul etmiyorum sartlarini demistim oda butun sartlarindan vazgecip eve donmemem icin israr etmistiO da hem ayrılmak istiyo hem eve geri çağırıyo kaybedince anlıyo herhealde değerinizi
Tek yapabilecekleri adamla konusmak olurdu ama adam ailem onunla konustu diye fikrini degistirecek biri degil. Esimin bunu beklemesini anliyorum ama bir seneyi gecti ve bunun icin kin tutmasi normalmi? Ailem ona herzaman cok iyi davranmistir, bana yaptiklarini unutup herzaman duzgun ve sevecen davrandilar. Ama esim sadece karismadilar diye kin tutuyor. Kin tutacak veya gonul koyacak kisi varsa bu ailem olmali dedim kendisine. Kendisi bana yasattiklari icin utanmali boyle artistlik yapacagina diye dusunuyorum. Birseyi yakaladi ve kucukte olsa ona tutundu sirf ailemi karalamak icin gibide geliyor, zaten aileye gidip gelmeyi pek seven biri degildi hic bi zamanSessiz kalmalari da hos degil. Sonucta araci olmasalar da ailenizin dunuru olan kisi sizin esinizi dolayisiyla sizi dolandirmis oluyor
Sadece bu konu icin evet esinizin kin tutmasi normal. Cunku aileniz herhangi bir girisimde bulunmamis ve muhtemelen dolandiran kisiyle hala normal iliskilerine devam ediyorlar,bu dogru degil. Siz kendinizden pay bicin,gorumcenizin kayinpederi sizi dolandirsa,kayinvalideniz de cıt cikarmasa ne dusunurdunuz?Tek yapabilecekleri adamla konusmak olurdu ama adam ailem onunla konustu diye fikrini degistirecek biri degil. Esimin bunu beklemesini anliyorum ama bir seneyi gecti ve bunun icin kin tutmasi normalmi? Ailem ona herzaman cok iyi davranmistir, bana yaptiklarini unutup herzaman duzgun ve sevecen davrandilar. Ama esim sadece karismadilar diye kin tutuyor. Kin tutacak veya gonul koyacak kisi varsa bu ailem olmali dedim kendisine. Kendisi bana yasattiklari icin utanmali boyle artistlik yapacagina diye dusunuyorum. Birseyi yakaladi ve kucukte olsa ona tutundu sirf ailemi karalamak icin gibide geliyor, zaten aileye gidip gelmeyi pek seven biri degildi hic bi zaman
Ben kin tutmazdim. Bisey yapsalardi hosuma giderdi tabi ama yapmazlarsada kizmazdim sonucta onlara sormadim is yaparken. Ama esim normalindede cok kindar biridir, 25 sene onceki seyi bile unutmazSadece bu konu icin evet esinizin kin tutmasi normal. Cunku aileniz herhangi bir girisimde bulunmamis ve muhtemelen dolandiran kisiyle hala normal iliskilerine devam ediyorlar,bu dogru degil. Siz kendinizden pay bicin,gorumcenizin kayinpederi sizi dolandirsa,kayinvalideniz de cıt cikarmasa ne dusunurdunuz?
Bizimkilerde bize sorsaydi biz onunla is yapma derdik dediler. Esimi hakli bulduklarini soylediler ama karismadilar cunku o adamida taniyorlar ve parayi vermiycenide biliyorlar yani sahtekar biri. Ama bir bucuk seneyi gecti ve bunu kullanmasi normalmi yoksa baska bi amacimi var? Bana hic normal gelmiyor cunkuşimdi ne yapardım
ben ya nişana gitmez ya da eşimin gelmemesini sağlardım
ama eşin muhtemelen o nişana gelir ve ayrı masada oturur sen onunla otursan da oturmasan da
abinin kayınpederi ile iş yapmak
çok küçük yerde mi yaşıyorsunuz
yani benim abim ablam yok da eşimin var
bayramda dahi görmem ben o insanları, nerede birlikte iş yapacağım
muhtemelen eşin ailenizden dünüre en azından bir sitem bir mesafe beklemiş ama onlar oğlumuzun huzuru kaçmasın diye herhangi bir cümle sarf etmemişler
bu doğru mu yanlış mı diye bir ölçü yok zira muhtemelen o kişi ile de eşiniz ile olan gibi yakın ilişkileri vardır vs
eşin burada kendine ders çıkarsın akraba ile ye iç gez ama iş yapma
Esinize sirf bu konuda hak verdim ben. Akraba olmak gereken durumlarda tavir koymayi ve taraf secmeyi de gerektiriyor maalesef. Elin herifi degil ki bu,ailenizin dunuru ne munasebet damadi dolandirsin? Aileniz tavrini koysaydi belki adam kalkipzarari karsilayabilirdi de. Ben sizin yerinizde olsam ailemle konusurdum. Kimse kimsenin emegi ustune yatmamali tarzinda bir gorussunler dunurleriyle. Cunku esinizin parasi sizin de paraniz. Aileniz bunun farkinda degil herhalde.Ben kin tutmazdim. Bisey yapsalardi hosuma giderdi tabi ama yapmazlarsada kizmazdim sonucta onlara sormadim is yaparken. Ama esim normalindede cok kindar biridir, 25 sene onceki seyi bile unutmaz
Benim bile haberim yoktu. Bir is icin cok para kaybetmis ve bana birine borc verdim demisti. Halbuki borc vermemis. Adam bana o isi ver bende sana aydan aya para veririm demis ama adam sonradan vermemis ve bizde adam vermeyince ogrendik. Esim anca 3/4 ay sonra anlatti adam odemeyi kesinceaileniz kesinlikle haklı
sormadan iş yapmış
kar yapsa aileniz bize de mi diyecekti ?
ne alaka onların sizin haberi olmayan bir olayın bedelini ailenizden istmesi
Aslinda esim adama para vermemis. Adam esimden is istemis para karsiliginda. Esimden isi almis ama parayi 3/4 ay sonra odememeye baslamis. Ailem karismaz bu olaya cunku onlarda bizemi sormus teklifi kabul ederken diyorlar. Ikiside sahtekar diyorlar.Esinize sirf bu konuda hak verdim ben. Akraba olmak gereken durumlarda tavir koymayi ve taraf secmeyi de gerektiriyor maalesef. Elin herifi degil ki bu,ailenizin dunuru ne munasebet damadi dolandirsin? Aileniz tavrini koysaydi belki adam kalkipzarari karsilayabilirdi de. Ben sizin yerinizde olsam ailemle konusurdum. Kimse kimsenin emegi ustune yatmamali tarzinda bir gorussunler dunurleriyle. Cunku esinizin parasi sizin de paraniz. Aileniz bunun farkinda degil herhalde.
Simdi esinizin karakterini bilemeyecegim ama her ne olursa olsun esiniz bir emek sarf etmis ama parasini alamamis,bu kisimda bir sahtekarlik yok. Kumar parasi,uyusturucu parasi,fuhus parasi degil yani. Aileniz bu konuda haksiz,kimse is yapmak icin onay istemez ki. Borc para verilecek olsa tamam ailenize hak verebilirdim ama bu tamamen isle alakali bir olay. Sanki esiniz her is yaptigi insani sizin ailenize mi soruyor? Aileniz bu tavriyla dunurlerinin yaptigi emek hirsizligini desteklemis oluyor,sessiz kalmak da desteklemektir. Sizin adiniza uzuldum cunku arada kalmissiniz cok kotu bir seyAslinda esim adama para vermemis. Adam esimden is istemis para karsiliginda. Esimden isi almis ama parayi 3/4 ay sonra odememeye baslamis. Ailem karismaz bu olaya cunku onlarda bizemi sormus teklifi kabul ederken diyorlar. Ikiside sahtekar diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?